[PĒRK] E36 Rezerves Daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- …
- 382
- chevron_right
Interese e36 sedena prieksejas lampas ar lecam bildes un cenas pm
Interesē ezis priekš digitālās klimas. Ideāli, ja kāds var piedāvāt jaunu. Gaidu piedāvājumus PM.
Pērku m3 prieksejo bamperi der vienalga kada krasa dodiet zinu uz PM vai 26007150
Drive until you die with your e36
Interese 1991 gada sedana logu tiritaja relejs
interese sedana haube, televizors,buferis un labais lukturis(vai stiklins tik) velams melna krasa, Aizkraukles jekabpils tuvuma, par draudzigam cenam...PM
Bmw ututuuuu
Pamanīju ka sen jau meklē spidometru - kādēļ tieši no tā motora? Ar ko viņš atšķiras no citiem m52 6 cilindru motoriem?
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Viņš teica ka M52B20 derot tikai no M52B20.
Cik man dzīvē nācies saskarites pilnīgi brīvi var mainīt spidometrus no 6.cil uz 6cil.
Pērku style 5 R17 varbūt pat R18. Nē kosmonauti varat turēt eglītes formā viņus un pat nepiedāvāt.
Cik man dzīvē nācies saskarites pilnīgi brīvi var mainīt spidometrus no 6.cil uz 6cil.
Pērku style 5 R17 varbūt pat R18. Nē kosmonauti varat turēt eglītes formā viņus un pat nepiedāvāt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Līdz šim es arī tā esmu domājis, ka visi E36 6 cilindru spidometri ir vienādi, tāpēc arī jautājuValtersZ rakstīja:Viņš teica ka M52B20 derot tikai no M52B20.
Man iekš e36 ir E46 motors, ko man tagad darīt? Likt spidometru no E46 m52?
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Pērku meklēju motoru 2.5 vanos m50b25 ar visu apkarinajumu kārbu un elektronibu un radiatoru.
lugums PM
lugums PM
Pilnīgākā hujnja! Un zem 500 Eiro jebkurā gadījumā style 5 R17 nedabūsi, ja nu vienīgi kādam tirgotājam nebūs galīgs bankrots.ValtersZ rakstīja:Viņš teica ka M52B20 derot tikai no M52B20.
Vēl kādu laiku style 5 ss.lv tirgojās pa 400eur kādas divas nedēļas. Vienīgā problēma - rēzekne. Es jau sāku domāt par braukšanu pakaļZzevsS rakstīja:Pilnīgākā hujnja! Un zem 500 Eiro jebkurā gadījumā style 5 R17 nedabūsi, ja nu vienīgi kādam tirgotājam nebūs galīgs bankrots.ValtersZ rakstīja:Viņš teica ka M52B20 derot tikai no M52B20.
Var dabūt tos diskus pa NEkosmosu. Izrunāta tēma.
pērku labo spārnu no sedana FL ar mazo pagriezienu...
Pēdējais labojis dzii - 17 Feb 2015, 22:55, kopā labots 1 reizi.
Mekleju Coupe lielo paklaju melna krasa!
Spidometru prieks m52b28!
Spidometru prieks m52b28!
ZzevsS rakstīja:ZzevsS rakstīja:Pērku:
Sedana durvju abšivkas ar ādas vidu, labā stāvoklī, priekšā elektro logi, aizmugurē - airi
aizmugurējo M bamperi ar difuzoru 2 trubām;
Priekšējo M bamperi;
6 cyl spidometru ar tumšiem riņķiem, vai compacta speedo labā stāvoklī;
priekšējā M bampera gaisa lūkas;
Priekšējā M bampera lūpu;
Aizmugurējās coilas;
2.8 aizmugurējo tiltu;
m52b28 kloķenes devēju un temperatūras devēju. Pārbaudītus, ka strādā.
Pēdējais labojis ZzevsS - 22 Feb 2015, 10:28, kopā labots 2 reizes.
Mekleju avusblau sedana pasaziera puses sparnu,aizm m bamperi...un tagad jau galabunduli...piedavajumi pm
vajag 30mm flančus 2 gab
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Pērku dzidras Bosch lampas ar lēcās
Priekšējā M bumpera resti
Migliniekus
Priekšējā M bumpera resti
Migliniekus
Nopirkšu priekšējā m-bampera moldingus!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1