BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 49
- chevron_right
viss normāli
Salacgrīva tagad ir pie Rīgas?
Pirts ir pie Rīgas
tā ari tolkam nesaporatu? jaungada nakti tur taisaties pavadīot?
Jap! Jaunā gada ballīti...... ir vēl pāris varianti par pirti, iesākumā jāzin cik cilveku pieteiksies pavisam, tad arī pirmdien varēs skaidrak pateikt kuru pirti.
Pāris purniem viesu māju nevajag Bet nu izskatās, ka jau ir ap 10.
Tev variants , droši liec kārtis galdā.
Pāris purniem viesu māju nevajag Bet nu izskatās, ka jau ir ap 10.
Tev variants , droši liec kārtis galdā.
es tikai pajautāju a tu man uzreiz liec pirti meklēt
ar dažiem no minētajiem personāžiem labprāt iepazitos, bet vai tas ir jaunaisgads toč nezinu. man pa ziemu nāk miegs un esmu nelietojams
ar dažiem no minētajiem personāžiem labprāt iepazitos, bet vai tas ir jaunaisgads toč nezinu. man pa ziemu nāk miegs un esmu nelietojams
ew,uz cik jābrauc pa Ainažiem ko?splat rakstīja:
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Tu pārāk saasināti visu uztver , es tik uzmetu - ja ir variants, nevis, lai Tu soļo meklētyanks rakstīja:es tikai pajautāju a tu man uzreiz liec pirti meklēt
Nu Tu izdomā un dod zināt līdz kādai pirmdienai
a tu vairs jokus nesaproti
bet par to manu ziemas miegu tas nav joks
bet par to manu ziemas miegu tas nav joks
forever alone?
neko tādu neteicu. vienīgais ko nesaprotu ir tas, kapēc es tadu bildi avataram neatradu
atradīsi googlē ierakstot : fuck pink bear vai fuck off teddy bear
emm....viss atkariigs no garastaavokljaGuncis rakstīja:ew,uz cik jābrauc pa Ainažiem ko?splat rakstīja:
Kaadeelj jautaa??
2 dienas pec kartas tiki novērots šajā apkārtnē.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Nui,es itkaa tur dziivoju,ikdiena jau 27 gadus,pie stuures 9 gadusGuncis rakstīja:2 dienas pec kartas tiki novērots šajā apkārtnē.
Tad Tev ir 36 ?
paldies dievam nee
savaadaak bija jaareekjina
savaadaak bija jaareekjina
es arii esmu no salacgrivas, un kad iegadashos atkal e36 tad varbuut kadreiz vareetu piebieroties kadas sabraucienam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 49