Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 357
- 358
- 359
- 360
- 361
- …
- 679
- chevron_right

vakar, ja nemaldos, tavs kabris pie Spices noparkots bijMeeris rakstīja:vakar vakarā ap 10 vedot useri freeks no lidostas, redzets hapo uz lacplēšā ielas zem dzelzceļa tilta.
Uzmāju ar roku, bet nez vai redzeji..

bija noparkots vakaraaarty rakstīja:vakar, ja nemaldos, tavs kabris pie Spices noparkots bijMeeris rakstīja:vakar vakarā ap 10 vedot useri freeks no lidostas, redzets hapo uz lacplēšā ielas zem dzelzceļa tilta.
Uzmāju ar roku, bet nez vai redzeji..

SunCoast Customs IIIM

kursh ir mans kaiminsh ar baltu sedanu un nummurplate noraditu iesauku Rejs Finkls ? zolids balts balts sedans 1.6/1.8 uz melniem e34 blekjiem.viegli sedinaats. regulaari sharlotes iela...

Shodien uz plazas noparkojos blakus melnai padzivojushai kupejai kurai aizmugures saana stiklā uzliimes daudz, pretii staveeja smuka koshi sarkana FL kupeja. Liekas redzeta sheit. 

pirms 18:00 uzmests pīsiņš VN-9 Mārupē pie Rolling.

vakar vakarpusē manīta Regnāra raķete vizinamies uz treiļa pa Briāna ielas rajonu

Vakar redzēta ex komiņa tds kūts.
Sieviete pie stūres.
Sieviete pie stūres.

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7

Marux juglaa maniits...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

Jap draudzene vizinās. [emoji6]jenchs rakstīja:Vakar redzēta ex komiņa tds kūts.
Sieviete pie stūres.

Ap 17:00 militārais konvojs - zirdzinsh un Vorza pie Alfas.

Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

yo visiem
. Es vēlējos padalīties ar informāciju dotā auto saimniekam.
TEikā starp divām jaukām kopmītnēm , burtnieku ielā 2a kādu laiku atpakaļ bija noparkota ļoti smuka kupeja, zaaļā krāsā
( p.s. šodien, tagad viņa arī tur stāv
)
Sežoties savā , un taisoties braukt ara no stavietas, man ceļu aizšķersoja džips, lai brauc ta es izbraukš. Un šis mēģinot izlaist cilvēku pie kopmītnēm, gribēja apstāties dotajam auto priekšā un grižoties viņam priekša (Parkings kabatas stilā) , ar aizmugurējo
"arku":D vai ko uzrāva nabaga mašīnīte bamperu. Tas notika mana priekša un man likās ka tā skaņa ka pilnīgi bamperi norava.
Džips normāli aizker, pabrauc atpakaļ. izlaiž cilvēku un aizbrauc tālāk, apstājas. jo saprata , ka tur nestaves jo tikko tur sūdus savārijis. Tad es piegāju apskatījos :O.
Un tad sēdos sāva un džipam pakaļ.
Piegaju tur tāds onkulis 50- 60 gadi, Viņš man : kaut ko gribējāt?
ess tads vecit wtf
. Aizej pasties ko tu izdarīji.
un čalis , ko, jā, ko ? wtf. tads teica nu jaja, labi aiziešu pie mašīnas saimnieka un noskaidrosu visu. Teica, ka ķipa personu ko džips izlaida pie kopmītnēm, ka tā kojās noskaidros ,kam bembis pieder un visu savstarpēji nokārtos.
Es to nezinu
. Tāpēc domāju painformēšu.
Bildēs auto. un vainīgā džips.
Ceru ka atradīsies, kam pieder šis auto un :) Pastāstīs, ka ta viņam beigās tur iznāca :).

TEikā starp divām jaukām kopmītnēm , burtnieku ielā 2a kādu laiku atpakaļ bija noparkota ļoti smuka kupeja, zaaļā krāsā

Sežoties savā , un taisoties braukt ara no stavietas, man ceļu aizšķersoja džips, lai brauc ta es izbraukš. Un šis mēģinot izlaist cilvēku pie kopmītnēm, gribēja apstāties dotajam auto priekšā un grižoties viņam priekša (Parkings kabatas stilā) , ar aizmugurējo

Džips normāli aizker, pabrauc atpakaļ. izlaiž cilvēku un aizbrauc tālāk, apstājas. jo saprata , ka tur nestaves jo tikko tur sūdus savārijis. Tad es piegāju apskatījos :O.
Un tad sēdos sāva un džipam pakaļ.
Piegaju tur tāds onkulis 50- 60 gadi, Viņš man : kaut ko gribējāt?

Es to nezinu

Bildēs auto. un vainīgā džips.
Ceru ka atradīsies, kam pieder šis auto un :) Pastāstīs, ka ta viņam beigās tur iznāca :).
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

+328 karmas cepumi tev par labo darbu

Tikko pie tresta korķī kkur Āgenskalns/pie Ulmaņa gatves krustojuma kupeja tumšā krāsā pamāja. Kurš?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 357
- 358
- 359
- 360
- 361
- …
- 679