Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- …
- 679
- chevron_right

Sēdēju netīrā zaļā audi qouttro a6.Beerzins rakstīja:driftaelks,ar ko tad tu biji?? nemaniju.green garage rakstīja:Ir ieradies un bojā asfaltudriftaelks rakstīja:Šodien Jēkabpilī pie depo redzēts Bērziņš ar savu zilo kūtiņu.![]()
Satikts viņš caur pus pilsētai.![]()
pff,green garage,es nebojaju asfaltu,asfalts boja manas riepas![]()

Brālis spainis nostalkots pie pļavnieku hesīša
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Šoferis jau dabūja pa kaklu par to, ka grūti bildēt un manas pēdējās normālās zemprofila riepas kaucina:hahaha:Gailums rakstīja:Kā jums, fotogrāfs nesasitās, pēc riepu uzkaucināšanas?Linda rakstīja:Daudzi, jo daudz @ auto exotica un mājupceļā no Ogres kopā pabraukts ar šo e36![]()
![]()
P.S. trakajai diesel power kūtiņai mētajos aizmugurējā benķī. Bērziņ Jāņa e36
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Ap kkādiem pus9, Kuldīgā sarkana kūts ar sarkanīgiem eņģeļiem.. Kā jau norm BMW vadītāji dara, nopētījām viens otru..
Plus pirms kkādām 20 min Ch pie Vivo centra Jelgavā? Balts e30 bija.. Braucu garām, nopētīju. Un tas, kurš nebij atspiedies pret mašīnu, mani arī..

Plus pirms kkādām 20 min Ch pie Vivo centra Jelgavā? Balts e30 bija.. Braucu garām, nopētīju. Un tas, kurš nebij atspiedies pret mašīnu, mani arī..

Tajaa pashaa kur 3 cilveeki ciitigi peetija manu auto??
Vrb kluudos bet liekas ka redzets Modžīnas e36 noparkots pagalmaa,netaalu no mazaas jeekabpils mazas maximas...

Vrb kluudos bet liekas ka redzets Modžīnas e36 noparkots pagalmaa,netaalu no mazaas jeekabpils mazas maximas...

Varētu tā būt, jā :)Beerzins rakstīja:Tajaa pashaa kur 3 cilveeki ciitigi peetija manu auto??![]()

.Modžīna rakstīja:Varētu tā būt, jā :)Beerzins rakstīja:Tajaa pashaa kur 3 cilveeki ciitigi peetija manu auto??![]()

Tie 3 bijām mēs.Beerzins rakstīja:Tajaa pashaa kur 3 cilveeki ciitigi peetija manu auto??![]()

JupDeiko rakstīja:Ap kkādiem pus9, Kuldīgā sarkana kūts ar sarkanīgiem eņģeļiem.. Kā jau norm BMW vadītāji dara, nopētījām viens otru..![]()

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

vakardien ap 12 vakarā nospiegots sidnas sedans pie olimpic un stāvlaukumā,tika uzmests ar uguņiem 

driftaelks,ar ko tad tu biji?? nemaniju.
pff,green garage,es nebojaju asfaltu,asfalts boja manas riepas
[/quote]
Sēdēju netīrā zaļā audi qouttro a6.
Šodien redzēts green_garage pie autoostas, nedega tuvā gaisma viena un kaut kas grabēja.
[/quote]
Liekas bushu kautko atrāvis. Laukos biju. Pectam kautkas sāka metaliski grabeet.
tā jau likās ka tu arii pie taa e46 esi. 

pff,green garage,es nebojaju asfaltu,asfalts boja manas riepas

Sēdēju netīrā zaļā audi qouttro a6.

Liekas bushu kautko atrāvis. Laukos biju. Pectam kautkas sāka metaliski grabeet.

Pelēks compacts ar huligan uzlimi uz bampera uz jūrmalas šosejas

Pie Dailes Teatra jau labu laiku stav sarkana coupe ar vnz FV-32* kads no forumiesiem?

Ja tu biji ar to balto e39,tad nesapratu,kas man met ar uguniem!bembis e36 rakstīja:vakardien ap 12 vakarā nospiegots sidnas sedans pie olimpic un stāvlaukumā,tika uzmests ar uguņiem

Instagram - Sandis_e36

No powera
P.s.
un kompots laikam pie Dreiliņu staķika un tad vēlāk uz Zirņu vai Pērnavas. Melns ar diskiem ar dzelteniem plauktiem.

12 Apr 2015, 19:14:11 sergis15 rakstīja:
labāk paceļ roku tas želejnieks, kurš (laikam ka tā bija ceturtdiena) uz krustbaznīcas ielas iestādīja stāvoša degvielas vedējā, kad dzelzceļš bija ciet?
P.s.
un kompots laikam pie Dreiliņu staķika un tad vēlāk uz Zirņu vai Pērnavas. Melns ar diskiem ar dzelteniem plauktiem.

jā tas pats jau bijaSidnas rakstīja:Ja tu biji ar to balto e39,tad nesapratu,kas man met ar uguniem!bembis e36 rakstīja:vakardien ap 12 vakarā nospiegots sidnas sedans pie olimpic un stāvlaukumā,tika uzmests ar uguņiem![]()

Kam šis džips fb5700 ar "autostils" uzlīmi?
(uz Liepāju braucot)
+ kas mūk no notikumu vietas?:
https://twitter.com/aletheva/status/560704492363317248

+ kas mūk no notikumu vietas?:
https://twitter.com/aletheva/status/560704492363317248

Vakar Rīgā redzēts sarkans sedans ar sasistu priekšu braucam, izskatijās, ka nesen kkur bija ielicis un vakar vēl acīs ieleca šis drifta kaplis, kādam no foruma?
Šodien uz šosejas redzēts green_garage. 

Šis 6dien rumbulā visus lika, uzreiz pēc e36, vienīgi tam pakāsa. Skaņa viņam drausmīga, totāls missle.driftaelks rakstīja:Vakar Rīgā redzēts sarkans sedans ar sasistu priekšu braucam, izskatijās, ka nesen kkur bija ielicis un vakar vēl acīs ieleca šis drifta kaplis, kādam no foruma?Šodien uz šosejas redzēts green_garage.

Tas Biji tu tajā audi, kas ogrē blakus brauca?driftaelks rakstīja:Vakar Rīgā redzēts sarkans sedans ar sasistu priekšu braucam, izskatijās, ka nesen kkur bija ielicis un vakar vēl acīs ieleca šis drifta kaplis, kādam no foruma?Šodien uz šosejas redzēts green_garage.

Rīgā redzēts zaļš sedans ar stikeriem uz haubes un platajiem bleķiem-ganjau no šejienes.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- …
- 679