Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- …
- 679
- chevron_right
Jepboris737 rakstīja:sodien sastpts HAPO un uzsista piecu minusu klaca

Tu esi mēmi acīgs-HAPO- rakstīja:Es pat zinu cikos Ridlihs ganās apkārt un spiego

Harijs Vorza Dārgais un Zirdziņš @ Alfa

Šodien satikts KLAVINS un vakar pa nakti DKristaps , paldies pa labumiem 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Sodien pec 14.00 uz gogoļa ielas redzeta Ifa un velak satikts Bērziņš
Labas cenas.
Labas cenas.

DJ Zii galīgi iedomīgs ar savu raudaaru palicis, uz d-tilta viskkaa mēģīnāju pievērst uzmanību
es biju ar pelēko čējssesto. 

Pēdējais labojis jenchs - 27 Mar 2015, 15:20, kopā labots 1 reizi.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7

Bija tāda lieta,paldies par labumiem...KLAVINS rakstīja:Sodien pec 14.00 uz gogoļa ielas redzeta Ifa un velak satikts Bērziņš

Pirms kāda laiciņa zii braucot uz dienvida tilta pusi

vakar vakarā pie cenu kluba pļavniekos smuks balts tourings. kāds no šejienes?
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”

Beerzins rakstīja:Kam pieder zals tourings ar trako izpuuteeju kas uzsliets gaisā līdz pakaļējam logam ,burtiski... stāvēja stajankā netālu no rīgas centrālā termināla kuģu izkraušanās vietas.![]()
Ā, kurs nabags vakar nebija spējīgs pats parvietoties,tip kkāds tourings kuru vilka cits bmw pa juglas ielu??
zaļais toruings mans, strādāju tur netālu no rto.
Vakar satikts Kļavins, paldies par darijumu 

ElvijsR rakstīja:Vakar satikts Kļavins, paldies par darijumu

Labas cenas.
Labas cenas.
satikts Dogma ar ekskluzīvo bmw detaļu

@Klavins nu diezin vai tu mani redzēji, bet manu autińu gan, vins tur biezji staav 

Zii rakstīja:satikts Dogma ar ekskluzīvo bmw detaļu![]()

Jā, šodien daudzi satikti, ražena diena!

Pēc darba braucot samāts pretīmbraucot Kex
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks

nu jaa nepareizi izteicosifa rakstīja:@Klavins nu diezin vai tu mani redzēji, bet manu autińu gan, vins tur biezji staav

Labas cenas.
Labas cenas.

es netālu strādājuKLAVINS rakstīja:nu jaa nepareizi izteicosifa rakstīja:@Klavins nu diezin vai tu mani redzēji, bet manu autińu gan, vins tur biezji staavbet samera biezi tur vinju redzu, vai nu tu esi tur biezi,vai es

kadreiz tad jasapipee, jo tur pat pirmajas majas esmu loti biezi 

Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- …