Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 354
- 355
- 356
- 357
- 358
- …
- 679
- chevron_right

Jā, biju zaļajā audī.green garage rakstīja:Tas Biji tu tajā audi, kas ogrē blakus brauca?driftaelks rakstīja:Vakar Rīgā redzēts sarkans sedans ar sasistu priekšu braucam, izskatijās, ka nesen kkur bija ielicis un vakar vēl acīs ieleca šis drifta kaplis, kādam no foruma?Šodien uz šosejas redzēts green_garage.
![]()
Rīgā redzēts zaļš sedans ar stikeriem uz haubes un platajiem bleķiem-ganjau no šejienes.

Pabraukts aiz zilas kupejas nu Esplanādes līdz Ķīpsalai. 
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Nu jau pirms stundas, redzēts "Sabinčiks" Lāčplēša un Avotu ielas krustā..
Plus pirms kādas nepilnas stundas, uz Jelgava - Rīga apdzīts xtreme21 tumši zilais universālis, tas kuru tirgoja.. Bēēt tiku panākts pie Jelgavas KN, luksoforā blakus stāvējām. Pats braucu ar darba drapaku [sarkans Golf4]..

Plus pirms kādas nepilnas stundas, uz Jelgava - Rīga apdzīts xtreme21 tumši zilais universālis, tas kuru tirgoja.. Bēēt tiku panākts pie Jelgavas KN, luksoforā blakus stāvējām. Pats braucu ar darba drapaku [sarkans Golf4]..

Šodien nopirkts moldings no z-street, paldies. 

palīdzības iela, sarkana kupeja(vai sedans, neatceros) ar kaut kādu tiesas papīru vējstiklā un e36 uzlīmēm uz sāniem, kurš? un kāds sakars ar tiesu?

JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.

Satikts Kļaviņš, paldies par stūri!

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Kurš bija tas stulbenis no rīta pie vefa pirms gaisa tilta ar e36, kuram m sliekšņu uzlikas ir otrādi,kuram pretīgi sarūsināta haube un necili oranži diski un kurš neciena citus ar e36 un lien priekšā?
kad uzpīpināju - apstājās priekšā un savu smirdīgo dīzeli mocīja ar melniem dūmiem

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

viewtopic.php?f=18&t=3899&p=346981#p346981maartyd rakstīja:Kurš bija tas stulbenis no rīta pie vefa pirms gaisa tilta ar e36, kuram m sliekšņu uzlikas ir otrādi,kuram pretīgi sarūsināta haube un necili oranži diski un kurš neciena citus ar e36 un lien priekšā?kad uzpīpināju - apstājās priekšā un savu smirdīgo dīzeli mocīja ar melniem dūmiem
![]()

Tad viss skaidrsDeiko rakstīja:viewtopic.php?f=18&t=3899&p=346981#p346981maartyd rakstīja:Kurš bija tas stulbenis no rīta pie vefa pirms gaisa tilta ar e36, kuram m sliekšņu uzlikas ir otrādi,kuram pretīgi sarūsināta haube un necili oranži diski un kurš neciena citus ar e36 un lien priekšā?kad uzpīpināju - apstājās priekšā un savu smirdīgo dīzeli mocīja ar melniem dūmiem
![]()

Vēljoprojām viegli turpinu iesmīnēt par tām uzlikām. Slinkums googlē pameklēt, uz kuru pusi jāliek?

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Harijs Vorza tikko uz viestura prospekta. 

ElvijsR rakstīja:Harijs Vorza tikko uz viestura prospekta.

lietotājs fizzy redzēju no rīta vecumniekos, samāts ķekavā lietotājam dzontars, ellīgi smuks sedans
un ogrē pie Rimi melns sedans ar uzlīmi logā ozols

un ogrē pie Rimi melns sedans ar uzlīmi logā ozols

vakarā zaļs universālis ar uzlīmēm rāpās ārā no Andrejsalas, uzmetu ar avareikām, nez, vai manīji 

StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”

Ivars_e36essential rakstīja:vakarā zaļs universālis ar uzlīmēm rāpās ārā no Andrejsalas, uzmetu ar avareikām, nez, vai manīji

Iekš CS redzēju un apsveicinājos ar foruma biedru ''e36 Edijs'' atzīstās kurš tas bij 
serveris ja nu kāds grib pievienoties : 195.3.145.19:27015

serveris ja nu kāds grib pievienoties : 195.3.145.19:27015
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Biju es
. Laba spēle 

"Drifta darbnīcas" legālais nupat sasveicināts )))

Kurš tad tik krāniski parkojās, pietam pie pašas ieeja un tā, ka iespraugties blakus vnk neiespējami... 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Tā parkojas autovadītāji, kuriem kaitina, ka viņu mašīnas cieš no tizleņiem, kas nemāk durvis normāli atvērt nesabojājot citu mašīnu. [emoji6]Tommas rakstīja:Kurš tad tik krāniski parkojās, pietam pie pašas ieeja un tā, ka iespraugties blakus vnk neiespējami...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 354
- 355
- 356
- 357
- 358
- …
- 679