e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 90
- chevron_right
Man vajag pāris niekus. Problēmu nekad nav bijis, ko pasaka to iedod.
hmm, a mosk tomer uz tiem deviniem , varetu sapulceties, vakara noskanojums vsm ir
un neredzes manas arkas
un neredzes manas arkas
Oficiāli paziņoju, ka tik vēlu nebūšu. Panorāma tomēr jāskatās un jāiet laicīgi gulēt, lai sestdienas rīta ziepenes nenoguļu.
es gaidu algu,
jo pirms braucu japarborte riepas
jo pirms braucu japarborte riepas
sorry vechi nebusu,
parsitu disku, bampera sturi , brili un lupu vardu sakot es majites sodien ar alinu
parsitu disku, bampera sturi , brili un lupu vardu sakot es majites sodien ar alinu
Es nez kā jūs, bet brīvdienās nu galīgi nesēžas mājās, hoķ katru rītu darba esmu jau pl.06, iemet tik energy drink un attiet jūriņā
Vakarnakt satikt puikka, Pavluks, un vēl viens ar ex rolanda e36, kā arī ar Tan.k., Pavluks pabūts pie Rīgas lidlauka skrejceļa beigām un paverots kā ceļās aukšā ļoķenes.
P.s.- šorīt vēl Colt izgājā Tehnisko bez neviena aizrādījuma, tas tā tīri informācijas pēc
Un tgd arlabunakti
P.s.- šorīt vēl Colt izgājā Tehnisko bez neviena aizrādījuma, tas tā tīri informācijas pēc
Un tgd arlabunakti
aļo Jelgavnieki , kurš domā braukt uz to zelta rudeni Līgatnē ?
Es un Gan4a arī plānojam aizbraukt uz Līgatni!
Aaa, un Puikaa vakar teica, ka arī taisās braukt uz to pasākumu!
Tad jau varam visi kopa braukt.
jap es arī domāju laist ja bus brīvdiena, tad tik tiešām varetu kopā braukt
afkors, brauksim tak visi kopā!
Es ar savu sievieti ar varētu laist ar jums no jelgavas barā jautrāk
Ap cikiem domajat izbraukt no Jelgavas?
cikos izbraucam un no kurienes?
Jāņem vērā, ka tā būs sestdiena, un lielākā daļa dosies iepirkties (pilsētā plači būs pilni). Tāpēc mans piedāvājums satikties visiem Jelgavas K-rautā (Loka maģistrāle).
Arī tiem, kas brauc no Kalnciema vai Kārniņu puses nevajadzēs kratīties uz pilsētu...
Laiki... 11:00 visi vācās Rīgā... un 12:00 izbrauc.
Tad varētu jelgavnikiem sākt vākties kopā 10:00 un izbraukt ap 10:30 ? (Pakoreģējiet laikus ja nepieciešams).
Ko domājat? Piedāvājiet alternatīvas...
Arī tiem, kas brauc no Kalnciema vai Kārniņu puses nevajadzēs kratīties uz pilsētu...
Laiki... 11:00 visi vācās Rīgā... un 12:00 izbrauc.
Tad varētu jelgavnikiem sākt vākties kopā 10:00 un izbraukt ap 10:30 ? (Pakoreģējiet laikus ja nepieciešams).
Ko domājat? Piedāvājiet alternatīvas...
Varam arī taja Neste satikties,jo mums nebūs tik daudz,bet var arī k-rauta,nav ne vainas
Par izbraukšanas laiku piekritu. Pa kadu maršrutu brauksim? caur Dienvidu tiltu vai pa Brīvibas ielu?
Par izbraukšanas laiku piekritu. Pa kadu maršrutu brauksim? caur Dienvidu tiltu vai pa Brīvibas ielu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 90