Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs
cipruss18 rakstīja:1.5k ja dzinejs no 18 lidz 2.0
Ja 2.5 tad max 1.9 ja 2.8 tad nu hvz,tie pashi 2k
Nu psc, uz cik tad Tu manu novērtē? :hahaha:
RPG
Ziņojumi: 310
Pievienojies: 21 Aug 2016, 15:54
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

tas nebija domāts uz Tevi, atvainojos! Tas pēc situācijas valstī un novērojumi darbā un sabiedrībā :D
Profila bilde
Martinsoon
Ziņojumi: 1144
Pievienojies: 02 Dec 2012, 21:25
Braucu ar: Sauzemes lidmasinu
Atrašanās vieta: Riga purvciems/ziepniekkalns
Reputācija: 2

Perk perk ja ir sakariigs dampis. Meslus neperk! Ja gtibaas kautko sportinam plus ikdienai nekaa letaaka un labaka par 36 nav. Kadreiz bija e30 bet tie tagad dargi. Ja kadam padargu e36 kapjam ieksaa nocakaretaa e46:)
mikinsh
Ziņojumi: 157
Pievienojies: 07 Aug 2016, 21:28
Braucu ar: 323i
RPG rakstīja:tas nebija domāts uz Tevi, atvainojos! Tas pēc situācijas valstī un novērojumi darbā un sabiedrībā :D
tas ir novērojams visiem. Gan e39, gan e38 utt, jo ir pieejams mogo. Vismaz tāda žurka nebūs paņemta mogo un būs lielāka cerība, ka nav pista kapeika.
Profila bilde
Riks*
mikinsh rakstīja:
RPG rakstīja:tas nebija domāts uz Tevi, atvainojos! Tas pēc situācijas valstī un novērojumi darbā un sabiedrībā :D
tas ir novērojams visiem. Gan e39, gan e38 utt, jo ir pieejams mogo. Vismaz tāda žurka nebūs paņemta mogo un būs lielāka cerība, ka nav pista kapeika.
Nesen viens MINT e38 tirgojās, ievests no Japānas. Ja nemaldos cipars bija ap 9k.
RPG

Martinsoon rakstīja:Perk perk ja ir sakariigs dampis. Meslus neperk! Ja gtibaas kautko sportinam plus ikdienai nekaa letaaka un labaka par 36 nav. Kadreiz bija e30 bet tie tagad dargi. Ja kadam padargu e36 kapjam ieksaa nocakaretaa e46:)
kad beidzu ikdienā lietot e36 un nopirku e46, sapratu ka man tomēr vairāk patīk 36tais. Nu nekas konkrēts, bet kopumā. Tādā ziņā tie e36 ir tādi unikāli, atceros kaimiņš 2003.gadā par baigo piķi iecēla 92.gada 325i sedanu. tad izvizināja, likās kaut kas prātam neaptverams, power of drīīm :supeer: nesen satiku viņu, tagad braukā ar e70 un viņs smejoties teica, ka kādam būtu viņam jāmaksā lai tagad mūsdienās pārvietotos ar e36. to viņš teica ar noraidošu skatienu uz manu sētā stāvošo e36 :lol: :lol:
Profila bilde
chillhouse
Ziņojumi: 440
Pievienojies: 10 Mai 2014, 15:28
Braucu ar: E71, F15
RPG rakstīja:un par šo runājot (cenām) tiešām reāli kads to 36tos pērk par tiem prasītiem cipariem? nu ja nu tur mega sterials aparāts un brīvdienām kā otro auto tad ok, lai iet. Bēēt lai ikdienas auto izvēlētos e36 par sakarīga e39 ciparu, nezinu gan. 39 ar dīvastoņ tīri labi kustas un tomēr nedaudz tuvāk mūsu gadsimtam. un mazāka iespēja ka bijis pirms tam kādam, kurš nevar pat benzīnam sakasīt piķi, nerunājot par jēdzīgu apkopi :doh:
Nu tad aizdomājies cik "labs" ir tavs pieminētais 2.8 trīsdesmitdevītais par e36 cenu. Tas, ka e39 ir katram otrajam rajona džekam un ssā 55 lapas ar viņiem, nenozīmē, ka kaut 10% pa 1500 būs sakarīgi, viņus vienkārši nav kur likt. Un nestāsti, ka visi šķūninga, sagāzētie u.t.t. ir ar jēdzīgām apkopēm. Pats nobraukāju ar trijiem e39, un beigās paliku pie e36, jo, ja man jāatvēl garāžā vieta sterilam e36 vai nopistam e39, daudz nedomātu :)
Attēls
mikinsh
es nerunāju par to.

Man viens paziņa nu vispār psc. Paņēma mogo pliku un nopistu e38 pa 3700, kurš beigās viņam izmaksā 6800

No vienas algas nomaina eļļu, tad gultni, tad sūki un tulīt vēl būs skate. Vot tas ir pilnīgs piizgets.

Vienreiz saku šim, ejam uz garāžu alu padzert, viņš atbild, nav par ko noirkt. Degvielas nekad nav. Tas ir skumji, bet toties ļoti gribējās e38 dīzeli :) Malacis
Profila bilde
Riks*
36tajos ir sava maģija ja tie ir ar pareizo dzinuli :lol:
RPG

Riks* rakstīja:36tajos ir sava maģija ja tie ir ar pareizo dzinuli :lol:
Tas ir viens no iemesliem kāpēc man tas auto vēl ir. Reizi gadā aptuveni uznāk iedvesma pārdot auto, bet tad ātri saprotu, ka lol nau wērc. Gan jau būs jāatstāj un kaut kad drīzumā toffiks jāuzsmēre te :emo:
Profila bilde
Riks*
RPG rakstīja:
Riks* rakstīja:36tajos ir sava maģija ja tie ir ar pareizo dzinuli :lol:
Tas ir viens no iemesliem kāpēc man tas auto vēl ir. Reizi gadā aptuveni uznāk iedvesma pārdot auto, bet tad ātri saprotu, ka lol nau wērc. Gan jau būs jāatstāj un kaut kad drīzumā toffiks jāuzsmēre te :emo:
Cep tik augšā! :clap:
Profila bilde
zurkae36
Ziņojumi: 2277
Pievienojies: 17 Mai 2015, 15:27
Reputācija: 3

RPG rakstīja:Noteikti, ka tur daudz vairāk par 1000e nav reali izcelt. bet tās jau tikai manas domas. joo nekas unikāls jau tur nav. būtu automāC, tad apsvertu ideju par iegādi :D

vispār kūtvāgeni bez jumta reliņiem nekad nav cepījuši, vienīgais laikam Ch bija smuks 328 taurings bez tiem, citi laikam nekad nav patikuši.
Es par 1.6 kompaktu pirms diviem mēnešiem izcelu 900e. Bet nu tirgoju arī viņu trīs mēnešus :hahaha:
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
mikinsh rakstīja:es nerunāju par to.

Man viens paziņa nu vispār psc. Paņēma mogo pliku un nopistu e38 pa 3700, kurš beigās viņam izmaksā 6800

No vienas algas nomaina eļļu, tad gultni, tad sūki un tulīt vēl būs skate. Vot tas ir pilnīgs piizgets.

Vienreiz saku šim, ejam uz garāžu alu padzert, viņš atbild, nav par ko noirkt. Degvielas nekad nav. Tas ir skumji, bet toties ļoti gribējās e38 dīzeli :) Malacis

Nu man ari ir mogo e38 ,bet nu tik skarbi ka pat alinjam nesanak,nu skumji.un tas 3.0d tak need tik daudz :hahaha:
ar kompatu pa brugji
mikinsh
pēdējā alga čalim bija 387 uz rokas
Profila bilde
Martinsoon

cipruss18 rakstīja:
mikinsh rakstīja:es nerunāju par to.

Nu man ari ir mogo e38 ,bet nu tik skarbi ka pat alinjam nesanak,nu skumji.un tas 3.0d tak need tik daudz :hahaha:man vsp [/quote ka vsp var parakstities uz mogo? Tas tak ir lohatrons ar anormalakajiem procentiem.
RPG

mikinsh rakstīja:pēdējā alga čalim bija 387 uz rokas
387e un e38 :emo: :emo: pie tādas algas mogo un vēl viss pārējais, tākā kaifs no auto nav, nu ir, var aiziet nokāst kādam cīgu un apiet apkārt un nofočēt, iemest instāa un teikt, jā man ir e38 un tā prieki beidzas.
RPG

Martinsoon rakstīja:ka vsp var parakstities uz mogo? Tas tak ir lohatrons ar anormalakajiem procentiem.
Pats 2015tajā paņēmu mogo, pirku a6 raudi. Tur bija kkāda akcija, ka pirmie trīs meneši nebija jāmaksā. Pa tiem 3 mēnešiem sakasīju visu piķi un sanāca pārmaksāt tikai nedaudz, šķiet kkur ap 300e, īsti neatceros. Ceturtajā mēnesī pārdevu to audi :D
mikinsh
viņš nepīpē, bet par instagramu jā :D
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Reputācija: 11

RPG rakstīja:
Martinsoon rakstīja:ka vsp var parakstities uz mogo? Tas tak ir lohatrons ar anormalakajiem procentiem.
Pats 2015tajā paņēmu mogo, pirku a6 raudi. Tur bija kkāda akcija, ka pirmie trīs meneši nebija jāmaksā. Pa tiem 3 mēnešiem sakasīju visu piķi un sanāca pārmaksāt tikai nedaudz, šķiet kkur ap 300e, īsti neatceros. Ceturtajā mēnesī pārdevu to audi :D
Tas nozīmē 100 eiro pārmaksa mēnesī, un tas tev šķiet nedaudz??? :o
Profila bilde
Martinsoon

ZzevsS rakstīja:
RPG rakstīja:
Tas nozīmē 100 eiro pārmaksa mēnesī, un tas tev šķiet nedaudz??? :o
Un tas vel ir jo atdeva visu summu uzreiz .... pricenti ir sausmigaakie es personigi nesaprotu kas tur iet un kas nem.