Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 350
- 351
- 352
- 353
- 354
- …
- 2228
- chevron_right
nav jau tik traki. ne es lamājos, ne kliedzu. vienkārši zvans, labdien, ir tāda un tāda problēma, atbrauciet paskatīties un visu labu
ja ātri ceļš nenožūs, tad jau rīt ap šo laiku ceļš noteikti nebūs izbraucams. sliktākajā gadījumā 100 metri no mājas mašīnu var atstāt
ja ātri ceļš nenožūs, tad jau rīt ap šo laiku ceļš noteikti nebūs izbraucams. sliktākajā gadījumā 100 metri no mājas mašīnu var atstāt
kāds kurš aplīmējis ar sarkano plēvi lampas var lūdzu pateikt kādu tieši to plēvi ņēmāt, zinu ka kvillerā, tik kādi tie kodi ? 
man tas pats murgs darasV1Beta rakstīja:nav jau tik traki. ne es lamājos, ne kliedzu. vienkārši zvans, labdien, ir tāda un tāda problēma, atbrauciet paskatīties un visu labu![]()
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
saprastu, ja raktos ik pa gadiem 3 kā minimums. tomēr nolietojas un tehnoloģiajs attīstās. bet Latvijā tak rok un pārrok pa jaunu katru nedēļu. tas tak nav normāli, ja cilvēks pat pie mājas netiek. tagad jau ceļš izbraukāts tā, ka pat gājēji domā kā tikt mājās.
a es Fantu 
KLAVINS rakstīja:man tas pats murgs darasV1Beta rakstīja:nav jau tik traki. ne es lamājos, ne kliedzu. vienkārši zvans, labdien, ir tāda un tāda problēma, atbrauciet paskatīties un visu labu![]()
ja ātri ceļš nenožūs, tad jau rīt ap šo laiku ceļš noteikti nebūs izbraucams. sliktākajā gadījumā 100 metri no mājas mašīnu var atstāt101 reizi parok un rok vala celu, taka uzreiz nevaretu ielikt visas kumunikacijas, izskatas ka rok vala un ciet lai norakstitu naudu par padariito un celu sabojaa
Manā mārupes pusē arī viiss paarakts
tur jau tie sūdi, ka izraka pirms ziemas sasalušu zemi, tādu pašu iegāza atpakaļ. tagad ir silts un tas viss saplaka - iekrita uz iekšu vai pārvērtās zupā. katrā ziņā, ja pirmdien neviens nebūs neko darījis lietas labā līdz 12:00, zvanīšu atkal.
WTF!!! t/c MOLS evakuē!

es ari izmeklejos visu rigu bet nekur netradu ,ulbroka gribeja iesmeret parastos neviss m// labi ka bija paraugs lidzi
bm auto beigas uzsutiju un ja vini maksa kosmossu
jo tie ir tak m//
Richus rakstīja:Pāāldies!
Būs jaizbrauc palūret uz ulbroku. To otru veikalu pie bērnu slimnīcas zinu, tur kosmosā maksā tie klipši
Ar ko es varētu parunāt par gāzes iekārtām? Konkrēti, vai otrās paaudzes iekārtu caur gaisa sistēmu varētu uzstādīt M52b25?
Orkaans rakstīja:Re: Gāzes iekārtu uzstādīšana un apkope
Atbildēt BMW-Valcha » 26 Feb 2013, 17:55
Piedāvāju labi, lēti un kvalitatīti uzstādīt gāzes iekārtas vieglajiem bendzīna, smagajiem dīzeļa auto, kā arī motorlaivām. Garantija, sertifikācija, apkopes, regulēšana 26475596
4cyl sākot no 310Ls
5,6 cyl sākot no 390ls
8cyl sākot no 480Ls
http://www.ekoauto.lv
es pie BMW-Valcha liku 4.paaudzi 
Var ,bet tas ir bezjeedziigi!!! Un biezhi mainiisi iepluudes kolektorusevaness2 rakstīja:Ar ko es varētu parunāt par gāzes iekārtām? Konkrēti, vai otrās paaudzes iekārtu caur gaisa sistēmu varētu uzstādīt M52b25?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jau parunāju ar BMW-Valcha, tā arī ir, nav jēgas krāmēties ar otro paaudzi.
Jautajums par Vanos?
Kā noteikt ka ir vai nav vanos?
Turco rakstīja:Jautajums par Vanos?
Ja tev ir šāds "izcilnīts", tad tev ir vanos!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
un vanos ir kaut kādā veidā ''uzķīlēts'' motors domāts vai kāda loma viņam ir? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 350
- 351
- 352
- 353
- 354
- …
- 2228