Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 356
- 357
- 358
- 359
- 360
- …
- 1297
- chevron_right
Kur meklēt uz reduktora ciparus,kas varētu liecināt par reduktora attiecību?Čota baigi īsais man viņš,galīgi nader 
Mtech2 stūre ir ar lentu, vai bez? Interesē tieši uz kāda principa strādā taure.
Kur var paluret disku tirgu iznemot ss.lv un vietejie pazistamie forumi? piem Lietuva...autoplius.lt nemaku atrast laikam... 
Mtech2 stūre ir bez lentas. Ir tāds pipļuks zem stūres kas skarās stūrei klāt kas domāts taurei. Pats noravēju airbagu jo neviens servisos tolkam nevarēja atrast vainu un tika daudzkas nomainīts.Apnika naudu un laiku tērēt.Tāpec izvēlejos Mtech2ZzevsS rakstīja:Mtech2 stūre ir ar lentu, vai bez? Interesē tieši uz kāda principa strādā taure.
Paldies, man ir līdzīgs domu gājiens!Grunte rakstīja:Mtech2 stūre ir bez lentas. Ir tāds pipļuks zem stūres kas skarās stūrei klāt kas domāts taurei. Pats noravēju airbagu jo neviens servisos tolkam nevarēja atrast vainu un tika daudzkas nomainīts.Apnika naudu un laiku tērēt.Tāpec izvēlejos Mtech2ZzevsS rakstīja:Mtech2 stūre ir ar lentu, vai bez? Interesē tieši uz kāda principa strādā taure.
Gribētu uzzināt par viduskonsoli, viņa mani mazliet mulsina.
Tagad ir parasta ar kasešu turētāju un 1 pelnu trauku.
Ja es atsevišķi nopērku 2 glažu turētājus, 1 monētu glabāšanai un 1 tukšu trauku, kur visus sīkumus var salikt, viņi man ies tanī konsolē vai nē?
Tagad ir parasta ar kasešu turētāju un 1 pelnu trauku.
Ja es atsevišķi nopērku 2 glažu turētājus, 1 monētu glabāšanai un 1 tukšu trauku, kur visus sīkumus var salikt, viņi man ies tanī konsolē vai nē?
Ka vareja parbaudit vai kartera ventilacijas varsts strada? Ir aizdomas ka ir beigts. Cik palasiju interneta jabut ta ka pie iedarbinata dzineja atverot eļļas korķi jasuc gaisu iekša bet man tieši otradi viņu puš ara un motors nedaudz vairak raustas. Ta jabut? Motors m42b18
Pie iedarbināta dzinēja atverot korķi jāslāpst nost. Citreiz tas sapūns iraizsērējis var izmazgāt ar benzīnu un viss šancē 
rus90 rakstīja:Ka vareja parbaudit vai kartera ventilacijas varsts strada? Ir aizdomas ka ir beigts. Cik palasiju interneta jabut ta ka pie iedarbinata dzineja atverot eļļas korķi jasuc gaisu iekša bet man tieši otradi viņu puš ara un motors nedaudz vairak raustas. Ta jabut? Motors m42b18
es izdariju vienkarsi, panemu uz ta varsta uzspriceju logumazgajamo skidrumu un meta burbulus un visadus pigorus taisija, nezinu vai pareizi bija ta bet nomainiju to hernu un tagad smuki man ruc motors!
ūdens sūknim ar roku iegriežot ir brīvi pēc tam jāgriežas pāris apgriezieni vai nē?
nonemtam? 
Jā, noņemtam.AndzaK_LV rakstīja:nonemtam?
teoretiski mazliet griesties vajadzetu bet neko daudz, varbut pat paris aplus tik, atkariba cik stipri iegriez
ja nekustas un griezas normali stute tik atpakal un brauc vel kadu laiku!
ja nekustas un griezas normali stute tik atpakal un brauc vel kadu laiku!
Nesmu redzejis kad kads slaptu nost, izmainas bisk apgriezieni.Grunte rakstīja:Pie iedarbināta dzinēja atverot korķi jāslāpst nost. Citreiz tas sapūns iraizsērējis var izmazgāt ar benzīnu un viss šancē
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Nu kad viņš ir pavisam izbeidzies arī slāpst, man (m43) raustijās 0-2k diapazonā līdz noslāpa. Apmērām tāpat kā atvienojot kādu vakumtrubu.orangeman rakstīja:Nesmu redzejis kad kads slaptu nost, izmainas bisk apgriezieni.Grunte rakstīja:Pie iedarbināta dzinēja atverot korķi jāslāpst nost. Citreiz tas sapūns iraizsērējis var izmazgāt ar benzīnu un viss šancē
Bus japamegina iztirit. ja nelidzes tad jau pirkšu jaunu. kadas cenas vispar viņiem?
Reduktoram aizmugurē ir tāda kā šiltīte,un Tev viņa ir jānotīra,tad būs tur attiecība. Saku uzreiz,vajadzēs kādu drāšu birsti!Ģirts rakstīja:Kur meklēt uz reduktora ciparus,kas varētu liecināt par reduktora attiecību?Čota baigi īsais man viņš,galīgi nader
SULAS PAKU PAVELNIEKS
es pirku pa 25 eirotubro! bija ari pa 40rus90 rakstīja:Bus japamegina iztirit. ja nelidzes tad jau pirkšu jaunu. kadas cenas vispar viņiem?
bet katra zina 20eiro bus tappat kkadi ar to reikinies
Nu ja kadi 20-25 tad labak uzreiz jaunu liktAndzaK_LV rakstīja:es pirku pa 25 eirotubro! bija ari pa 40rus90 rakstīja:Bus japamegina iztirit. ja nelidzes tad jau pirkšu jaunu. kadas cenas vispar viņiem?![]()
![]()
bet katra zina 20eiro bus tappat kkadi ar to reikinies
Kādi izmēri/detaļas kods ir 1993 M50B25tub ,kloķenes blīvslēgam? Nu tam kas aiz sparata sēž. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 356
- 357
- 358
- 359
- 360
- …
- 1297