E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 44
- chevron_right
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Paldies paldiesOrkaans rakstīja:
Sveicināti, arī beidzot esmu ticis mājās
Viennozīmīgi liels paldies organizātoriem, kā arī tiem, kuri bija ieradušies Paskākums tiešām izdevies, super
Viennozīmīgi liels paldies organizātoriem, kā arī tiem, kuri bija ieradušies Paskākums tiešām izdevies, super
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Paldies par pasākumu, riktīgi labs aftrītis gan mazliet nogurdinošsKobreti rakstīja:mathias rakstīja:+1 paldies organizātoriem pasākums vienkārši
E36.lv gada jubilejas afterparty at purčiks!
tie kas sēz uz zāles no kreisās : Caurums gilberts takeshi
tie kas sēž uz soliņa no kreisās : klimpis anderss divas meitenes un es!
Hold the S because I am an AINT
Beidzot pagulejis
NU tad no manis arī.....intrigai.!
Es ar kompi šodien neesam uz viena viļņa Kko no sevis ielikšu rītvakar.
erda, DOD BILDES!!!!
erda, DOD BILDES!!!!
Tipa rādi kā ķēri segumu zem kājām?!gilbert rakstīja:Kāda bilde arī ir aizķērusies no šodienas rīta
[img]asfalts/img]
mans favorītsedansprincesspoison rakstīja:
biju naktī mazliet pirms diviem pieripojis uz jūras priedēm, domāju ar visiem sapazīties, bet nesanāca, gandrīz visi jau bija samērā palielā pālī un aizbraucu mājās
Es nelaizhu valjaa ,riit tapat briivs ,tapeec alinjsh jau valjaa
gaidu erdas bildes ,sakopee atrak kkada serverii ,mans miiljais drauugs
gaidu erdas bildes ,sakopee atrak kkada serverii ,mans miiljais drauugs
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
A kas tur naktī bija ar E30 piebraucis? Planēju garām un kāds tur bļaustijās ka swapošot M20 iekš e36
Kāda reciga bilde ir ar Dogmu kaut kur 4:30 kad bij vel piecelies
mājās esmu jau sen, bet izdomāju kko sakarīgu par vakardienu uzrakstīt tikai tagad
Visumā milzīgs paldies visiem, kas piedalījās šī pasākuma idejas izveidē un tās novešanai līdz tādam līmenim kā mēs to redzējām un izbaudījām vakar, kā arī paldies visiem tajiem, kas ņēma dalību šajā pasākumā un pieņemu, ka jūtas par to tik pat labi un gandarīti kā es.
Vakar vēl braucot kolonnā ar draudzeni smējām, kā pasākuma organizētāju pasēdēšanā DogMa teica, ka nu rēķināsimies ar mašīnām 25ām un tad būs Ok, es uzreiz teicu, ka nevajag tik zemu vērtēt šito pasākumu un būs vismaz 45 - 50, un lūdzu, sanāca braukt man uz kempingu kolonnas vidū, skatoties uz priekšu un spoguļos, un neredzot e36 kolonnas beigas, sajūtas radās patīkami sirreālas
Šāda kopības sajūta ir tā, kas neļauj izmirt arī nu jau var teikt, salīdzinoši vecām mašīnām, tā kā, biedri - pidarasījam tik augšā tās vecās, vislabākās lamatas un uz 2 gadu pasākumu lai būtu sotaciņš
Visumā milzīgs paldies visiem, kas piedalījās šī pasākuma idejas izveidē un tās novešanai līdz tādam līmenim kā mēs to redzējām un izbaudījām vakar, kā arī paldies visiem tajiem, kas ņēma dalību šajā pasākumā un pieņemu, ka jūtas par to tik pat labi un gandarīti kā es.
Vakar vēl braucot kolonnā ar draudzeni smējām, kā pasākuma organizētāju pasēdēšanā DogMa teica, ka nu rēķināsimies ar mašīnām 25ām un tad būs Ok, es uzreiz teicu, ka nevajag tik zemu vērtēt šito pasākumu un būs vismaz 45 - 50, un lūdzu, sanāca braukt man uz kempingu kolonnas vidū, skatoties uz priekšu un spoguļos, un neredzot e36 kolonnas beigas, sajūtas radās patīkami sirreālas
Šāda kopības sajūta ir tā, kas neļauj izmirt arī nu jau var teikt, salīdzinoši vecām mašīnām, tā kā, biedri - pidarasījam tik augšā tās vecās, vislabākās lamatas un uz 2 gadu pasākumu lai būtu sotaciņš
Nu kaut kā TāBubulis rakstīja:Pat gofmans ap 2 naktī iznira jo jūras dzīlēm un piebiedrojās mums .
viss zvejniekciems bija patīkami pārsteigts par tādu vienādu auto kollonu un par to ka neviens netaisīja nekādus sūdus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 44