Pacha - 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 43
- chevron_right
galvenais lai u 1.posmu būtu gatavs!
Kas tas pa prikolu numurzimei pa vidu uz listes? Tas tagad saucas sataisiits?
Bus, viennozimigi bus!RENIO rakstīja:galvenais lai u 1.posmu būtu gatavs!
Tu runa par tiem caurumiem, pa vidu??BmwM3 rakstīja:Kas tas pa prikolu numurzimei pa vidu uz listes? Tas tagad saucas sataisiits?
Vai ari par to, ka jau ir iemetinata jauna liste(melna) vieta?!
Nu dazas bildes tur kkadi caurumi bija tjip starp ielapu centra palikushas
Ta ir veca liste, kura bija pirms parmetinatasBmwM3 rakstīja:Nu dazas bildes tur kkadi caurumi bija tjip starp ielapu centra palikushas
Pamazam darbi rit uz prieksu, piemeritas un uztaisiti caurumi arku uzlikam..
Paslipets safistais sans, ka ari nojaukts masinas purns.
Brillei likvidetas mazas rusas vietas.
Darbi turpinas, jauzspej viss sataisit..
Paslipets safistais sans, ka ari nojaukts masinas purns.
Brillei likvidetas mazas rusas vietas.
Darbi turpinas, jauzspej viss sataisit..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Uzlika jau ir nogriezta un bampers tiks piedzits pie uzlikas.cipruss18 rakstīja:Es ceru ka to uzliku pie bampera zagjesi nost?!
Kads tolks no ta muzlikam? Gulbi par vistu nepartaisisi. Man bija tadas uzlikas pirmais grants celsh un vinjas izskida! neredzu tolju no tadaam. Noperc sedana remont arkas un uztaisi no metala kaa vien vajag!
Netaisos gazet pa grants celiemBmwM3 rakstīja:Kads tolks no ta muzlikam? Gulbi par vistu nepartaisisi. Man bija tadas uzlikas pirmais grants celsh un vinjas izskida! neredzu tolju no tadaam. Noperc sedana remont arkas un uztaisi no metala kaa vien vajag!
Un, ja jau Tev vinas izskida, tad ir bijusas loti sudigas.. Jo tiesi si materiala arkas ir dabujusas parciest daudz ko, Taja skaita grants celu
Man nepatik neizmerojami uzvalcetas arkas, ka ari, sai masinai netaisu nekadu stance izskatu, bet gan izmantosu ka vajag.
Neredzu tolku no sitas masinas, ikdienas lietosana japerk normals opel astra. Pilnigi nevajadzigi ir blatot ar skaļu izpludi un lielu motoru. Dzive ir citaa lietas ko darit kaa bojat asfaltu par kuru es maksaju nodokļus. Par arkam.vispar nerunasim, viņas ķer gaisu un bremze mašinu, lidz ar to tev vairak jagaze un tu vairak izdali izplūdes gāzes no kuram mirst daba un koki, kurus tā jau izzāģē, lai radītu papīru, kurš tiek izmantots borla uzlīmēs. Riepu dūmi kaitē arī putniņiem un citiem dzīvniekiem, tapec ņem vien tās uzlikas nost un vislar perc opel astra.
Edzi, es tavā vietā lieli laiku netērētu un sāktu stādīt kokus un kļūtu par botāniķi.
Es tev vairāk kā 100% piekrītuKeX rakstīja:Edzi, es tavā vietā lieli laiku netērētu un sāktu stādīt kokus un kļūtu par botāniķi.
edzis rakstīja:Neredzu tolku no sitas masinas, ikdienas lietosana japerk normals opel astra. Pilnigi nevajadzigi ir blatot ar skaļu izpludi un lielu motoru. Dzive ir citaa lietas ko darit kaa bojat asfaltu par kuru es maksaju nodokļus. Par arkam.vispar nerunasim, viņas ķer gaisu un bremze mašinu, lidz ar to tev vairak jagaze un tu vairak izdali izplūdes gāzes no kuram mirst daba un koki, kurus tā jau izzāģē, lai radītu papīru, kurš tiek izmantots borla uzlīmēs. Riepu dūmi kaitē arī putniņiem un citiem dzīvniekiem, tapec ņem vien tās uzlikas nost un vislar perc opel astra.
KeX rakstīja:Edzi, es tavā vietā lieli laiku netērētu un sāktu stādīt kokus un kļūtu par botāniķi.
edzis rakstīja:Es tev vairāk kā 100% piekrītuKeX rakstīja:Edzi, es tavā vietā lieli laiku netērētu un sāktu stādīt kokus un kļūtu par botāniķi.
Pamazam kustamies uz prieksu:
Masina visa noslipeta, viens solis tuvak krasosanai.
Nomainits shifteris, uzlikts old-school 3b
Nomainitas slieksnu bukses.
Tiks mainits ari radiators, no parasta(liela) uz dizela, ar atsevisku izplesanas trauku
Kadu laiku atpakal, iegadata cita ///M paka, lai butu viss smuki.
Gala iznakums ir tuvu, bet tomer talu
Masina visa noslipeta, viens solis tuvak krasosanai.
Nomainits shifteris, uzlikts old-school 3b
Nomainitas slieksnu bukses.
Tiks mainits ari radiators, no parasta(liela) uz dizela, ar atsevisku izplesanas trauku
Kadu laiku atpakal, iegadata cita ///M paka, lai butu viss smuki.
Gala iznakums ir tuvu, bet tomer talu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
cipruss18 rakstīja:Noperc mashinu ar kuru var normali braukt
Jo?
Si pati ir braucama, nekadu problemu
cipruss18 rakstīja:Ar gridas kraasu elljinieci mochiisi?
Ka tad savadak, vai tad ir ari citas krasas pieejamas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 43