Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 103
- chevron_right
nezz vai Armands mainis to dzineju tagad, shitais tagad ar sapucets.
paldies.
nee vel m3 dzinejs nebus gan. paprieksu ir doma paniekoties ar m50b32. redzes kas sanaks
nee vel m3 dzinejs nebus gan. paprieksu ir doma paniekoties ar m50b32. redzes kas sanaks
...
Armando rakstīja:paldies.
nu tad paceljot topiku dazas bildes. kaa ari hvz kapec, bet izdomaju uztaisit reduktora attiecibu plaksniti no nerzas.
lai apskate vecis palienot apaksaa varetu redzet kas pa attiecibu
un ari kads kadrs tapatam
ps. par durvin ghan negribu neko dzirdet, tas veljoprojam sabungatas, jaunas gaida ziemas beigas lai tiktu uzliktas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
plaksnites...
izgrieztas patika labak par iegravetajam
izgrieztas patika labak par iegravetajam
...
te viss ir labi un plaksnite ari ir man ari tadu vajaga tikai ar s3.15
tiešām patīk šis autiņš, bet kaut kā prasās tādu odziņu diskiem, par šiem būtu aplami teikt prasti, bet teiktu, ka priekš izlutināta e36 ļoti vienkārši būtu forši redzēt kaut ko interesantu
Ļoti, ļoti skaists auto, tik tiešām parasās kādu akcentiņu.
pateicos, par plaksnitem nekadu problemu, pie nakamas griezsanas izgriezishu gribeju jau tagat izgriezt, bet izgriezu tik divus veidus ka izmegjinajumuDj_Zii rakstīja:te viss ir labi un plaksnite ari ir man ari tadu vajaga tikai ar s3.15
Burns rakstīja:tiešām patīk šis autiņš, bet kaut kā prasās tādu odziņu diskiem, par šiem būtu aplami teikt prasti, bet teiktu, ka priekš izlutināta e36 ļoti vienkārši būtu forši redzēt kaut ko interesantu
paldies dzeki, par akcentinju loti palenam tiek domats, gribejas style 5 rs, bet tagat pamazam saku sliekties uz sadiem,Patins rakstīja:Ļoti, ļoti skaists auto, tik tiešām parasās kādu akcentiņu.
bet nu ar manim neko nevar zinat, mok rit domashu savadak...
...
reti redzēti diski uz E36 vajadzētu izskatīties super
+1, man kaut kā sāk iepatikties style 19 diski.Armando rakstīja:tie ir z3 diski
nu buvets uz e36 bazes, bet vaitad izstas pe e36!?AgnisB rakstīja:nu ja, z3 pēc virsbūves koda arī skaitas e36 :P
...
es diskus nemainitu, shitie labak piestav e36 man liekas.
man arī tā liekas ka tie kas ir tagad izskatās pietiekoši labiVitalx325 rakstīja:es diskus nemainitu, shitie labak piestav e36 man liekas.
Atstāj šos pašus diskus, Armando, ir ļoti labi
pasam jau patik sie diski, tik iemesls kapec gribas kko pamainit ir ka man jau sie diski ir pietiekami ilgi
bet ka jau mineju, vel svarstos par to ko gribu un ka gribu un vai vispar gribu...
nekas vel nau izlemts
bet ka jau mineju, vel svarstos par to ko gribu un ka gribu un vai vispar gribu...
nekas vel nau izlemts
...
style 40Rapakivi rakstīja:+1, man kaut kā sāk iepatikties style 19 diski.Armando rakstīja:tie ir z3 diski
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …