Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 679
- chevron_right

Bija gan evo :) Pieripoju paskatīties, kādas riepas palikušas visasRidlihs rakstīja:Evo tas bija ja? Likās ka subars. Bet plosijās pa smuko ar visām ugunīm pa izspūtēju :)normāls čalis rakstīja:Kurš svilināja riepas pie Arēnas Rīga ~22os?Smuki jau bija gan.
Arī viens ar Lūciju smuki šķērsām gāja turpat.

Bezmazvai žēl skatīties bija

Bet nu skils čalim riktīgi labs bija!

mes ar Veco vel nodomajam kad tas varetu but tu! vareji jau pie mums maukt klaat :)normāls čalis rakstīja:Minos gan-HAPO- rakstīja:šorīt gar koijotiem neminies ar riteni?normāls čalis rakstīja:Kurš svilināja riepas pie Arēnas Rīga ~22os?Smuki jau bija gan.
Arī viens ar Lūciju smuki šķērsām gāja turpat.Nav ko smieties par velobraucējiem!
Bail klāt bij piebraukt!
![]()
Skatos, ka Tavai kupejai viss smuki sataisīts un ir labāk, nekā pirmstam bija! :)

Hehe, forši, ka kāds atpazīst! :)
Nākošreiz noteikti pieripināšu! :)
Nākošreiz noteikti pieripināšu! :)

Tikko atpakaļ no Biķerniekiem. Redzēti daudz e36, chillots kopā ar Ridlihs un viņa sieviņu, satikta podziņa, siikais, tiku izviizināts pa trasi un ļoti labi pavadiits laiks.
Sabinchik, tev viens eņģelis nedeg

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

jap, slīpēja viņš ne pa jokamnormāls čalis rakstīja:Bija gan evo :) Pieripoju paskatīties, kādas riepas palikušas visasRidlihs rakstīja:Evo tas bija ja? Likās ka subars. Bet plosijās pa smuko ar visām ugunīm pa izspūtēju :)normāls čalis rakstīja:Kurš svilināja riepas pie Arēnas Rīga ~22os?Smuki jau bija gan.
Arī viens ar Lūciju smuki šķērsām gāja turpat.![]()
Bezmazvai žēl skatīties bija![]()
Bet nu skils čalim riktīgi labs bija!

Tik ierēcu pa tiem skūteristiem

+325 .... prieks bija Tevi un sieviņu Tavu beidzot satiktShreks rakstīja:Tikko atpakaļ no Biķerniekiem. Redzēti daudz e36, chillots kopā ar Ridlihs un viņa sieviņu, satikta podziņa, siikais, tiku izviizināts pa trasi un ļoti labi pavadiits laiks.![]()

Pie reizes apsveicināti Podziņa, Jolciņa, shadowscreen, Jench, Kļaviņš, Pacha+Anetite. Un megapaldies par izvizināšanu Devil un Reinim Frīdbergam, fantastiski

Un beigās zuze satikta pie mājās

Pēdējais labojis Ridlihs - 06 Okt 2013, 19:17, kopā labots 2 reizes.

Šodien Meeris braucot ārā no Spices stāvvietas. Diskiem prāsas citu krāsojumu 

Šodien Biķerniekos tiešām ļoti daudzi manīti un sasveicināti 

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Vakar mileniums bij piebraucis un šodien uz krosu bija atbalstīt.
Tik, laikam, cik nopratu, uz finālu jau vairs nebijāt?

Tik, laikam, cik nopratu, uz finālu jau vairs nebijāt?

Ta tad notikumiem bagata diena Biķerniekos jolcinja, activity, sikaiss, podzinja, ridlihs, anetite, megatrons, pacha, 328 un pec ta visa vel 333 paslipets un pamocita mana masina, sabinciks, pacha metrz, 328, anetite, oi vispar daudzi bet bija super jautri nolemot ielikt masinu trasē bija geraiii nedomaju ka mans dizelitis ko tadu spej
Nav ko raustīties. Nāc droši klātnormāls čalis rakstīja:Minos gan-HAPO- rakstīja:šorīt gar koijotiem neminies ar riteni?normāls čalis rakstīja:Kurš svilināja riepas pie Arēnas Rīga ~22os?Smuki jau bija gan.
Arī viens ar Lūciju smuki šķērsām gāja turpat.Nav ko smieties par velobraucējiem!
Bail klāt bij piebraukt!
![]()
Skatos, ka Tavai kupejai viss smuki sataisīts un ir labāk, nekā pirmstam bija! :)

Nav ko raustīties. Nāc droši klātnormāls čalis rakstīja:Minos gan-HAPO- rakstīja:šorīt gar koijotiem neminies ar riteni?normāls čalis rakstīja:Kurš svilināja riepas pie Arēnas Rīga ~22os?Smuki jau bija gan.
Bail klāt bij piebraukt!
![]()

Es vakar kurināju un kopā ar Evo driftoju.Ridlihs rakstīja:Nu kurš ārdās tagad pie Arēnas?

Būs jāpiebrauc! Man darbs ar turpat ir. Izeju no darba, dzirdu bembja rēcošo motoru un riepas - ahāā...Ridlihs rakstīja:
jap, slīpēja viņš ne pa jokampiebrauc ciemā nākamreiz, es tur pat strādāju
![]()
Sīkie skūterīši tiešām ņirgu uzrāva ar

Par cik vakar no Rom4ika ieķeru jaunas gumijas , vecās bija janodeldē. 
Kur tu stradā, ka dzirdēji?

Kur tu stradā, ka dzirdēji?

Ahā. Tad jau vecās jāliek lietā godam! :)
Es SWH kompleksā, patālu ir itkā, bet dzirdēt labi varēja
Domāju, ka skanstes virsotnēs dzīvojošajiem noteikti patika

Es SWH kompleksā, patālu ir itkā, bet dzirdēt labi varēja

shadowscreen rakstīja:Ta tad notikumiem bagata diena Biķerniekos jolcinja, activity, sikaiss, podzinja, ridlihs, anetite, megatrons, pacha, 328 un pec ta visa vel 333 paslipets un pamocita mana masina, sabinciks, pacha metrz, 328, anetite, oi vispar daudzi bet bija super jautri nolemot ielikt masinu trasē bija geraiii nedomaju ka mans dizelitis ko tadu spej
Kustās, kustās labi..

Nobrīnījos, kad pateici ka vienritenis.

Skaidrs, es jau teicu kolēģiem, ka atradīšu te vai powerā kurš tas bijaKro rakstīja:Es vakar kurināju un kopā ar Evo driftoju.Ridlihs rakstīja:Nu kurš ārdās tagad pie Arēnas?

Nu es arī, izeju ar kolēģiem (viens arī bembju maniaks ir) no darba un skatos šovunormāls čalis rakstīja:Būs jāpiebrauc! Man darbs ar turpat ir. Izeju no darba, dzirdu bembja rēcošo motoru un riepas - ahāā...Ridlihs rakstīja:
jap, slīpēja viņš ne pa jokampiebrauc ciemā nākamreiz, es tur pat strādāju
![]()
Sīkie skūterīši tiešām ņirgu uzrāva arbars ar bitēm.

Skaidrs, kaimiņšnormāls čalis rakstīja:Ahā. Tad jau vecās jāliek lietā godam! :)
Es SWH kompleksā, patālu ir itkā, bet dzirdēt labi varējaDomāju, ka skanstes virsotnēs dzīvojošajiem noteikti patika
![]()

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …