e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 90
- chevron_right
Nav par ko! hesītis vainīgs, ka nedabūji kafiju, viņiem tas kafijas aparāts mazgājās toreiz, un tas ilgst kādas 30min točnach. rakstīja:Paldies Scoobyfresh par (gandrīz) kafiju! Ja kādreiz kko vajadzēs izpalīdzēt, parādā nepalikšu!
Tik tiešām tak uz rullīti var aizbraukt!
ew nu meitenes kadi plani jums 5dien? es taka jelgava busu ja protams tur celi ir izbraucami
davaj skarbie riepu svilinataji , sakiet kur un cikos ?
Es ar neatteiktos no rullīša
Davai tad 5dien pl.21 pie rimi?
+1par Rulliti, bet tad jau sanak pa tumsu tur braukt...nav nejausmas ka tur ir braukt pa tumsu un vai vispar kads tur bus
+1par Rulliti, bet tad jau sanak pa tumsu tur braukt...nav nejausmas ka tur ir braukt pa tumsu un vai vispar kads tur bus
ok pl.21 pie rimi
nu es biju domājis kādā vīkendā pa dienu aizšaut. :)KV_ rakstīja:Davai tad 5dien pl.21 pie rimi?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Atkal paldies ScoobyFresh un čalim ar ex-rolanda kupeju. Kkā neiet man ar to rimi stāvlaukumu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
šodien e30 izdomāja tur pamirt. bet viss atrisinājās pakustinot degvielas sūkņa vadus!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ja paspešu,arī piebraukšu
Jā, ch. labāk uz rimi vairāk nebrauc, jāmeklē tagad jaunu vietu kur tusēt
mos ar pieskriesu, bet talak uz klondaiku
Nebūšu. Esmu šodien izlijis, nosalis un gribu gulēt. Ja pa dienu rīt kāds gaismā vāktos, tad aizbrauktu.
Bll. Biju piemirsis. Ilgak pastradaju. Un jagatavojas ritdienas TA. Uzliku r15 diskus ar kuriem kauns braukt
Bija kaut kur 7-8 e36
Varbūt rīt labāk varētu visiem kopā pa dienu ietusēt? Jo vakaros nu baigi auksts ir..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 90