e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 62
- chevron_right
hvz nav redzets tads...
bet taa ///M ziime gan rulle
bet taa ///M ziime gan rulle
Vienu dienu šito redzēju pie slimnīcas daudzstāveņu pagalmā... bet kas īpašnieks,nez...
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Gan jau izvilksi ari tu savu no migas ara :Pmarens rakstīja:ar4ijam somas bija jakrame celojumam,nebija laika vizinaties apkart.ar4ibalc rakstīja:nop nebiju es, vakarpat neizkustinaju mašīnu no vietasSuspended rakstīja:ar4ibalc Tyu Vakr Braukajies Kopa ar Golfu Un Seatu jeb es kljuudos?...
es ari gribu pievienoties bet nezinu kad beidzot savejo dabusu ara no garazas.
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Ir kādam resnās pusasis, ko man notirgot?
Vai info, kur var nopirkt ap Cēsīm?
PM
Vai info, kur var nopirkt ap Cēsīm?
PM
Ble mani šodien vienos nakti nometa miera kipa dok pārbaude
Beigas lika aprikojumu parādīt un nebija dzešama aparāta un par to sastādīja protakolu
Beigas lika aprikojumu parādīt un nebija dzešama aparāta un par to sastādīja protakolu
Un vel pie tam valmierieši
Un vel ko man pateica ka pieņems likumu ka kipa liktas enģeļu acis nevarēs būt
Ka ja nokeršot bus tiesīgi anulēt skati
Man pirms 2 ned nometa mierā pārbaudīja, lika iepūst, bet man nebija ne ugunsdzēšamā, ne aptiekas, netrijstūra, un viņš like izkpāt un atvērt pagažnieku, paskatījās un novēlēja labu ceļu tā arīnepaparasīja aprīkojumuOzys 90 rakstīja:Ble mani šodien vienos nakti nometa miera kipa dok pārbaude
Ceļu policijai tas tagad ir jājam zirdziņš.....tā reāli ir pēdējā lieta kur viņi var piesieties ...pluss tam visam vēl tas ka viņiem" jauniņie bemberisti" nu Nepatīk,,,,,un kur nu vēl 1nos naktīOzys 90 rakstīja:Ble mani šodien vienos nakti nometa miera kipa dok pārbaude
Mani jau nenometa ceļu policija
Bet kas viņi skaitas Tik sen nav bijušas darīšanas ka esmu aizmirsis laikam valsts
Bet kas viņi skaitas Tik sen nav bijušas darīšanas ka esmu aizmirsis laikam valsts
Nu jā tur viņi visi skaitās zem valst policijas,ceļinieki,pašvaldība,kārtības policijas birojs utt...
Uz protokola zīmogā var redzēt kas viņs par p******
Uz protokola zīmogā var redzēt kas viņs par p******
tas ir pilnigakas mulkibas skati var anulet tikai csdd un celu policija var tevi nogadat ar auto pacelaju uz csdd kur lems par tava auto tehniskajam lietam un atbilstibu + viniem visu to bridi ir jabut klat diezvai vini gribes upuret savu dargo laiku + valsts naudu lai tikai tev izrakstitu sodu par 7 euroOzys 90 rakstīja:Un vel pie tam valmierieši
A var nopirkt parastas lampas jau ar iebūvētiem enģeļiem? vai tikai tās, nesmukās, kam klāt arī nāk pagrieziens utt?
Tā loģiski domājot tā jau irDj_Zii rakstīja:tas ir pilnigakas mulkibas skati var anulet tikai csdd un celu policija var tevi nogadat ar auto pacelaju uz csdd kur lems par tava auto tehniskajam lietam un atbilstibu + viniem visu to bridi ir jabut klat diezvai vini gribes upuret savu dargo laiku + valsts naudu lai tikai tev izrakstitu sodu par 7 euroOzys 90 rakstīja:Un vel pie tam valmierieši
Nju jam beigas pa uguns dzēšamo tik sastādīja protokolu
Kāds nezin kapēc to pikapu pie Šeika potēja no 1:00 līdz 4:00 un beigās ar evakuatoru kautkur aizvilka?
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Es ar vakar skatijos un domāju cik ilgi to nabagu mocīs. Tās zilās bākugunis arī jau ZB acīs spīd visu nakti.LitrsALus rakstīja:Kāds nezin kapēc to pikapu pie Šeika potēja no 1:00 līdz 4:00 un beigās ar evakuatoru kautkur aizvilka?
a kādās cenās tādas fāras nāk?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38