Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- …
- 679
- chevron_right

.. Ja es pareizi atceros nr. zīmi, tad viņa nav forumā. Mana bijusi darba kolēģe kkur 30 gadi viņai no Jelgavas.RennoK rakstīja:Tikko uz Čaka ielas, ar blondīni pie stūres kura ļoti labi manevrēja pa joslām gar citiem autoAtzīstas?

Pirmo reizi dzīvē redzēju šo bembi, un jāsaka, ka ļoti smuka un jaudīgi izklausījās 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Pļavniekos pie mājām šodien ieraudzīts ,varbūt kāds no šejienes ?

Foruma uzlīmes nebija gan, vnk iekrita acīs uzreiz krāsa un pati kupeja ar diezgan smuka.Andžiņja rakstīja:.. Ja es pareizi atceros nr. zīmi, tad viņa nav forumā. Mana bijusi darba kolēģe kkur 30 gadi viņai no Jelgavas.RennoK rakstīja:Tikko uz Čaka ielas, ar blondīni pie stūres kura ļoti labi manevrēja pa joslām gar citiem autoAtzīstas?
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.

Satikts Agang, paldies par radiatoru, viss vietā, nekas nav izskruvets vai noņemts, var redzēt ka ne uz varku tirgo :)
Edit: nemāku rakstīt nikus.
Edit: nemāku rakstīt nikus.
Pēdējais labojis Kikaps - 10 Apr 2015, 00:43, kopā labots 1 reizi.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Kikaps rakstīja:Satikts Angang, paldies par radiatoru, viss vietā, nekas nav izskruvets vai noņemts, var redzēt ka ne uz varku tirgo :)

un satikts Artūrs no widesteelies,lv

Satikts toms87 iekerts amitis un uzreiz uztadit 

Šorīt uz Krustabaznīcas ielas pie dzelzceļa pārbrauktuves user Zirdzins zaļais brīnums! 

Tikko exoticaa satikts korsa un kļaviņš, korsa ipaši aktīvs, stāsta daudz 

šodien arī pabiju exoticā, nedaudz papļāpāju ar lietotāju korsa, prieks iepazīties
, redzēts intis sedans un ramyreza kupeja, diski vnk mega 

Kurš uz pvd ar tādu?

fu b*ā! uz neglīteņu topiku!
Tikko pa Brīvības ielu pabrauca garām tutumšzaļā, zemā kūrs ar shotgun'u. Piedod, piemirsu niku. :c

Kurš tagad strēlnieku statoilā klausās jocīgu krievu mūziku uz pilnu klapi? +nesveicinās? 

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Ja domā to ar izpūtēju līdz pakaļējam logam tad arī redzējuReinholds rakstīja:Tikko pa Brīvības ielu pabrauca garām tutumšzaļā, zemā kūrs ar shotgun'u. Piedod, piemirsu niku. :c

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 

Šodien Jēkabpilī pie depo redzēts Bērziņš ar savu zilo kūtiņu. 

Pirms kādām 10 min braucu ara no plazas un pie Prismas ieejas pretii brauca melna kupeja. Tgd stāvu ziepniekalna statoila un arii divas pabauca garam. viena tada sarkaniiga, ja ne pat oranza !
Krč kad apmainos ar brali ar mašīnām visus pēkšņi redzu.

Ir ieradies un bojā asfaltudriftaelks rakstīja:Šodien Jēkabpilī pie depo redzēts Bērziņš ar savu zilo kūtiņu.

Satikts viņš caur pus pilsētai.

Laikam Kļaviņš bija tas, ar kuru parunājāmies par Regnāra auto un pēcāk e30 stūrītī 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- …
- 679