Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- …
- 1297
- chevron_right
Labrīt.
Tātad, haha, nebiju gatavs, ka dažu dienu laikā iebrauks šitādos mīnusos, un tā kā mašīnu tikai nesen nopirku, stulbi, bet nepaspēju saliet antifrīzu ziemai. Un man nav ne mazākās nojausmas, kas tur ir iekšā tagad. :/
Jautājums tāds, vai pa dienu, kad ir nedaudz iesilis gaiss (cik nu tas iespējams) var mēģināt laist, sildīt un braukt, vai es nezinu, jāmeklē silta garāža lai viss pats atsilst?
Tiešām nav ne jausmas kā tas notiek, cik grādos sasalst vasaras šķidrumi (ja tur tāds ir) utt.
Ā, un cik litrus antifrīzu vajag? Pieņemu, ka radiators utt. ir no 2.0, kas bijis stockā, bet iekšā m50b25. Pietiks ar to 4l kannu statoilā vai vajag vairāk?
Un vai ir kāds, kas var šodien/rīt palīdzēt ar pārliešanu?

Tātad, haha, nebiju gatavs, ka dažu dienu laikā iebrauks šitādos mīnusos, un tā kā mašīnu tikai nesen nopirku, stulbi, bet nepaspēju saliet antifrīzu ziemai. Un man nav ne mazākās nojausmas, kas tur ir iekšā tagad. :/
Jautājums tāds, vai pa dienu, kad ir nedaudz iesilis gaiss (cik nu tas iespējams) var mēģināt laist, sildīt un braukt, vai es nezinu, jāmeklē silta garāža lai viss pats atsilst?
Ā, un cik litrus antifrīzu vajag? Pieņemu, ka radiators utt. ir no 2.0, kas bijis stockā, bet iekšā m50b25. Pietiks ar to 4l kannu statoilā vai vajag vairāk?
Un vai ir kāds, kas var šodien/rīt palīdzēt ar pārliešanu?
Ja Tev tagad aizsalis, tad Tu zini kas Tev tur ir iekšā - ūdens/vasaras šķidrums.
Pilna sistēma laikam bij 7 litri. Jāskatās cik smagi Tev tur ir, vai aizsalis pavism vai ūdens kristalizējies. Man ar šitā bij pie pirmajiem mīnusiem, bet aizsalis nebij, ūdens vnk bij biezss kā putra, paspaidīju trubas, nekādu aizcietēumu nejutu, šķīlu klāt un viss bij ok. Lieki teikt ka asap atbrīvojos no ūdens.
Ja viņš Tev tiešām aizsalis - silta garāža pāris dienas, or maybe var kā atsaldēt, nezinu. Bet nākamnedēļ jau sola +12, tā kā nav vēl tik traki.
Pilna sistēma laikam bij 7 litri. Jāskatās cik smagi Tev tur ir, vai aizsalis pavism vai ūdens kristalizējies. Man ar šitā bij pie pirmajiem mīnusiem, bet aizsalis nebij, ūdens vnk bij biezss kā putra, paspaidīju trubas, nekādu aizcietēumu nejutu, šķīlu klāt un viss bij ok. Lieki teikt ka asap atbrīvojos no ūdens.
Ja viņš Tev tiešām aizsalis - silta garāža pāris dienas, or maybe var kā atsaldēt, nezinu. Bet nākamnedēļ jau sola +12, tā kā nav vēl tik traki.
antifrizam jau nav vasaras vai ziemas , viniem defaultaa ir no -35 lidz-40 nesasalsana, tas ir parastie ko kaut vai maxima var nopirkt
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Maximā dārgi, DEPO pa 4,5eur var nopirkt. 
Rimi arī neiesaku pirkt, 8 euro par 4l pudeli 
Rus rakstīja:Piemēram, gaisa masas mērītājs...laicaans rakstīja:Un kādi ir varianti?
Pārbaudi no sakuma sajūgu. Ieliec 4. pārnesumā un mēģini braukt. Ja nenoslap - tad sajūgs ir vainīgs.
Ok,paldies!
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Es laikam esmu galīgi sasipies tad.KLAVINS rakstīja:antifrizam jau nav vasaras vai ziemas , viniem defaultaa ir no -35 lidz-40 nesasalsana, tas ir parastie ko kaut vai maxima var nopirkt
Kāda velna pēc tad viņi ir zaļi, sarkani, zili, tosolos un antifrīzos sadalīti?
Radiatora apakšā kaut kas zaļš skalojas, tad jau ūdens nebūs. Moška es varu vienkārši klāt liet? Vai labāk pārliet visu?
Labak parlej visu ja nezini kas tev tur iekšareinissp rakstīja:Es laikam esmu galīgi sasipies tad.KLAVINS rakstīja:antifrizam jau nav vasaras vai ziemas , viniem defaultaa ir no -35 lidz-40 nesasalsana, tas ir parastie ko kaut vai maxima var nopirkt![]()
Radiatora apakšā kaut kas zaļš skalojas, tad jau ūdens nebūs. Moška es varu vienkārši klāt liet? Vai labāk pārliet visu?
reinissp rakstīja:Es laikam esmu galīgi sasipies tad.KLAVINS rakstīja:antifrizam jau nav vasaras vai ziemas , viniem defaultaa ir no -35 lidz-40 nesasalsana, tas ir parastie ko kaut vai maxima var nopirkt![]()
Piekrītu, ar to piedāvājumu ir tā sviestaini. Pa lielam jaukt viņus var, galvenais nejaukt pec krāsām!!! Tobiš - zaļš ar zaļu, sarkans ar sarkanu. Tosolam var liet klāt zaļo antifrīzu.
Pilna sistēma ir ap 10L, un, lai visu iztecinātu (ap 90%), jāskrūvē dzinēja bloka sānā skrūve ārā.
sarkanais jamaina ik pec 5 gadiem un nemaldos pie -40 gradiem (varbutas katram razotajam mazliet pamainas) maina agregata stavokli , bet zalais ik pec 3 gadiem ,parasti lidz -36 gradiem .reinissp rakstīja:Es laikam esmu galīgi sasipies tad.KLAVINS rakstīja:antifrizam jau nav vasaras vai ziemas , viniem defaultaa ir no -35 lidz-40 nesasalsana, tas ir parastie ko kaut vai maxima var nopirkt![]()
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Sveiki, ir jautāums. Sanāca tā, ka temperat\ura bija uzkāpusi lidz galam, un tagad, kad katru reizi piedarbina dzinēju, neatkarīgi no tā silts vai auksts tas uzreiz rāda ka temp. ir līdz galam. Kas varētu būt par vainu? Ja tas ko maina tad 2.5 tds
Pirmkārt, pats TDS jau ir problēma. Otrkārt, es pieļauju, ka devējs kaput.Rūdis rakstīja:Sveiki, ir jautāums. Sanāca tā, ka temperat\ura bija uzkāpusi lidz galam, un tagad, kad katru reizi piedarbina dzinēju, neatkarīgi no tā silts vai auksts tas uzreiz rāda ka temp. ir līdz galam. Kas varētu būt par vainu? Ja tas ko maina tad 2.5 tds
Interesē, kur Rigā var notonēt logus?
Interesē laba cena un kvalitāte. (sedans)
p.s. biju dzirdējis ka kkur uz Brīvības ielas norm tone...
Man arī diezgan aktuāli.Alternative rakstīja:Interesē, kur Rigā var notonēt logus?
Miris devējs, vadi uz īso...inferno-ex rakstīja:Pirmkārt, pats TDS jau ir problēma. Otrkārt, es pieļauju, ka devējs kaput.Rūdis rakstīja:Sveiki, ir jautāums. Sanāca tā, ka temperat\ura bija uzkāpusi lidz galam, un tagad, kad katru reizi piedarbina dzinēju, neatkarīgi no tā silts vai auksts tas uzreiz rāda ka temp. ir līdz galam. Kas varētu būt par vainu? Ja tas ko maina tad 2.5 tds
P.s...mūžīgais jautājums par tds...jā...95% ir nobraukuši tuvu miljonam tāpēc arī ir tāds stereotips, es tik varu nokomentēt, ka, ja dabūs kāds tds ar reāliem 300-400k km, bēdu īsti nezinās.....tie dzinēji nav slikti, viņi ir nobraukti.
pat nav isti nozimes nobraukumam.tas ir ta pat ka cilveki runa ka audi v6 dizelji ir mesli.muljkjibas.viss ir attieksme pret mashinu un ka Tu vinju uzturi!laicigi maini nolietotas detaljas,maini shkjidrumus,elljas un viss bus 
PS
varbut kads man arku valcejamo var aizdot?
PS
varbut kads man arku valcejamo var aizdot?
ar kompatu pa brugji
Cipruss.... kam tev valcejamo ja nav arku? 
TDS pirkt nedrīkst! To zin pilnīgi visi normālie cilvēki. Bet tos, kuri tomēr izdomāja viņu nopirkt, man ir savā ziņā žēl 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- …
- 1297