Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- …
- 1297
- chevron_right
heey, tiešām nevienas idejas? es varu riskēt laist klāt un braukt vai kā labāk rīkoties? tiešām nav ne jausmas. :sreinissp rakstīja:Karoč huiņa atkal. :s
Nebija sasalis šķidrums, pielaidu, braucu, viss okej.
Temperatūra pa vidu, viss labi, vienu līkumu iemetu slīpi bišķiņ, un skatos, ka tālāk, mierīgi braucot, temperatūra kāpj.
Par laimi pie mājām, pēdējais līkums, ieripoju pagalmā. :\
Kas pa desām, kas notika? :s
zinu, ka stulbi tā prasīt, jo iemeslu var būt daudz, bet nu kaut kādi varianti/ieteikumi? :/
Paldies!
Pečku karsto uz pilno un vālē:hahaha: bet ja nopietni,pārbaudi šķidrumus un mēģini. Iespējams termostats jamaina tikai.reinissp rakstīja:heey, tiešām nevienas idejas? es varu riskēt laist klāt un braukt vai kā labāk rīkoties? tiešām nav ne jausmas. :sreinissp rakstīja:Karoč huiņa atkal. :s
Temperatūra pa vidu, viss labi, vienu līkumu iemetu slīpi bišķiņ, un skatos, ka tālāk, mierīgi braucot, temperatūra kāpj.
zinu, ka stulbi tā prasīt, jo iemeslu var būt daudz, bet nu kaut kādi varianti/ieteikumi? :/
Paldies!
ludzu iesakiet kur labak vest diskus smilsot un uz pulverkrasosanu? Rīgā vai arī netālā pakaimē
Paldies
Paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Rīga, Starta 1, A-Moto, Andrejs 29722637, jebkura krāsa, nosmilšoti un pulverkrāsoti, apm. 60-65e komplekts, cenu konkrētiem diskiem labāk precizēt!
Dzesēšanas šķidruma caurules nav uzpūtušās/cietas?reinissp rakstīja:heey, tiešām nevienas idejas? es varu riskēt laist klāt un braukt vai kā labāk rīkoties? tiešām nav ne jausmas. :sreinissp rakstīja:Karoč huiņa atkal. :s
Paldies!
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Ja šodien aiz slotiņas,sagaidīja mani plāksteris,tad rītdien ja eju citai mašīnai TA,prasīs nomaksāt sodu?
SULAS PAKU PAVELNIEKS
vai kāds nevar izplīdzēt un pateikt, kur var nopirkt un cik maksā metāla sliekšņi.?
gribētos pārmetināt. :)
Kads nezin ka kupejai aizmugurē var izņemt to plauktiņu aiz pakaļas kresliem nu kur orģinalas tumbiņas iekarinatas?
Plots rakstīja:vai kāds nevar izplīdzēt un pateikt, kur var nopirkt un cik maksā metāla sliekšņi.?
Divi auto.ulbroka
ar kompatu pa brugji
Tikai pēc 30 dienām, kad beidzas soda nomaksāšanas termiņš. Vismaz pirms gada tā bija, domāju, ka nekas nav mainījies...laicaans rakstīja:Ja šodien aiz slotiņas,sagaidīja mani plāksteris,tad rītdien ja eju citai mašīnai TA,prasīs nomaksāt sodu?
Ne, it kā. :/rvars rakstīja:Dzesēšanas šķidruma caurules nav uzpūtušās/cietas?reinissp rakstīja:heey, tiešām nevienas idejas? es varu riskēt laist klāt un braukt vai kā labāk rīkoties? tiešām nav ne jausmas. :sreinissp rakstīja:Karoč huiņa atkal. :s
Paldies!
Sanāk,ka rītdien varu mēģināt iziet TA?reinissp rakstīja:Tikai pēc 30 dienām, kad beidzas soda nomaksāšanas termiņš. Vismaz pirms gada tā bija, domāju, ka nekas nav mainījies...laicaans rakstīja:Ja šodien aiz slotiņas,sagaidīja mani plāksteris,tad rītdien ja eju citai mašīnai TA,prasīs nomaksāt sodu?
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Reku arī ir kaut kādi sliekšņiPlots rakstīja:vai kāds nevar izplīdzēt un pateikt, kur var nopirkt un cik maksā metāla sliekšņi.?
http://armandoparts.lv/lv/remontda%C4%B ... -08mm.html
http://armandoparts.lv/lv/remontda%C4%B ... -08mm.html
O, paldies.!
Droši!laicaans rakstīja:Sanāk,ka rītdien varu mēģināt iziet TA?reinissp rakstīja:Tikai pēc 30 dienām, kad beidzas soda nomaksāšanas termiņš. Vismaz pirms gada tā bija, domāju, ka nekas nav mainījies...laicaans rakstīja:Ja šodien aiz slotiņas,sagaidīja mani plāksteris,tad rītdien ja eju citai mašīnai TA,prasīs nomaksāt sodu?
Vai man liekas vai forumam ir cita laika josla...
Foruma iestatījumos jāuzliek cita laika zona - UTC +1elksnis rakstīja:Vai man liekas vai forumam ir cita laika josla...
Ir tā ka ja plāksteris par parkošanos tad tas sods ir uz AUTO,tas nozīmē ka ar citām mašīnām vari darīt ko gribi.laicaans rakstīja:Ja šodien aiz slotiņas,sagaidīja mani plāksteris,tad rītdien ja eju citai mašīnai TA,prasīs nomaksāt sodu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- …
- 1297