Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- chevron_right
Man gan patīk, vismaz nav tās eglīšu lampiņu lampas ar visos iespējamos virzienos sarindotām diodēm
- ikey07
labs kopskats!
izdoma labi, bet izskatās pēc "patīk e92, bet līdz tam man tālu"
Par cik Romāns savu man nepārdod, varbūt tu savu vēlies pārdot ?
Ja kas, PM!
Ja kas, PM!
Beidzot kāds tādus lukturus ir uzbūvējis! Man doma par šādu variantu galvā grozās jau gadus trīs, bet kkā rokas nedagāja Kā tev stopi un miglas izskatās?
loti skaisti, manuprat, vajag vairak uzlimes un vel kaadu diodi salonaa..
e36 nav tikai auto
Protams, ka ja ieskatās var sazīmēt arī paralēles ar E39, E92 un citiem BMW modeļiem, bet to, ka netaisīšu visu kā stock es jau sen biju izdomājisMiiix rakstīja:izdoma labi, bet izskatās pēc "patīk e92, bet līdz tam man tālu"
Man tas pats variants bija, un beidzot saņēmos Uztaisīšu rīt kādu bildi, miglas vēl neesmu savilcis, bet doma ir likt iekšējā "kubikā" kā daļu no gabarīta. Bremzes ir zem gabarīta visā garumā, nepamanīt nevar, un loģiski, ka spilgtums lielāks kā gabarītiemmarux rakstīja:Beidzot kāds tādus lukturus ir uzbūvējis! Man doma par šādu variantu galvā grozās jau gadus trīs, bet kkā rokas nedagāja Kā tev stopi un miglas izskatās?
Jūtu sarkasma pieskaņu šajā komentārā, malacis Ja nopietni, tad uzskatu, ka uzlīmes par daudz man nav un nebūs, lampām kopskats ir pietiekami labs, un diodes salonā nav nepieciešamas, jo pašam vnk nepatīkkastrolis328 rakstīja:loti skaisti, manuprat, vajag vairak uzlimes un vel kaadu diodi salonaa..
Man atkal doma bremzes daļā ielikt divkontaktu spuldzīti un pievienot pie gabarīta.
Lai ir pilns gabarīts un spiežot bremzi iedegas visa gabarīta daļa. Kaut kā tā, bet vispār nevar saprast kā uzrakstīju
Gribētos to diožu lentu platāku.
Lai ir pilns gabarīts un spiežot bremzi iedegas visa gabarīta daļa. Kaut kā tā, bet vispār nevar saprast kā uzrakstīju
Gribētos to diožu lentu platāku.
Es sapratu, un doma nav slikta, daudzi miglas uztaisa abās lampās un pievieno kā papikdu bremzuguni, taf sanāk, ka abas puses abām lampām spīd kad bremzē
Es arī sākumā domāju, maybe liky platāku, bet pirmkārt tur tam īsti nebija vietas, un otrkārt, izskatītos par biezu gabarīti, sedanam tā jau lampa ir biezāka, negribējās to vēl izcelt
Es arī sākumā domāju, maybe liky platāku, bet pirmkārt tur tam īsti nebija vietas, un otrkārt, izskatītos par biezu gabarīti, sedanam tā jau lampa ir biezāka, negribējās to vēl izcelt
Beidzot ir sagaidīts plēves rullis no LV< tāpēc šodien tika beidzot da galam samelnota haube, nākamais jumts, un tad jāsalabo pirms tam pielaistās kļūdas
Beidzot tikts galā ar haubes melnošanu Tikts galā ar visam mini rūsām no akmeņiem, pa virsu cinka grunts
Kā arī izdarīts ilgi gribētais - uztaisīti melnie griesti Protams, ka kasjaki ir, bet pirmo reizi darot, protams, ka bez tiem nevar Rīt stutēšu iekšā auto, tad arī būs bildes kā izskatās viss kopā Katrā gadījumā skatam noteikti jābūt labākam kā bija ar nokarajušiem parastajiem griestiem
Uzsutits vēl audums un līme priekš durvju absifkam, kā arī pāris detaļas ritosajai daļai
Jumts vēl zils, bet nākamajās brīvdienās tiks darīts arī tas Kā arī izdarīts ilgi gribētais - uztaisīti melnie griesti Protams, ka kasjaki ir, bet pirmo reizi darot, protams, ka bez tiem nevar Rīt stutēšu iekšā auto, tad arī būs bildes kā izskatās viss kopā Katrā gadījumā skatam noteikti jābūt labākam kā bija ar nokarajušiem parastajiem griestiem
Uzsutits vēl audums un līme priekš durvju absifkam, kā arī pāris detaļas ritosajai daļai
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
bildē izskatās labi kopskatā!
Kopskats ir ok, tik man pašam besi tie mazie kasjaki kas šur tur ir sanākuši Tikko iestelleju visu auto - ir labs skats, tik baigi neierasti tumšs liekas salonā tagaderda rakstīja:bildē izskatās labi kopskatā!
Pagaidu variantā apvilku ar to pašu audumu, uz kantem abas puses sakausējot kopā, bet nepatīk man tad skats, būs vien jauzsuta melnie saulessargi un rokturi vurs durvīm, jo tie pagaidām ir pelēki Lampas apvilku at plēvi un man tīri ok apmierina kā izskatās, tā kā drošvien tā arī atstāšu Mēģināšu sataisīt normālas bildes kādā brīvā brīdī, tad arī iespostosu kā kas tur izskatāsLASTKING rakstīja:Saules sargus krāsoji ?
reāli iecepī krāsa diskiem!
Kur USB DIY ?
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- chevron_right