Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 93
- chevron_right
ja gribēs tad atradīs par uzrakstīt protokolu
P.S. kāds nezin cik ir sods par beigušos medicīnisko ?
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Pateiksi kurš tur pants konkreti par to ugunsdzešamo deriguma termiņu.JozziX rakstīja:Tikko paņēma elkorā mani Palūdza uzrāsīt trīsstūri, aptieciņu un ugunsdzēšamo un tam viņi pat termiņu pārbauda, kurš protams ir beidzies jāgaida protokols-HAPO- rakstīja:Deram,ka viņi atradīs par ko paņemt priekšā slīpējot stāvvietu man viņi teica-SĀKOT AR pagrieziena nerādīšanu
Tikts cauri ar brīdinājumu
Nu tas ir kā braukat bez tiesibam(visapr nava). It kā skaitās tā, ir aizliegts braukt ar auto un nederigas tiesibas kamer nebus parliecianti ka tu vesels un speji adekvati vadit auto...(mediciniska).SUPERSTAR rakstīja: ja gribēs tad atradīs par uzrakstīt protokolu
Bet ar sodiem nez, nav nevienam tā bijis. Kad savaks pastastisi
Grūti saprast rokrakstu, bet laikam ir 242.3 tranaportlīdzeklis nav aprīkots ar ugunsdzēšamo aparātuHazard rakstīja:Pateiksi kurš tur pants konkreti par to ugunsdzešamo deriguma termiņu.JozziX rakstīja:Tikko paņēma elkorā mani Palūdza uzrāsīt trīsstūri, aptieciņu un ugunsdzēšamo un tam viņi pat termiņu pārbauda, kurš protams ir beidzies jāgaida protokols-HAPO- rakstīja:Deram,ka viņi atradīs par ko paņemt priekšā slīpējot stāvvietu man viņi teica-SĀKOT AR pagrieziena nerādīšanu
Tikts cauri ar brīdinājumu
Jocigi tur nav rakstits ne varda apr deriguma termiņu. To var parbaudīt it kā tikai CSDD. Bet isti nez nekad nav prasijuši ugunsdzešamo.
Tas ir tāpat kā, ja medicīniskajai ir beidzies termiņš, tad skaitās, ka nav vispār.
Stāvlaukumos darbojas tādi paši noteikumi kā visur citur. Pagriezieni ir jārāda. Vēl var mēģināt piesieties par to, ka stāvvietu līnijas teorētiski drīkst šķērsot tikai iebraucot vai izbraucot no stāvvietas, bet neesmu dzirdējis, ka kādam par to piesietos.
Pašā pamatā jau ir tas, ka menti brauc uz stajankām divu iemeslu dēļ - ja teritorijas saimnieks (neesmu spečuks bet afaik lielveikalu stāvvietas ir privātas teritorijas) izsauc (piem jelgavā pie maximas ziemā regulāri nopļauj kādas 3-4 laternas) un otrkārt, lai neveidojas trobelis, jo visas tās stajankas ir vairāk vai mazāk dzīvojamo rajonu tuvumā.
Bet tā principā nēsāšanos pa stajanku neatbalstu..
Pašā pamatā jau ir tas, ka menti brauc uz stajankām divu iemeslu dēļ - ja teritorijas saimnieks (neesmu spečuks bet afaik lielveikalu stāvvietas ir privātas teritorijas) izsauc (piem jelgavā pie maximas ziemā regulāri nopļauj kādas 3-4 laternas) un otrkārt, lai neveidojas trobelis, jo visas tās stajankas ir vairāk vai mazāk dzīvojamo rajonu tuvumā.
Bet tā principā nēsāšanos pa stajanku neatbalstu..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
man 3 gadus mediciniska beigusies.Hazard rakstīja:Nu tas ir kā braukat bez tiesibam(visapr nava). It kā skaitās tā, ir aizliegts braukt ar auto un nederigas tiesibas kamer nebus parliecianti ka tu vesels un speji adekvati vadit auto...(mediciniska).SUPERSTAR rakstīja: ja gribēs tad atradīs par uzrakstīt protokolu
Bet ar sodiem nez, nav nevienam tā bijis. Kad savaks pastastisi
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Nui malaģec!
Cik zinu, tad tas reāli ir kā šķūrēt bez pravām...
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Piekrītu, cik esmu dzirdējis, ja gada laikā pēc mediciniskās termiņa beigām medicīniskā netiek atjaunota, tiesības skaitās nederīgas. Bet tai pat laikā esmu dzirdējis ka mediciniskās kā tādas drīz vairs nebūs, tāpēc hvz kā tur īsti ir. Labāk samaksāt ģimenes ārstam 15ls un uztaisīt medicīnisko!Johnny rakstīja:Nui malaģec!
Tas tādēļ ka tagad vairak nedod lapeles, uzreiz gimenes ārsts ievada datubāze ka tev ir izieta mediciniskā.ZzevsS rakstīja:Piekrītu, cik esmu dzirdējis, ja gada laikā pēc mediciniskās termiņa beigām medicīniskā netiek atjaunota, tiesības skaitās nederīgas. Bet tai pat laikā esmu dzirdējis ka mediciniskās kā tādas drīz vairs nebūs, tāpēc hvz kā tur īsti ir. Labāk samaksāt ģimenes ārstam 15ls un uztaisīt medicīnisko!Johnny rakstīja:Nui malaģec!
Baložos snieg
no gaisa krīt sānslīde...
vakarā visticamāk ka sāksies atkal ilgi gaidīta drifta sezona
vakarā visticamāk ka sāksies atkal ilgi gaidīta drifta sezona
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kuldīgā jau kādu mēnesi līst un ne samakas no sniega
Jūrmalā ne miņas no sniega, tikai lietus.
Aizpute no rita kautkads sniegs uz bmw jumta bija, pagaidam tikai līst
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Tallinā ir smuks baltais. Diezgan slidens arī.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Pagaidām izskatās ka sals un smuks sniedziņš nebūs uz šo ned. nogali, jāgaida nākamā nedēļa http://www.yr.no/sted/Latvia/Riga/Riga/ ... arsel.html
Tallinā 5-6cm kārta svaiga smalka sniega sega. Kas Rīga?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …