328 Kūts
kruta štellīte, vajadzēs arī ieķert, zin kā, sīkums, bet patīkami
Psc tu esi totaali paarmaksaajis par to klokji citur pilnaa komplektaa ar vadiem kkaadi 70eur shkjiet kkur pat leetaak biju atradis
cena kosmoss , bet patīkami
guzlis rakstīja:Psc tu esi totaali paarmaksaajis par to klokji citur pilnaa komplektaa ar vadiem kkaadi 70eur shkjiet kkur pat leetaak biju atradis
ja nemaldos,tad ebaya pa 70 euro jaunas bija
ar kompatu pa brugji
Kāpēc pārmaksājis?guzlis rakstīja:Psc tu esi totaali paarmaksaajis par to klokji citur pilnaa komplektaa ar vadiem kkaadi 70eur shkjiet kkur pat leetaak biju atradis
ja es samaksāju tikai pusi no tās summas. Savādāk man nebija kur izmantot to davanu karti, kurai termiņš beigtos pēc mēneša.
uztaisi varbut DIYRapakivi rakstīja:ZzevsS rakstīja:Pie kā vienojas klāt tie štekeri?
Teorētiski pievienojas pie dimmera. Būs brīvdienas likšu klāt, tad jau zināšu konkrētāk.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Šajā forumā cilvēki nemāk lasīt un mīl skaitīt citu naudu, pie tā jāpierodRapakivi rakstīja:Kāpēc pārmaksājis?guzlis rakstīja:Psc tu esi totaali paarmaksaajis par to klokji citur pilnaa komplektaa ar vadiem kkaadi 70eur shkjiet kkur pat leetaak biju atradis
ja es samaksāju tikai pusi no tās summas. Savādāk man nebija kur izmantot to davanu karti, kurai termiņš beigtos pēc mēneša.
Ok ok nepamanīju ka chalis samakasaajis tikai pusi no taas summas
KLAVINS rakstīja:uztaisi varbut DIYRapakivi rakstīja:ZzevsS rakstīja:Pie kā vienojas klāt tie štekeri?
Teorētiski pievienojas pie dimmera. Būs brīvdienas likšu klāt, tad jau zināšu konkrētāk.
Ja nepieciešams, varu uztaisīt.
Vajag, vajag!