Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
kars
Ziņojumi: 3424
Pievienojies: 10 Apr 2011, 23:11
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 16

RPG rakstīja: 4. Aprīkojums.(kurbulējamie logi kas jau pirmie iekrīt acīs)
Tā drīzāk ir reta ekstra, reti kuram kas tāds būs :super:
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

kars rakstīja:
RPG rakstīja: 4. Aprīkojums.(kurbulējamie logi kas jau pirmie iekrīt acīs)
Tā drīzāk ir reta ekstra, reti kuram kas tāds būs :super:
Da kāda tur ekstra... otrkārt,aizmugures abšivkas nav oriģinālas,ieliktas no full el.logu auto...
RPG
Ziņojumi: 310
Pievienojies: 21 Aug 2016, 15:54
Reputācija: 1

Kad meklēju sev 36to man bija prasības šādas:
1. 1.8is/2.5/2.8 un bez gāzes
2. sedans vai kupeja ar daudz maz dzīvu virsbūvi
3. vismaz divi elektriskie logi
4. obc vismaz ar 7 pogām, laikam tas bija mazākais (nu lai nav tupais pulkstenis un tukšums)

un 2011.gadā meklējot pēc šīm prasībām iegādajos 95gada 328i sedanu, mpakotu ar koilām,ādas salonu,18 pogu obc,4xel. logi, lsd, kkādiem r17 diskiem un vēl kaut kas iepriecinošs tur bija, bet taja brīdi likās mega aparāts par mega cenu, bet tā darbojas vēljoprojām un kad bloķis tiks salabots būs interesantāk. īsti neatceros bet prasīja par viņu 1300latus un dabūju laikam par 1100ls, neatceros.
Profila bilde
Lawwr
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 17 Mar 2012, 21:16
Braucu ar: 323i
Reputācija: 7

tālajā 2011. gadā visas e36 bundžas bija nedaudz sterilākas, kā šodien. :lol:
bet nu jā, sev galvā iesitu, ka kamēr būs nauda par ko nopirkt ēst, timēr netirgošu sarkano sedanu, dēļ kuzova. :rolleyes:
h vēl kaut kad tādu atradīšu.
Pēdējais labojis Lawwr - 19 Jan 2017, 14:57, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
kars
Ziņojumi: 3424
Pievienojies: 10 Apr 2011, 23:11
Reputācija: 16

18 pogu obc
Profila bilde
Lawwr
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 17 Mar 2012, 21:16
Braucu ar: 323i
Reputācija: 7

jeep, tas ir Outdoor temperature indicator, nevis obc, obc ir tikai lielais, 18 pogu ;)
RPG

Lawwr rakstīja:tālajā 2011. gadā visas e36 bundžas bija nedaudz sterilākas, kā šodien. :lol:
Tā jau arī gluži nebija, jo tāpat jau daļa e36 bija divdesmitgadīgi :hahaha: patiesībā, tāpat kā tagad, ir gan labi eksemplār, gan slikti. Tad 11.gadā mans e36 jau arī bija jau metināts, čomam 97.gada 323i čomam zem uzlikām sliekšņi jau arī vairāk nebija nekā bija :lol: visadi bija tie lūžņi. Savējo sen būtu pārdevis, tikai dēļ tā, ka tas vecais 2.8 ir pietiekami dinamisks arī mūsdienās, tāpēc viņš vēl ir. bet nekas, gan jau izbesīs ar laiku maksāt nodokli un iet TA, lai gadā nobrauktu max 3k km :doh:
limon
Ziņojumi: 49
Pievienojies: 18 Jan 2017, 23:24
RPG rakstīja:Tātad viņš nav normāls :nenene:

Izlasot par to braukšanu virsū, uzreiz atcerējos vienu interesantu stāstu (īsajā versijā uzrakstīšu) : kaut kādus pāris gadus atapkaļ atradu sludinājumu par auto ko iegādāties draudzenei, sazvanīju lai brauktu skatīties, bet man pēkšņi kaut kāas darīšanas un jamauc uz darbu bija, saku draudzenei lai aizbrauc uz Siguldu un apskata to mašīnu un izbrauc, ja patiks tad kkā tikšu līdz turienei un papetīšu sīkāk, ok katrs aizbraucam uz savu pusi. Draudzene man pēc kāda laiciņa wacapā sarunu ierakstītāja sarunu, šī zvana tam vecim par mašīnu un paceļ viņa sieva un sāk lamāt un bļaut uz viņas un fonā arī vēl uz vīru bļauj, ka viņš esot babņiks un draud izmest no mājas, laikam viņa nebija lietas kursā, ka vīrs pārdod mašinu un zvana par sludinājumu. sieva šim bija domājusi ka kkāda druška šim uzradusies. pēc tam viņam telefons bija izslēgts. nakamajā dienā zvaniju pats uz to numuru, viņš man tur atvainojās ka tā stulbi sanāca, teica ka sievai veras ciet un domā ka zvanija cita sieviete, ķipa ka šim ir mīļākā. Kaut kā tā, tāds murgs patiesībā ar cilvēkiem. pameklēšu datorā, vajadzētu kkur būt vēl tam sarunu ierakstam. :doh: ja to dzirdētu, tad saprastu, ka tas ir daudz smieglīgāk nekā es te uzrakstīju! :D

pazvani par sludinājumu un uzzini citas ģimenes problēmas. :supeer:

Lūdzu atrodi to ierakstu, nereāli rēcīgi :D
Emteks
Ziņojumi: 718
Pievienojies: 19 Mar 2015, 23:28
Lawwr rakstīja:jeep, tas ir Outdoor temperature indicator, nevis obc, obc ir tikai lielais, 18 pogu ;)
Kas tad ir 11pogu ar check funkciju ?
Attēls
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas
Reputācija: 5

Emteks rakstīja:
Lawwr rakstīja:jeep, tas ir Outdoor temperature indicator, nevis obc, obc ir tikai lielais, 18 pogu ;)
Kas tad ir 11pogu ar check funkciju ?
Ir taču arī 8 pogu obc, kas arī 'ir' obc!

tikai 7 pogu 'obc' ir fancy paskata termometrs!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
Ginekologs
Ziņojumi: 628
Pievienojies: 27 Dec 2011, 03:02
Braucu ar: F31 LCI
Visi viņi ir multifunkcionāli displeji ( ang.- MID jeb multi-information display) ar vai bez check control funkciju. Ja palasa e36 manuāli, tad kļūst skaidrs, ka par OBC ( on board computer) pareizāk būtu saukt tikai to, kuram ir 18 pogas.
Profila bilde
buba
Ziņojumi: 319
Pievienojies: 20 Nov 2016, 10:59
Braucu ar: 320i Kūtiņa
Atrašanās vieta: Dobele
Reputācija: 2

RPG

pavismaz nesen bija Rīga kkādam perakupam par laikam līdzīgu ciparu
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
Bet izskatas labi
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Martinsoon
Ziņojumi: 1144
Pievienojies: 02 Dec 2012, 21:25
Braucu ar: Sauzemes lidmasinu
Atrašanās vieta: Riga purvciems/ziepniekkalns

cipruss18 rakstīja:Bet izskatas labi
Hz 318 budza ... man personigi liekas drusku saliiti....
RPG

1. Kādam ideālu auto, kuram jāparmetina sliekšņi? No rīta bija 1500e, tagad jau 800e :hahaha:
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... edxgo.html

2. Šis jau ilgi tirgojas, bet tomēr. Cik naivam jābūt, lai pirktu ar domu, ka jāmaina tikai galvas blīve? Noteikti jau nevajag zināt iemeslu kādēļ vispār uzkarsa. Pārdevējs tādu iespēju laikam neapsver, ka galva arī varētu būt kirdik. Kā var tik droši apgalvot, ka tikai galvas blīve jāmaina? :clap:
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... alncf.html
Profila bilde
chillhouse
Ziņojumi: 440
Pievienojies: 10 Mai 2014, 15:28
Braucu ar: E71, F15
Tā Hoonigan uzlīme un M badge jau pietiekami daudz parāda, kā auto ticis uzturēts :lol:
Un par perekupu taisnība, stāvēja ssā safočēts rumbulas apgabalā, kādus 2 mēn. atpakaļ.
Attēls
Profila bilde
Martinsoon
Ziņojumi: 1144
Pievienojies: 02 Dec 2012, 21:25
Braucu ar: Sauzemes lidmasinu
Atrašanās vieta: Riga purvciems/ziepniekkalns

RPG rakstīja:1. Kādam ideālu auto, kuram jāparmetina sliekšņi? No rīta bija 1500e, tagad jau 800e :hahaha:
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... edxgo.html

2. Šis jau ilgi tirgojas, bet tomēr. Cik naivam jābūt, lai pirktu ar domu, ka jāmaina tikai galvas blīve? Noteikti jau nevajag zināt iemeslu kādēļ vispār uzkarsa. Pārdevējs tādu iespēju laikam neapsver, ka galva arī varētu būt kirdik. Kā var tik droši apgalvot, ka tikai galvas blīve jāmaina? :clap:
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... alncf.html
Nu ja pateiks ka pipec motoram neviens nepirks. Es par so auto piedavaju 500e. Man atbildeja ka pa 500 nooirktu vins pats un ieliktu kadu 2,5 ieksaa:D vobsim tur ir bernudarzs otraa galaa
RPG

Martinsoon rakstīja:
cipruss18 rakstīja:Bet izskatas labi
Hz 318 budza ... man personigi liekas drusku saliiti....
profesionāla diagnostika pēc bildēm kā vienmēr :hahaha: bēēt tāpat vismaz šofera pusē haubei stūris nesmuki uz leju sagājis. Bildēs pārāk spoži izgaismots lai saprastu kas tur reāli ir.
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
Nu man kabris ari vasara bus pa 4k :hahaha:
ar kompatu pa brugji