Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 120
- chevron_right
tas otrais links tad ir iistais kas man der ?Jonjis rakstīja:Ja nekļūdos - pietikta ar šo http://lemona.lv/...
Edit: Nepareizs links - http://lemona.lv/index.php?page=item&i_id=43442
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
a man bija poh, cilvēks prasīja, lai parāda kur ir viņa nosauktās pretestības - parādīju, tiesa sapisos meistarībāRons rakstīja:seeingman un Jonijs- jūs ko ? pamēģiniet mājā uz galda (ja neticat Oma'm) pieslēgt pie 5-10w 7-10 om pretestībai 14v. ātri galvā piemetu, tur tak kādi 1,5~2 A. sanāk gludeklis, vai ne ? Klavin, ja negribi maksāt profesionālim par instalu, tad tās pretestības ņem vismaz ar 50w jaudu un pieskrūvē pie dzelzs.... sanāks -caur dibenu, bet vismaz ir cerība, ka kabris nenokursies.
p.s. ja atmiņa neviļ, tad numura apgaismojumam ir patievi vadiņi, secinājumus izdariet paši.
citreiz vienkārši negribasdomāt, ja par to nemaksā
seeingman rakstīja:
a man bija poh, cilvēks prasīja, lai parāda kur ir viņa nosauktās pretestības - parādīju, tiesa sapisos meistarībā
citreiz vienkārši negribasdomāt, ja par to nemaksā
man arī pārsvarā ir tā (lasīt augstāk). vienkārši es vispār no sava redzes punkta neatbalstu šito pretestību likšanu. ģeneratoram lielāka slodze, paaugstināts termorežīms elektroinstalācijai utt.
Sveiki.
Interesē vai var m52b28 dzinēja vadības bloku
pārprogrammēt, lai nevajadzētu instalēt EWS ,bet dzinējs ietu bez tā?
Un ja var tad varbūt kāds var iedot kontaktu kurš to varētu izdarīts?
Paldies
Interesē vai var m52b28 dzinēja vadības bloku
pārprogrammēt, lai nevajadzētu instalēt EWS ,bet dzinējs ietu bez tā?
Un ja var tad varbūt kāds var iedot kontaktu kurš to varētu izdarīts?
Paldies
Lietotājs Driver no BMWPower. Numurus iekš PM.
Nu Driverim īpaši nepatīk ka viņa nummuru dāļā apkārt, viņš dod priekšroku [email protected]...
Par EWS: Driveris var piedāvāt emulatoru, piekodēt ECU pie cita EWS moduļa, bet izdzēst EWS pieprasījumu no ECU, cik zinu nē..
Par EWS: Driveris var piedāvāt emulatoru, piekodēt ECU pie cita EWS moduļa, bet izdzēst EWS pieprasījumu no ECU, cik zinu nē..
Ņemšu vērā.
Baigie pigori notiek ar salona apgaismojumu
Bija taa, viss stradaja un regulejas spilgtums.
Vienaa bridi saka kaut kas glukot dazreiz, iesledz gaismas, apgaismojuma nav, pec birza iedegas.
Tagat esam nonakusi tik taalu, kad iesledzu nedek panela apgaismojus. bet ir bet, motors sak silt ari apgaismojums sak palikt spozaks, lidz motors uzsilt apgaismojusm ir tads videjas, un pie taa ari paliekm, kaa motors silts taa ari lampinas silst un lenam iedegas, lidz apmeram videja spilgtuma apgaismojumu, chakre to sledzi neka nav..
Bija taa, viss stradaja un regulejas spilgtums.
Vienaa bridi saka kaut kas glukot dazreiz, iesledz gaismas, apgaismojuma nav, pec birza iedegas.
Tagat esam nonakusi tik taalu, kad iesledzu nedek panela apgaismojus. bet ir bet, motors sak silt ari apgaismojums sak palikt spozaks, lidz motors uzsilt apgaismojusm ir tads videjas, un pie taa ari paliekm, kaa motors silts taa ari lampinas silst un lenam iedegas, lidz apmeram videja spilgtuma apgaismojumu, chakre to sledzi neka nav..
Ev fanāt, ķer granāt.
Problēma ar salona apgaismojumu. Bremzējot vai braucot pa nelīdzenu ceļu tas pats no sevis iedegas un nodziest. Itkā durvis durvis attaisītu vaļā un uzreiz ciet. kur varētu būt problēma?
Slēdzenes mikroslēdzī problēma, t.i., padilis pa daudz, tāpēc tā.
var būt arī kontaktā aiz slēdža vaina.
Man sedanam nebija pieksrūvēts pie kuzava štekeris caur kuru iet aizmugurējo durvju pravodka, līdz ar to, braucot pa granteni, tur tika iekšā putekļu jūra, kas nonāca taisni uz priekšējo durvju mikroslēdža štekera, līdz ar to tas noķēra tādu pašu gļuku.
Man sedanam nebija pieksrūvēts pie kuzava štekeris caur kuru iet aizmugurējo durvju pravodka, līdz ar to, braucot pa granteni, tur tika iekšā putekļu jūra, kas nonāca taisni uz priekšējo durvju mikroslēdža štekera, līdz ar to tas noķēra tādu pašu gļuku.
nu varbūt kaut kur masa pazuda, ir redzēti daudz un dažādi pigori dēļ nopuvušiem masas punktiem
mašīnu neesmu apskatījis neko vairāk pateikt nevaru, neesmu ieinteresēts utt.
mašīnu neesmu apskatījis neko vairāk pateikt nevaru, neesmu ieinteresēts utt.
kr4 jaa, atradu vainu nomaniju sledzi un viss strada, sledzi kaut kas bij sacakareejies
Ev fanāt, ķer granāt.
tas mikroslēdzis ir tas, kas kas nostrādā kad durvis aizver? pie mašīnas kuzava pieskrūvēts?dogMa rakstīja:Slēdzenes mikroslēdzī problēma, t.i., padilis pa daudz, tāpēc tā.
Ir 2 veidu mikroslēdžu - pie kuzava slēdzenes, otrs pašā slēdzenē, kas durvīs. Bet, jā, runāju par to pašu.
Sveiki! Situācija sekojoša e36 bmw ar 2.5 tds motoru.
vienkārši braucot pats no sevis iedegās eļļas, lādēšanas, oil serviss lampeles. viss iet un notiek bet ik pa laikam ieslēdzās šāda kombinācija (apmēram tāda kad pagriež aizdedzi un visas lampiņas iedegās).
Kas īsti varētu būt par vainu?
vienkārši braucot pats no sevis iedegās eļļas, lādēšanas, oil serviss lampeles. viss iet un notiek bet ik pa laikam ieslēdzās šāda kombinācija (apmēram tāda kad pagriež aizdedzi un visas lampiņas iedegās).
Kas īsti varētu būt par vainu?
kas varetu buut, varbutas kads ir saskaries, ir taa ka OBC rada ka nav dzesesanas liemnis, bet istaniba vins tur ir un arii daciksir jauns un ar testeri parbaudiju tad vadaa arii ir viss ok, kur varetu buut probleema ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Mani arī ļoti interesētu risinājums šim jautājumam! Kaut manuprāt ir jāmaina komforta bloks! Bet gribētos zināt vai kāds to jau nav darījis?Frikadele rakstīja:Kur pievienot atpakaļskata spoguļa vadus (pašaptumšojošā). Neizskatās, ka man oriģināli tur ir nācis tāds un tagad skatos, ka spogulis ir, bet vads pie tā nenāk. (no kādām lampiņām man paņemt vadus vai arī tur varētu nesakrist volti?) Kāds kaut ko tādu varbūt ir darijis un var palīdzēt?
Piedāvājumā jaunas viss dažādāko ražotāju piekares un dzinēju rezerves daļas Jūsu E36 vai citiem modeļiem par labākajām cenām Rīgā.
Sīkāk PM.
[/color][/i]
Sīkāk PM.
Pin 3 - Switched 12V Power
Pin 10 - Ground
Pin 1 - Reverse defeat
Pin 10 - Ground
Pin 1 - Reverse defeat
-
find_in_page
- chevron_left
- 1