E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 57
- chevron_right
Es pa 180 einariem iepirku sedanu un pat tam arkas labakas. A te tu tirgo kkadu puvekli pa stuku ar kko, nav brinums ka ss.lv visi pa lamatam kosmiskus ciparus prasa!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Ceru, ka nākamajā puvekļa "projektā", kur kkas "vismaz notiek" arkas no savas vecās špakteļ lāpstas uzkniedēsi, kura pagātnē baigo kāpostu stroikā nesusi
P.s. Neesmu no laukiem un ar monētām viss ok, džemperi, bikses, jaku un tupeles bieži mainu, tā kā vari nepiepisties
P.s. Neesmu no laukiem un ar monētām viss ok, džemperi, bikses, jaku un tupeles bieži mainu, tā kā vari nepiepisties
Jebalkaliks rakstīja: P.s. Neesmu no laukiem un ar monētām viss ok, džemperi, bikses, jaku un tupeles bieži mainu, tā kā vari nepiepisties
Ginekologs rakstīja:Jebalkaliks rakstīja: P.s. Neesmu no laukiem un ar monētām viss ok, džemperi, bikses, jaku un tupeles bieži mainu, tā kā vari nepiepisties
Pirmo reizi pasmējos šajā topikā [emoji38] Bija labi pāris posti.
Tu nesalīdzini pimpi ar pirkstu jobensrots. Ja tev vieglāk paliek tad varu likt roku uz sirds un teikt, ka sabīnes auto arī izskatās pēc pilnīga sūda.cipruss18 rakstīja:Eu mazie ergleni un kritikji,davai nelidisim citu makos un darishanaas
Mes visi liekam savos auto to ko un kaa velamies.jums nepatik manas arkas,bet tani pasa laikaa mizhat karstu par auto drifta kuriem ir tieshi tadas pasas arkas un nav vairs svarigi ielas vai trases auto,uzlikas ir identiskas un no shi skatupunkta jus sevi nolirkat tada debilaa loma.un tie mazie bikses pilinataji jus par sabines auto krasojumu karstu miizaat un sheit ir for fun kkas lidzigs un te jau ir gateris
Pa lielam ka Elksnis teica,man kka po uz jusu viedokljiem jo man mani visi auto ir patikusi iznemot pedejo sedanu
Un pa lielam,lielaka dalja te kritikju braukaa ar trolejbus
PS- Vari paturēt pie sevis "tu esi bomzis,jo brauc ar ford sierra"
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Labi,brauciet ar saviem sterilajiem auto,es braukdhu ar savu izpuvusho kompaktu
ar kompatu pa brugji
Kur uzlikas dabuji arkām? Doma pelekajam uzmaukt ko tadu un ar steelijiem nokraameet
varu dereet, ja shim auto zem haubes buutu kaads v8, vins jau skaitiitos kruts (vizuaali), +turbo - veel krutaaks. stulbi, ka sheit forumaa daudzi spriezh vizuaalo peec taa cik liels motors ir, un cik liels respekts tam cilveekam foruma aprindaas. daudz drifta auto izskataas peec suudiem, bet baidaas pateikt, jo vins tak brauc driftaa bet vizuaalaa buutiibu tas nemaina. smiekliigi jau ir lasiit shitaadu hu*nju kaa viens otru noliek jau gandriiz ne deelj auto, bet cik liels lohs katrs esot
sorry par offtopic
sorry par offtopic
Tu laikam nesaproti, lielās arkas un cits apkarināmais drifta auto ir nepieciešami dēļ lieliem plauktiem un citām izvirtībām piekarē, kas vnk ir nepieciešamas driftam, bet par kādu driftu te iet runa, ja mums ir mazmotors nu un teiksim godīgi diez vai ir tādi plāni... Otkārt drifta auto bieži vien neizskatās autoizstādes cienīgi, jo ar tiem takš dragā uz pilnu klapi un uzturēt tos vizuālā kārtībā vnk ne vienmēr sanāk un ne vienmēr arī ir vajadzīgs(kautgan japaņi arī pie tā parasti cenšas piestrādāt, jo autiņa virsbūve ir reklāmas "galds" ar ko arī var nopelnīt)...
Neviens te 1.6 ka tādu nenoliek (protams vienmēr gribās, lai to poniju ir vairāk), kamēr kāds neizdomā stāstīt, ka tas baigi iet vai tēlot ar to baigo drifta karali...
Karoč pēc pirmās cipruss'a piedalīšanās kādā drifta posmā ņemu visus savus vārdus atpakaļ un pērku sev jaunu jaku!
Neviens te 1.6 ka tādu nenoliek (protams vienmēr gribās, lai to poniju ir vairāk), kamēr kāds neizdomā stāstīt, ka tas baigi iet vai tēlot ar to baigo drifta karali...
Karoč pēc pirmās cipruss'a piedalīšanās kādā drifta posmā ņemu visus savus vārdus atpakaļ un pērku sev jaunu jaku!
d[-_-]b
Tu mazliet nesaprati domu gaajienu. neiet runa tikai par arkaam, bet vispaareeji. vizuaalo nenosaka tikai arkas. tas ka tas ir drifta auto, nenoziimee, ka vinsh nav kritizeejams, vnk liekaas, ka lielaakaa dalja savu viedokli par kaadu drifta auto patur pie sevis, jo visi uzklups virsuu vinjam, jo drifteetaajiem liela reputaacija, bet uz citiem gaazh zhulti aaraa, ka maz neliekaasDj Plosky rakstīja:Tu laikam nesaproti, lielās arkas un cits apkarināmais drifta auto ir nepieciešami dēļ lieliem plauktiem un citām izvirtībām piekarē, kas vnk ir nepieciešamas driftam, bet par kādu driftu te iet runa, ja mums ir mazmotors nu un teiksim godīgi diez vai ir tādi plāni... Otkārt drifta auto bieži vien neizskatās autoizstādes cienīgi, jo ar tiem takš dragā uz pilnu klapi un uzturēt tos vizuālā kārtībā vnk ne vienmēr sanāk un ne vienmēr arī ir vajadzīgs(kautgan japaņi arī pie tā parasti cenšas piestrādāt, jo autiņa virsbūve ir reklāmas "galds" ar ko arī var nopelnīt)...
A kā jūs tik nenormāli traucē ciprusa mašīnas? nav gadiena ta, ka visi te tik gudri, ka dirst nav ko pasutiit?
Es saprotu, vienreiz pasaki, bet katru dienu dziit sudu, ka tai masinai nav jaizskatas ta, ka vinja izskataas, kkads tīņu bars, nepatika tas ko redzeji, ej garām, nelien te un vnk neraksti rakstīšanas pec, jo kadam internetā nav taisniiba!
Kurš te pirks džemperus jaunus? Humpalās atkal skidoni?
Ciprus- tapat mašīna sūC
Es saprotu, vienreiz pasaki, bet katru dienu dziit sudu, ka tai masinai nav jaizskatas ta, ka vinja izskataas, kkads tīņu bars, nepatika tas ko redzeji, ej garām, nelien te un vnk neraksti rakstīšanas pec, jo kadam internetā nav taisniiba!
Kurš te pirks džemperus jaunus? Humpalās atkal skidoni?
Ciprus- tapat mašīna sūC
Nevar vairs zemak.landzeroni ir uz zemes jau.flanchi ir,tik skruves jadabon
ar kompatu pa brugji
nedirs, man ir zemaks un vel lidz zemei ir kadi ~2-3 cm , taka laid zemeeee un nemiiz, tapat ta kaste sapuvusi un nav jau ko zaudet, lai taa griida sluuccipruss18 rakstīja:Nevar vairs zemak.landzeroni ir uz zemes jau.flanchi ir,tik skruves jadabon
Pa grīdu kadam citam verkim jāšlūc nevis auto.baumanis rakstīja:nedirs, man ir zemaks un vel lidz zemei ir kadi ~2-3 cm , taka laid zemeeee un nemiiz, tapat ta kaste sapuvusi un nav jau ko zaudet, lai taa griida sluuccipruss18 rakstīja:Nevar vairs zemak.landzeroni ir uz zemes jau.flanchi ir,tik skruves jadabon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 57