Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 358
- 359
- 360
- 361
- 362
- …
- 679
- chevron_right
Vispār kupejas vadītājs arī "izcili" noparkojies. Laikam acumērs čerez žopu.

Šī kupeja gadijumā nav kādam no Berģiem?Edijs rakstīja:yo visiem. Es vēlējos padalīties ar informāciju dotā auto saimniekam.
TEikā starp divām jaukām kopmītnēm , burtnieku ielā 2a kādu laiku atpakaļ bija noparkota ļoti smuka kupeja, zaaļā krāsā( p.s. šodien, tagad viņa arī tur stāv
)
Sežoties savā , un taisoties braukt ara no stavietas, man ceļu aizšķersoja džips, lai brauc ta es izbraukš. Un šis mēģinot izlaist cilvēku pie kopmītnēm, gribēja apstāties dotajam auto priekšā un grižoties viņam priekša (Parkings kabatas stilā) , ar aizmugurējo"arku":D vai ko uzrāva nabaga mašīnīte bamperu. Tas notika mana priekša un man likās ka tā skaņa ka pilnīgi bamperi norava.
Džips normāli aizker, pabrauc atpakaļ. izlaiž cilvēku un aizbrauc tālāk, apstājas. jo saprata , ka tur nestaves jo tikko tur sūdus savārijis. Tad es piegāju apskatījos :O.
Un tad sēdos sāva un džipam pakaļ.
Piegaju tur tāds onkulis 50- 60 gadi, Viņš man : kaut ko gribējāt?ess tads vecit wtf
. Aizej pasties ko tu izdarīji.
un čalis , ko, jā, ko ? wtf. tads teica nu jaja, labi aiziešu pie mašīnas saimnieka un noskaidrosu visu. Teica, ka ķipa personu ko džips izlaida pie kopmītnēm, ka tā kojās noskaidros ,kam bembis pieder un visu savstarpēji nokārtos.
Es to nezinu. Tāpēc domāju painformēšu.
Bildēs auto. un vainīgā džips.
Ceru ka atradīsies, kam pieder šis auto un :) Pastāstīs, ka ta viņam beigās tur iznāca :).

Vainīgs...G1RT5 rakstīja:Marux juglaa maniits...

Tikai AndzaK pie Apes samāts. USA gabarīti vnk

Pa juglas ielu pie super netto staigaajos ar mazo i gabariiti pagriezienos nodeva pa gabalu un diski lika pariecinaaties tochna ka Tu ...marux rakstīja:Vainīgs...G1RT5 rakstīja:Marux juglaa maniits...Nevienu neredzēju, apkārt neskatījos.
![]()
Tikai AndzaK pie Apes samāts. USA gabarīti vnk![]()

Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

satikts rvars Jēkabpilī, paldies par dīlu
un turpat redzēti vietēji drifteri

un turpat redzēti vietēji drifteri

Tad kad tavam auto būs diski, tad arī sapratīsi ko pats esi ne tā te uzrakstijisAlutinsh rakstīja:Vispār kupejas vadītājs arī "izcili" noparkojies. Laikam acumērs čerez žopu.

marux rakstīja:Vainīgs...G1RT5 rakstīja:Marux juglaa maniits...Nevienu neredzēju, apkārt neskatījos.
![]()
Tikai AndzaK pie Apes samāts. USA gabarīti vnk![]()
ouu yes yes tevi ari tikai pec tam pa gabalu pamaniju

steidzos uz jelgavu pie Emzii

Vakar nostalkots sarkans sedans uz krastenes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

O mans korciks
Tevi neredzeju jo pljapaju pa tlfonu
un satiku skrv paldies par spoguliem

Tevi neredzeju jo pljapaju pa tlfonu

un satiku skrv paldies par spoguliem

Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM

Ap 17 Kuldīgā samāti divi sedani, zaļš ar nummuru sānā un rūsinātu haubi un otrs smuks un sarkans, abi nosēdināti pa pirmo!
Kuldīgā nepamanīti nepalikāt, jo man jau paziņas zvanīja un teica ka pie bijušās Kuldīgas autoostas divi smuki sedani taisa fotosesijas. 

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Pie ldz muzeja vakar redzets balts sedans ar aplimetu prieksejo bumperi...un vecumniekos tumsi sarkana kupeja ar e36 uzlimem

RVS mehu dienas nospiegots
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Arī daži manīti mehu dienās, bijām ar sarkano l200 džipu
No malas likās nereāli grūta drifta trase, baigi maz savāca kautkādus punktus

No malas likās nereāli grūta drifta trase, baigi maz savāca kautkādus punktus

Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons

Šodien ap pusdienas laiku DN-848 redzēts pie raibā suņa Siguldā. stāvēju aizmugurē pie luksafora ar zaļu ziguli

Redzēju zalo! Pats vel nopētiju.erviins rakstīja:Šodien ap pusdienas laiku DN-848 redzēts pie raibā suņa Siguldā. stāvēju aizmugurē pie luksafora ar zaļu ziguli

Jā 2 e36 vecās autoostas teritorijā fotosesiju taisīja.
Edzy manīts ~5:30 no rīta un kaut kad pēcpusdienā ~16:50
Vēl 2x manīts sedans ( laikam ) Melnbalts ar e36.lv uzlīmēm pie vecā tilta. Ja lasi PALDIES palaidi džeku zaļā vestītē pāri ceļam ( mani )
Edzy manīts ~5:30 no rīta un kaut kad pēcpusdienā ~16:50
Vēl 2x manīts sedans ( laikam ) Melnbalts ar e36.lv uzlīmēm pie vecā tilta. Ja lasi PALDIES palaidi džeku zaļā vestītē pāri ceļam ( mani )

Ozolniekos apsveicmies ar oranzu smuku sedanu 

Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM

Tikko sapīpināts HAPO un Lielvardes un Brivibas krusta no peleka huidai busa 

Šodien diezgan daudzi redzēti un satikti mehu dienās!

+330RVS rakstīja:Šodien diezgan daudzi redzēti un satikti mehu dienās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 358
- 359
- 360
- 361
- 362
- …
- 679