Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- …
- 2228
- chevron_right
Pamodās dīvains nemiers sirdī, ka vajadzētu šogad tomēr uz Exoticu aizbraukt...
Jāpamēģina finanses izgrizīt kaut kā... 
Būtu papildus iemesls iestāties klubā.KLAVINS rakstīja:nu ja buutu, tad kur dabuutu kluba biedra karti ?
Es vienkārši atceros, kad Ruu. kaut ko stāstīja ka meklēs iespējas kluba biedriem tikt viss kaut kur pie atlaidēm. :)
Reini ,ja vajag no turienes kaut ko ,prasi man ,ir pazinjas 
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
ir te kāds biedrs inženieris kas kko vairāk saprot no mob, telefoniem, kkāds stulbs gļuks, būšu pateicīgs par atsaucību
mob. NOKIA
E_kurais rakstīja:Ir kāds topiks kur kaut kas aprakstīts par disku plauktu pulēšanu mājas apstākļos?
Varbūt drīz būs!
Uhh kā piesnidzis, atkal 15cm sniega kārta un vēl turpina snigt 
Kas par desām?Burns rakstīja:ir te kāds biedrs inženieris kas kko vairāk saprot no mob, telefoniem, kkāds stulbs gļuks, būšu pateicīgs par atsaucībumob. NOKIA
BMW
karoc, nevaru pilniba izdzest zvanu zurnalu, palikusi kadi 15 ieraksti, nevar ne izdzest ne ari kko citu ar viniem? Itka sikums bet stulbi ka paliek, jo tie kas tur palikusi uz viniem ne pazvanit, ne saglabat.
P.S. Sorry par gramatiku, rakstu no mob.
cik forsi braukt sada laika ar vasareneem
gribi iegriezties krustojumu, bet nesanaak, vienkaarsi tinas uz vietas
vai arii uzreiz skeree iet ieksaa
un gaazi pat nevajaga dot dizi ieksaa 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Vai tad Rīgā vēl ir sniegs uz ielām? Valmierā jau pirms 9ņiem ielas plikas.
sniegs vietaam, kur nav daudz masinas braukusas - mazajaas ielinaas, bet asvalts slidens- melnais ledus
Labas cenas.
Labas cenas.
Tur būs paša softa vaina. Atjauno rūpnieciskos iestatījumus. Ja tas jau ir darīts un nepalīdz tad uzliec uz datora Nokia PC Suite + Nokia Software Updater. Pie USB kabeli klāt un atjauno programmatūru. Ja būs pieejams tavai trubai tad viņš atjaunos uz jaunāko versiju, ja nē tad uztaisi vecajam softam reinstal.Burns rakstīja:karoc, nevaru pilniba izdzest zvanu zurnalu, palikusi kadi 15 ieraksti, nevar ne izdzest ne ari kko citu ar viniem? Itka sikums bet stulbi ka paliek, jo tie kas tur palikusi uz viniem ne pazvanit, ne saglabat.
Man bija kas līdzīgs ar SMS, ka nevarēja izdzēst. Uztaisīju reinstal un viss oki.
Vienīgais... vai nokia pirkta LV vai citur, jo ja nav pie mums pirkts tad liela iespēja pakāst LV valodu.
P.S. kas par Nokias modeli?
BMW
Alūksnē oficiāli 70cm sniega...uteo rakstīja:Uhh kā piesnidzis, atkal 15cm sniega kārta un vēl turpina snigt
Priecīgus ziemassvētkus Alūksne ... 
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Jums jau Tur vēl nav nokusis sniegs, kas uzsniga uz Ziemassvētkiem, tpc 70cm sniega sega vēlmarux rakstīja:Alūksnē oficiāli 70cm sniega...uteo rakstīja:Uhh kā piesnidzis, atkal 15cm sniega kārta un vēl turpina snigt
visur jau nav tie 70cm. man ir kontakti Alūksnē 
nu protams ka visur nav....
man nemaz mājās negribās braukt
kādi būs ceļi 
man nemaz mājās negribās braukt
Biedri, kāda jums ir attieksme pret to, ka e36'to sauc par "žurku"?
Personīgi man tas nenormāli tracina!
Personīgi man tas nenormāli tracina!
dzili vienalga, jo pats saucu par zurku 
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- …