Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 92
- chevron_right
un atkal visi turpina ieset sev galva ka jaa, es nekludos, zuze ir idiots...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Visiem ieteiktu uzmanīties no jūzera JJukonis
http://www.e36.lv/forums/memberlist.php ... ile&u=1227
Puika nesaprot ko tirgo.
Pārdod pilnīgu rūsas čupu un apgalvo ka tas ir orģināls un ideāls.Vēlāk aizbildinās ar to ka neredzēja piedodiet,un citiem jāmaksā par viņa problēmām....!
Joprojām gaidu kad atbrauksi pēc savām ideālajām detaļām.
Lopuhs
http://www.e36.lv/forums/memberlist.php ... ile&u=1227
Puika nesaprot ko tirgo.
Pārdod pilnīgu rūsas čupu un apgalvo ka tas ir orģināls un ideāls.Vēlāk aizbildinās ar to ka neredzēja piedodiet,un citiem jāmaksā par viņa problēmām....!
Joprojām gaidu kad atbrauksi pēc savām ideālajām detaļām.
Lopuhs
Cik bijusi sadarbība, nekādu problēmu!
Neteiktu, ka uzmetējs, bet negatīva pieredze ar lietotāju Pauls, kad meklēju reduktoru. It kā visu sarunājam, par cenu vienojamies, beigās izrādās, ka reduktors vēl uz autiņa un vajag pāris dienas pagaidīt. Beigu beigās dienas pārvērtās nedēļā utt.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nekādu rūsu viņš tur neēsot redzējis.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Varbūt viņam problēmas ar redzi?
Pirms pirku zvanīju teicu ka tiekamies lai varu apskatiit.Kungs tel necēla,bet atzvanīja tik tad kad biju jau pusceļā uz mājām.Teica ka tur viss ideāli ...palūdzu lai atsūta bildes no apakšējām kantēm.Atbilde bija ka nav jēgas fočēt tur viss chotka.Par cik čalis tā dievojās tad uzticējos un aizsūtīju kurjeru tam visam pakaļ.Proti kurjers no tādām lietām neko nezin.Savāc sūtījumu un atved.Tagad JJukoņa kungs saka sorry. Lai es maksāju vēlreiz un sūtu viņa ideālo haubi atpakaļ.
Pērkot lietotas detaļas tak pilnīgi vnm ir jāpārliecinās par to stāvokli,nē nu var jau arī tā nedarīt,bet tad sanāk tā kā Tev sanāca Līdz šim domāju ka visi to jau sen zin,bet laikam kļūdījos
Kas tur ko zināt? Ja Tev pasaka, ka čotka, tad ar to Tu arī rēķinies. Man ar detaļu pirkšanu nekad nav bijušas problēmas. Ja pārdevējs saka, ka ir laba detaļa, tad arī ir. Ja pasaka, ka ir ar defektu, tad tā arī ir. Normāla attieksme pārdevējam pret pircēju un otrādi. Ja uz piena pakas rakstīts virsū "Piens", Tu veikalā plēs paku vaļā, lai pārliecinātos, vai gadījumā tur neatrodas kefīrs?
Tur tā lieta.Pie sludinājuma bija bilde no virspuses un rakstīts ideāls...
Kad prasiiju bildi no apakšējās kantes atbilde bija ka nav jēgas fochet jo tur viss perfekti.
Tagad man ir mācība ka nevar pat uz tādām lietām paļauties un daru jums ar to zināmu.
Kad prasiiju bildi no apakšējās kantes atbilde bija ka nav jēgas fochet jo tur viss perfekti.
Tagad man ir mācība ka nevar pat uz tādām lietām paļauties un daru jums ar to zināmu.
ko pārdevējs saka?
Gribu mest akmeni ZSpart(s) detaļu tirgotāju virzienā.Teicās esot labs spārns,ok braucu no tālienes pakaļ,a tur spārns ar izpuvušu arku... Kas nu kuram skaitās labs...
tā ir ar tām virsbūves daļām, 90% no tām kā minimums būs aprūsējušas.
cipruss18 rakstīja:Varbut vins teica labais nevis labs??
Kas vienam labs, citam sūds.
Nu,nezinu vai spārnu kuram ir izrūsējis caurums, var nosaukt par labu!!!
Pēdējais labojis Jānis - 21 Feb 2015, 22:10, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 92