Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 120
- chevron_right
Es savam spogulim strāvu ņēmu no bardačoka apgaismojuma
tur tik dazi no tiem visiem vadiem bija japievieno lai stradatu, parejie laikam ka sigenei bija, pajautaa so jautajumu bmw-valch, vai ari parlasi vinja auto topiku. vins lika, bet kaa tur isti bija vairs vienk neaceros, bet reali tur nekas traks nau, vienk japievieno laikam ka tris vadi bija lai pasaptumsosanaas moments stradatu
...
Pats to izdariju ļoti vienkārši - no salona apgaismojuma un aida :) 10 minūšu jautājums.
dogma jau iedeva spoguļa Pinus... paņemat manuāli un apskatities kur pienāk tām gaismiņām "12v-aizdedze ieslēgta" un brūnais vads bija masa. (protams vēl teorētiski būtu jāvelk reversa vads no slēdža, bet es bez tā iztieku)
dogma jau iedeva spoguļa Pinus... paņemat manuāli un apskatities kur pienāk tām gaismiņām "12v-aizdedze ieslēgta" un brūnais vads bija masa. (protams vēl teorētiski būtu jāvelk reversa vads no slēdža, bet es bez tā iztieku)
Jāskatās, uz kurieni aiziet tas vads. Man kaut kas līdzīgs ir, kas domāts telefonam, kas nāca komplektācijā.
Tas man arī pirmais kas likās ka telefonam. Vabūt vēll kādam kāds variants?
Sveiki, man ir problēma ar centrālo atslēgu! Agrāk bija tā ka iekšā stāvēja oriģināla vai kaut kāda lētā signalizācija - ķipa atslēgu pagriez līdz pusei nav signalizācija, bet ja pagriez līdz galam tad ieslēdz signalizāciju.
Tad nobruka gradusņiks, visu laiku rāda 37 fārenheit/
Tad vienu pēkšņi pazuda tā signalizācija un tagad vispār lai aizslēgtu mašīnu man ir jāslēdz 8 reizes, jo katru reizi griežot līdz 8. viņa lec atpakaļ...
Kas man tur jāskatās, tie druvju fiksatori vai elektronika ir beigta? Vai vispār jānahrenizē tā singalizācija?
Tad vienu pēkšņi pazuda tā signalizācija un tagad vispār lai aizslēgtu mašīnu man ir jāslēdz 8 reizes, jo katru reizi griežot līdz 8. viņa lec atpakaļ...
Kas man tur jāskatās, tie druvju fiksatori vai elektronika ir beigta? Vai vispār jānahrenizē tā singalizācija?
ieteiktu tāda vaida signalizāciju ( kkadsu ķiniešu paveida) labāk nahrenizēt un ielikt normālu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
temp raditajam nebus saistiba ar signalizaciji, tam visticamakais vadi, kontakti nopujusi. man izklausas ka drizak kada no komponentem kas pasaka ka detalja aizverta, ir nobeigusies, kaa rezultataa auto domaa ka piemeram bagaznieka vaaks valjaa un tadel lec centralaa atpakal, bet jocigi ka tiesi 8 reizes.ir janjem testeris rokaa un jasak meritkadza rakstīja:Sveiki, man ir problēma ar centrālo atslēgu! Agrāk bija tā ka iekšā stāvēja oriģināla vai kaut kāda lētā signalizācija - ķipa atslēgu pagriez līdz pusei nav signalizācija, bet ja pagriez līdz galam tad ieslēdz signalizāciju.
...
labi Armando, svētdien paķimerēšos un padošu kas un kā, jo bagāžnieks arī kaut ko niķojās vienu momentu.
Sveiki! (kupeja) Ir problēma ar centrālo,ja slēdz ar atslēgu no pasažieru puses,centrālā strādā un atslēdz/aizslēdz abas durvis,bagāžnieku,bāku,bet ja slēdz no vadītāja puses,atslēdz/atslēdz tikai vadītāja durvis,slēdzeni un rokturi pārbaudīju apmainot ar identisku,problēma neatrisinājās,kur tālām meklēt problēmu?
vadi.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ir aizdomaa, ka svecvadi sit kkur cauri. Ka noteikt kurs svecvads sit cauri, lai nav jamaina visi?
Mēģini skatīt tumsā.
izvelc spoli ar visu pīpiti ārā, izskrūvē sveci, sveci iespraud pīpītē un pievieno pie štekera, tad turi sveces galu pie masas(motora metāla kāda var) un ar mitru roku aptver pīpīti, tad palūdz saņokam, lai pakurbulē motoru nedaudz(pirms tam izrauj degvielas sūkņa releju, lai nelec), ja dabūsi pa knaģiem pīpītei pisec - tas ir 6 cyl variantā.
4cyl tumsā paņem ar kkādu pūšamo uzpūt ūdens migliņu uz svečvadiem un skaties vai kaut kur nav ziemassvētki atbraukuši.
4cyl tumsā paņem ar kkādu pūšamo uzpūt ūdens migliņu uz svečvadiem un skaties vai kaut kur nav ziemassvētki atbraukuši.
kads ar svakaku sirdi var ari neizvilkt pec tava pipisu parbaudes veida loti sen jau,
prieksnieks gribeja pa manim panirgt, un vel nebiju nepiekaa pielicis to sveci ka sis jau saka griest. pirmais ko izdariju- uzlecu gandriz augstak pa maajas jumtu, otrais, gandriz ieliku no pus metra vinam ar to sveci pa pieri
prieksnieks gribeja pa manim panirgt, un vel nebiju nepiekaa pielicis to sveci ka sis jau saka griest. pirmais ko izdariju- uzlecu gandriz augstak pa maajas jumtu, otrais, gandriz ieliku no pus metra vinam ar to sveci pa pieri
...
Tikko braucot izslēdzās spidometrs
(viss instrumentu panelis), vienreiz,
pasen, tā notika, taču pēctam
aizgāja.
Ko tur jaucot skatīties, vajadzētu
ātri tikt galā rīt jāiet TA.
E36 323 95.g
(viss instrumentu panelis), vienreiz,
pasen, tā notika, taču pēctam
aizgāja.
Ko tur jaucot skatīties, vajadzētu
ātri tikt galā rīt jāiet TA.
E36 323 95.g
sveiki. kāds varbūt zin cik maksā jauni elektrovārsti e36 pečkai ar kondicionieri. griez kā gribi pūš gaisu pa savam
Man a tāds ir ar visiem vadiem,bet tā arī vel netiku skaidrībā kas tas par brīnumu. Viens vads aiziet kkur uz aizmuguri,vēl divi kkur aiz bardačoka.
Jautājums elektro spečukiem,ar ko labāk notīrīt zaļo no kontaktiem? Proti miglu kontakti visi ir ar zaļo un miglas tgd bieži nedeg,noņemu izbakstu tos kontaktus deg (3dienas) tad atkal tas pats. Redzēju veikalā kkādu aizresolu pa 6Ls tipa elektro kontaktu tīrīšanai,ir jēga ko tādu pirkt un pēc tam vēl arī appūst ar kko kas atgrūž ūdeni?
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …