Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- …
- 679
- chevron_right

Nezinu cik stulbam jābūt, lai vēzētos ar durvīm un niepiefiksēt atālumu līdz otrai mašīnai.Gekons rakstīja:Tā parkojas autovadītāji, kuriem kaitina, ka viņu mašīnas cieš no tizleņiem, kas nemāk durvis normāli atvērt nesabojājot citu mašīnu. [emoji6]Tommas rakstīja:Kurš tad tik krāniski parkojās, pietam pie pašas ieeja un tā, ka iespraugties blakus vnk neiespējami...

Man pagājušo nedēļu 2 reizes šitā bija, un abas pats sēdēju mašīnā. Tikko pie alfas biju piebraucis, kamēr telefonā skatījos piebrauc mašīna un verot vaļā durvis pret manu spoguli uzsitTommas rakstīja:Nezinu cik stulbam jābūt, lai vēzētos ar durvīm un niepiefiksēt atālumu līdz otrai mašīnai.Gekons rakstīja:Tā parkojas autovadītāji, kuriem kaitina, ka viņu mašīnas cieš no tizleņiem, kas nemāk durvis normāli atvērt nesabojājot citu mašīnu. [emoji6]Tommas rakstīja:Kurš tad tik krāniski parkojās, pietam pie pašas ieeja un tā, ka iespraugties blakus vnk neiespējami...Bet tā pat, tā parkoties ir tizli!

P.S. Vakar Olimpia stāvvietā nospiegots Finks.
Well, it's not going to drift itself!

Nospiegots pie A7 Rimi 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Fuck the fuel economy!
pie spices ar netīru pegueto partner, melnu uzmetu ar avareikām lillā , smukai kūtij, paka u.t.t 

Šorīt Jelgavā atkal redzēts xtreme21 e36 unīts [ja nu vēl nav nopārdots].. No rīta "spieda" gāzi iekšā Lukoilā.. 

.. Oo, žēl ka pēc skates vēl diski nav samainīti, laba bilde!Infeasible rakstīja:Nospiegots pie A7 Rimi

nope sis nav tas bmw un blondine no jelgavas vinai ir avus blue bmw!Andžiņja rakstīja:.. Ja es pareizi atceros nr. zīmi, tad viņa nav forumā. Mana bijusi darba kolēģe kkur 30 gadi viņai no Jelgavas.RennoK rakstīja:Tikko uz Čaka ielas, ar blondīni pie stūres kura ļoti labi manevrēja pa joslām gar citiem autoAtzīstas?

Šorīt smukais sirmā compact uz Jūrmalas gatves 

Tiko nospiegota AndrejCR draudzene Kristinka mežciemā! 
Un vakarpusē atkal purvciema pagalmos!

Pēdējais labojis IMRE - 16 Apr 2015, 19:21, kopā labots 1 reizi.

ORHIDEJA100 rakstīja:Šorīt smukais sirmā compact uz Jūrmalas gatves

pa dienu Elstins universālis pie Skandi Motors/BAP pusē :)
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”

Nospiegots tds ar uzlīmi logā ,Ogrē
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Tā varētu būtIMRE rakstīja:Tiko nospiegota AndrejCR draudzene Kristinka mežciemā!

uz krastenes melns taurings GP 405 laikam un preteja joslaa laikam sarkans e36 ar zaliem engeliem 

Tas unitis no Skolas ielas ir. Jau , ka gadu tur redzu.Ģirts rakstīja:Nospiegots tds ar uzlīmi logā ,Ogrē

atkal jau satikts skrv
un kopa vizinoties manits Harijs Vorza-Dārgais izbraucam no statoil pernavas iela 

Jaa jaa maniiju arii!! :)

Sapļāpāts ar AndrejCR staķikā uz krasta! 

atkal Andžiņja redzēta pie A7 rimi
man liekas ka biji pie mašīnas, bet es pārāk vēlu pamanīju jau izbraucu ārā no rimi

Fuck the fuel economy!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- …