Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 352
- 353
- 354
- 355
- 356
- …
- 2228
- chevron_right
jā, haizivs gaļa ir pretīga, es viņu izmetu, kad pagaršoju 
viss prieka
jaizdzer 2 ali un baju baj 
Man vienīgajam nav Sākumlapa..? iemet uzreiz forumā.. 
tagad kad ārā ap nulli izdomāju, ka jābrauc no sētas prom un jāliek mašīna kur vēl asfalts ir. jā, protams. pakāros. kādu puslitru bendžas nokurināju spolēdamies ārā, kaimiņi dusmīgi par troksni gan jau. atpakaļ nākot kājām forši ceļš burbuļoja
un vēl kas. nelejiet degvielu astarte nafta. agrāk bija viens no labākajiem, tagad tur ūdens ir. ielēju par 10ls, nobraucu 30km un atkal jau jāpildās. nē man nav caura bāka vai trubiņas pušu. daudzi saka, ka tur ūdens astartē
un vēl kas. nelejiet degvielu astarte nafta. agrāk bija viens no labākajiem, tagad tur ūdens ir. ielēju par 10ls, nobraucu 30km un atkal jau jāpildās. nē man nav caura bāka vai trubiņas pušu. daudzi saka, ka tur ūdens astartē
nu man nekad nav paticis astert naftas benzintanks
kad braucu ar dizeli tad statoils ,kad ar benzinu tad lukoils 98

rīt saņemšu algu un iebraukšu lukoilā patestēt degvielu. 
mlin, ienaku forumā 6.24 uzspiežu lasit jaunos zinojumus, un ko es redzu, tuksums vispār nav nekā, tādu pamirumu forumā nebiju piedzīvojis. 
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
labrit !!!
jataisas un jabrauc plest papirus nost no auto

ienāc kādreiz laikā starp 3-5 pirms darba dienas.ega rakstīja:mlin, ienaku forumā 6.24 uzspiežu lasit jaunos zinojumus, un ko es redzu, tuksums vispār nav nekā, tādu pamirumu forumā nebiju piedzīvojis.
hi hi nu es esmu kā karalis rajonā, ar kājām varu atnāk uz māju. tie kas tālāk dzīvo ir zem ūdens 
Kāds ir zinošs metināmo iekārtu jomā?
Konkrēti interesētu elektriskie metināšanas aparāti. Ir doma iegādāties, bet nu sīkāk droši vien varētu PM šo lietu apskaidrot.
Konkrēti interesētu elektriskie metināšanas aparāti. Ir doma iegādāties, bet nu sīkāk droši vien varētu PM šo lietu apskaidrot.
ieliesi man ari ?V1Beta rakstīja:rīt saņemšu algu un iebraukšu lukoilā patestēt degvielu.
aliņu varu uzsaukt, bet ne jau degvielu 
mikstaisV1Beta rakstīja:aliņu varu uzsaukt, bet ne jau degvielu
es esmu vienīgais, kuram caur google chrome never vaļā forumu? 
jā, jo man viss iet perfekti 
Jautājums, kāpēc ko tādu vispār lietot?thekukanols rakstīja:es esmu vienīgais, kuram caur google chrome never vaļā forumu?
Ja teiksi ātrums, tas gan būs tiem, kam operatīvā ir zem katras kritikas.
Manuprāt, variants tāds pats kā - kāds ir labākais antivīruss?
Cik cilvēku, tik viedokļu
Es pats lietoju agrāk Firefox, par visu šķaudīju, tad sāka tam nepatikt flash, sāku lietot Chrome - bija forši, bet tad pārgāju uz MAC'u, tur dirsā.. Sāku lietot Safari 
Nav tik traki, kopš sevi atceros, lietoju Mozilla Firefox, flash reklāmas bloķēju, cik nu viņš to spēj, lielākais noslogojums bijis 1Gb, to gan uzzināju no antivīrusa
Bet mani tas nesatrauc, tā pat rams paliek pāri.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 352
- 353
- 354
- 355
- 356
- …
- 2228