Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- …
- 679
- chevron_right

Vakar vakarā tieši čoms stāstīja par kaut kādu meiteni un Bmw, un pilsētas centrā un kad esot baigi sabliezts tas Bmw, pēc bildes izskatās, ka nekas traks tur nav

Instagram - Sandis_e36

Tas es JN372AndrejCR rakstīja:Jn37* smuks sedans m3 ♥purvciema :))))
patstāvīgi uz zvaigznāju gatves redzams smuks hellrot sedans un ļoti zolīdi daytona violet sedans un kupeja

vakar sabine Juglas statiika. kko baigi gaidija 

One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.

Andrejostā kupeja blakām nostājusies ar uzlīmēm :hello:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Kāds no šejienes Vienības gatves un Telts [laikam tāds nosaukums] ielas krustā nesadalīja joslu ar rAudi A2? Sedans, tumšas krāsas, iespējams matēta haube.. Bēēt nu nekas traks nebij.. 

Reinis159 rakstīja:Stajankā ievērtēta Duuj's sarkanā kupeja. ;-)
sent from my nokia 5110

Tik žēl,ka pats ar viņuntgd nebraukāju

šodien uz brivibenes pie Alfas un talak uzmest ar avareikam HS-476
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Satikts Laur-x . thanks mate 

One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.

Kupeja sonderlack krasa :-D es domaju violets sedans ari tavs :-Dintis rakstīja:Tas es JN372AndrejCR rakstīja:Jn37* smuks sedans m3 ♥purvciema :))))
patstāvīgi uz zvaigznāju gatves redzams smuks hellrot sedans un ļoti zolīdi daytona violet sedans un kupeja
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM

Es tevi ar pamanīju, domāju kapēc met ar avareikāmKLAVINS rakstīja:šodien uz brivibenes pie Alfas un talak uzmest ar avareikam HS-476

Toyota celica 2.0 turbo 4wd, Carlos Saintz (1962 no 5000) limiteta versija
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

pa dienu uz Ganību dambja zaļs universālis ar uzlīmēm.
Tagad vakarā pļavnieku statoil divi sedani sasveicināti

StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”

Dayuum, izskatās jau nu vienkārši super! [emoji106]KLAVINS rakstīja:Toyota celica 2.0 turbo 4wd, Carlos Saintz (1962 no 5000) limiteta versija

Pirms kādām 15 min. Stāvēju arā pie A7 un iebrauca tumši zila žurciņa - izšķērēja divus apļus un aizšķērēja prom ! ;D Kurš ?

Tas ar universalu varetu but es,biju tai gala dienas otraja puse [emoji102]essential rakstīja:pa dienu uz Ganību dambja zaļs universālis ar uzlīmēm.
coupe 2.8

Finks rakstīja:Labrīt.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Oo sveiki!!!

derētu to mašīnīti nomazgāt - tāda pavisam netīra.

bmw ar z-street uzlīmi un sarkans kompots redzēti pie Rimi uz A7
Fuck the fuel economy!

Kurā vietā?Andžiņja rakstīja:Pirms kādām 15 min. Stāvēju arā pie A7 un iebrauca tumši zila žurciņa - izšķērēja divus apļus un aizšķērēja prom ! ;D Kurš ?
Fuck the fuel economy!

Nebaidies dot bračkam braukt?:-DDuuj rakstīja:Reinis159 rakstīja:Stajankā ievērtēta Duuj's sarkanā kupeja. ;-)
sent from my nokia 5110![]()
Tik žēl,ka pats ar viņuntgd nebraukāju
sent from my nokia 5110
BMW - Best Motorsport Weapon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 347
- 348
- 349