E36 Sabraucieni Ogrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 43
- chevron_right
es no ropaziem mos ar piebrauksu. a ogre ir kads normala lieluma laukums kur var paplosities?Aikidoka rakstīja:Nu ogres rajons sanjemas ! varetu uz kadiem 20:00 satikties un paplosiities ! ....Kursh piedalas ///...
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
ega rakstīja:es no ropaziem mos ar piebrauksu. a ogre ir kads normala lieluma laukums kur var paplosities?Aikidoka rakstīja:Nu ogres rajons sanjemas ! varetu uz kadiem 20:00 satikties un paplosiities ! ....Kursh piedalas ///...
Neka tada baigi nav... Un es ar vel domaju tik ...braukt ,....Ja tauta savaaksies !!
Preluda zala bus ielas sodien pec kadas 1h-1.5h taka ganjau ielas satiksimeis, cerams nesaskriesimies; DAikidoka rakstīja:Nu ogres rajons sanjemas ! varetu uz kadiem 20:00 satikties un paplosiities ! ....Kursh piedalas ///...
ikki rakstija ka kkada kobinata esot laukums tik kur tas ir? laikapstakli labvelifi lidojumam. :)Aikidoka rakstīja:ega rakstīja:es no ropaziem mos ar piebrauksu. a ogre ir kads normala lieluma laukums kur var paplosities?Aikidoka rakstīja:Nu ogres rajons sanjemas ! varetu uz kadiem 20:00 satikties un paplosiities ! ....Kursh piedalas ///...
Neka tada baigi nav... Un es ar vel domaju tik ...braukt ,....Ja tauta savaaksies !!
ikki rakstija ka kkada kobinata esot laukums tik kur tas ir? laikapstakli labvelifi lidojumam. :)[/quote]
Nu tas laukums taads nekaads !! Labak pie parogress domo bet tur mashinas vel bus jo veikals valja pec 22:00 laikam ciet tad norm ....!
Nu tas laukums taads nekaads !! Labak pie parogress domo bet tur mashinas vel bus jo veikals valja pec 22:00 laikam ciet tad norm ....!
Aikidoka rakstīja:ikki rakstija ka kkada kobinata esot laukums tik kur tas ir? laikapstakli labvelifi lidojumam. :)
Nu tas laukums taads nekaads !! Labak pie parogress domo bet tur mashinas vel bus jo veikals valja pec 22:00 laikam ciet tad norm ....![/quote]
nu sk. kur jus parasti vacaties?
Aikidoka rakstīja:ikki rakstija ka kkada kobinata esot laukums tik kur tas ir? laikapstakli labvelifi lidojumam. :)
Nu tas laukums taads nekaads !! Labak pie parogress domo bet tur mashinas vel bus jo veikals valja pec 22:00 laikam ciet tad norm ....![/quote]
Pie kombinata ir smuki likumi un viens gar viesnicu plats , tas ir the best , bet gala pie Lukoil parasti menti krisi.
Ka man gribas savejo dzleteno izdzit ielas tagad , bet neka. lai labak tradicija un ziemu mans auto nebus redzejis LV un tapat nav redzejis Vacija
Jadoma kas bus uz to sezonas atklasanu , BBS sty 5 pardoti , jadoma ko lai vieta ieker. Ja kadam ir kas intresants un sakot no 8J PM!
nu sk. kur jus parasti vacaties?[/quote]ega rakstīja:Aikidoka rakstīja:ikki rakstija ka kkada kobinata esot laukums tik kur tas ir? laikapstakli labvelifi lidojumam. :)
Zem selvera bija , bet tur Kiekelis apsaubams ir uztadits ,jo atrodas kreisaja puse , bet lai zime atiektos uz transportu jatrodas labaja. tape neriskeju isti tur ;D tagad man liekas , ka pie kada veikala stavlaukuma tiekas. jeb pie Statoel
Zem selvera bija , bet tur Kiekelis apsaubams ir uztadits ,jo atrodas kreisaja puse , bet lai zime atiektos uz transportu jatrodas labaja. tape neriskeju isti tur ;D tagad man liekas , ka pie kada veikala stavlaukuma tiekas. jeb pie Statoel[/quote]IKKI rakstīja:nu sk. kur jus parasti vacaties?ega rakstīja:Aikidoka rakstīja:ikki rakstija ka kkada kobinata esot laukums tik kur tas ir? laikapstakli labvelifi lidojumam. :)
tad mos piebrauksu tik ne inu ar ko braukt ar quattro vai zurku ar abiem jautri tik ar vienu var skereties bet otram vajag lauku un atrumu. bet uz ogri tapat doma braukt tad redzes
Pie statika mosh varam ! ....hvz vai braukshu vispar ...bet ja kas tad ap 20:00 pieskrieshu !!
Būsim ar Nizaru ap 20.00 pie statoil. Ar vienu auto gan, jo manējais garāžā čuč
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
39 ari var braukt???
Diemžēl man izpaliks, mans sarkanais brīnums nevar nekur doties uz nenoteiktu laiku.
nebusu. izbraucu likumu pa ropaziem. sapratu ka talak negribas braukt celi pretigiAleOz rakstīja:Diemžēl man izpaliks, mans sarkanais brīnums nevar nekur doties uz nenoteiktu laiku.
Nu ceļi forši jā. ..
Ceļi fantastiski, laiks arii. Redzēju vienu dienu ka aiz csdd laukumā kāds akmeņus atbīda lai laukumā paforsēt.
Kas jaunogrē pie b.d. "saulīte" liek savu sarkano ja nemaldos kupeju, katru rītu redzu.
Kāds kautkur slīpē bariņā šodien ?
šodien viens Lielvārdē vienīgajā luksaforotajā krustā mēģināja ko paveikt vai parādīt , ap 9 vakarā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 43