Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353
- …
- 1297
- chevron_right
Divi auto, Renoks :)sandzhus rakstīja:Kur nopirkt numura zīmes turētāju bez uzrakstiem?
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Depo bija par kādu 1.5euro gabalāsandzhus rakstīja:Kur nopirkt numura zīmes turētāju bez uzrakstiem?
Radušies paris jautajumi!
- priekšējie lukturi visiem kuzaviem vienādi?
- cik problematiski uzstadit elektro logus un benku apsildi?
- kur iegadaties jaunas arkas?
- priekšējie lukturi visiem kuzaviem vienādi?
- cik problematiski uzstadit elektro logus un benku apsildi?
- kur iegadaties jaunas arkas?
Eļļainas sveču vītnes norāda uz vārstu vāka blīvi? Indukcijas spoles pīpītes - 3 normālas, 3 ar rūsainām nogulsnēm tā itkā būtu bijušas ūdenī/vecā antifrīzā norāda uz ?
Lampas visas vienadas priekšējās...
Tik problematiski, cik ir tavi nervi un laiks ( nekas gruts tik pašam ko padarit bus kads laicins)
izgreiz no kada kam nav sapuvis
Tik problematiski, cik ir tavi nervi un laiks ( nekas gruts tik pašam ko padarit bus kads laicins)
izgreiz no kada kam nav sapuvis
bmwpoweraa vienu briid viens piedavaaja , vel bija uztaisijis komerc galeriju
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Vai šis ir tas ko Jūs domājiet? LinksMeeris rakstīja:Latvijā ir kkur plasti dip pieejams?
cik reali maksā M bampers priekšējais un aizmugurejais kompotam! kko atradu bet bez moldingiem tos laikam piepirkt ir nereali http://armandoparts.lv/lv/bamperi/17233 ... eleks.html ?
80 euro ar moldingiem, sietu protuningā priekšējais.Donors rakstīja:cik reali maksā M bampers priekšējais un aizmugurejais kompotam! kko atradu bet bez moldingiem tos laikam piepirkt ir nereali http://armandoparts.lv/lv/bamperi/17233 ... eleks.html ?
der 
vizuali var kaut kaa atskirt UK M-pakas spogulus no eiropas varianta? Un vai ir iespeja vienkarsi parmest regulacijas morinju spoguliem no parastajiem kantainajiem eiropas uz UK m-pakas lai var talak paregulet?
Paldies
Paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Vizuali vadītāja spogulis atšķiras no pasažiera. Viņš ir... vairāk pagriezts uz vadītāju.KLAVINS rakstīja:vizuali var kaut kaa atskirt UK M-pakas spogulus no eiropas varianta? Un vai ir iespeja vienkarsi parmest regulacijas morinju spoguliem no parastajiem kantainajiem eiropas uz UK m-pakas lai var talak paregulet?
Paldies
Par regulāciju nezinu.
Juatājums vai ir jēga labot šādu riepu?
Laiciņu atpakaļ iegādājos R17 205/40 riepas un viss bija ok neskaitot viena kura laida ara gaisu.. bet lēnām.. protektora atlikums kadi 6-8mm viss ok, nocelu nost un pamaniju to ka tas kurš ar viņam iepriekš braucis ir pret kautko noberzis riepu tā ka viņai sānu iekšmala ir vaļā.. itka nekas traks.. vismaz neizskatas pēc nekā mega traka..bet nu rodas jautājums vai var salabot un vai ir jēga? + ja ir tad varbut ir kads kantoris kas veic riepu labošanu..
Laiciņu atpakaļ iegādājos R17 205/40 riepas un viss bija ok neskaitot viena kura laida ara gaisu.. bet lēnām.. protektora atlikums kadi 6-8mm viss ok, nocelu nost un pamaniju to ka tas kurš ar viņam iepriekš braucis ir pret kautko noberzis riepu tā ka viņai sānu iekšmala ir vaļā.. itka nekas traks.. vismaz neizskatas pēc nekā mega traka..bet nu rodas jautājums vai var salabot un vai ir jēga? + ja ir tad varbut ir kads kantoris kas veic riepu labošanu..
es neieteiktu labot, ja vien pēc tam max ātrums bus 60km/h
zinot riepu servisus šo var labot tikai ar vūlkanizešanu ... parasti vūlkanize lielos caurumus ko nevar aiztaisīt ar plāksteiem ... un pati vūlkanizācija paredz caurumus ja nemaldos līdz 2 cm ... nav jēgas čakareties iznaks dārgi un garantijas ka turēs vūlkanizācija nav ,, uzmanīgak ar to riepu ja jau kordi ir redzami talu līdz riepas bojaejas nav ,,,, tava dzīvība ir dargaka par lētu uzlabotu riepu
Es ar tā uzskatu, vienkārši iepriekš domāju ka ir cerība kānekā riepai tiešām sakarīgs stāvoklis , bet nu labāk tomēr ir neriskēt -skopais maksā divtik 
Paldies!
Paldies!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353