Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 68
- chevron_right
nu ar 0.5/0.7 gan neticu..pics or didnt happen
man arī liekas, ka rocenei jābūt vismaz 0,5, bet starpība starp abiem ratiem nedrīkst būtu lielāka arī par 0,5. Varbūt arī jaucu ciparus.
Starpība noteikti nedrīkst būt lielāka par 0.5, bet par minimālo nav ne jausmas!uteo rakstīja:man arī liekas, ka rocenei jābūt vismaz 0,5, bet starpība starp abiem ratiem nedrīkst būtu lielāka arī par 0,5. Varbūt arī jaucu ciparus.
cik atceros, tad man e39 teica, ka kopā jābūt vismaz 2.5.
Tas ka rati atšķiras vairāk par 50% var ielikt tikai 1!
Izņemot gadījumu, ja viens rats vsp neņem. Tad ir 2
Nu ar 0,5 un 0,7 un tādu pašmasu iziet nevar. Kko jauc
Ja stāvbremzes problēma būs vienīgā - parasti, uzlīmi iedod. (vismaz reģionos)robis579 rakstīja:Tas ka rati atšķiras vairāk par 50% var ielikt tikai 1!
100% muļķības
tev vnk nav paveicies. vairākas reizes, gan ar savu bmw, gan ar citiem auto ir gājis cauri ar ļoti švaku roceni ...kkk_24 rakstīja:100% muļķības
Ir daudzas lietas, kur inspektori paiet pretī, bet tās noteikti nav bremzes.Rons rakstīja:Ja stāvbremzes problēma būs vienīgā - parasti, uzlīmi iedod. (vismaz reģionos)robis579 rakstīja:Tas ka rati atšķiras vairāk par 50% var ielikt tikai 1!
Bildi studijā.
Ja runā par stāvbremzēm. Vai liela jēga tās pārbaudīt auto, kam automātiskā transmisija.
Ja ir vairāk kā 30% atšķirība, ieliek 2robis579 rakstīja:Tas ka rati atšķiras vairāk par 50% var ielikt tikai 1!
Darba bremzei jā.
Runa ir par rokas bremzi
Runa ir par rokas bremzi
darba bremzes lidz 0.5 rocene lidz 1ZzevsS rakstīja:Starpība noteikti nedrīkst būt lielāka par 0.5, bet par minimālo nav ne jausmas!uteo rakstīja:man arī liekas, ka rocenei jābūt vismaz 0,5, bet starpība starp abiem ratiem nedrīkst būtu lielāka arī par 0,5. Varbūt arī jaucu ciparus.
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
liela jēga nav, bet likumi ir likumi un ja no zavoda viņa tur it, tātad vajag..piedevām laba rocene ziemā ir zelts, ja ir automātsevaness2 rakstīja:Ja runā par stāvbremzēm. Vai liela jēga tās pārbaudīt auto, kam automātiskā transmisija.
Ja stends nobloķējas raujot roceci pie 0,5/ 0,7 tad iet cauri jo slapjā laikā un kartā laikā stends vieglāk izslid un viss ok. bet ja nenoblkejas tad abus rādītājus saskaita kopā un izdala uz pašmasu 0,5+0,7=1,2N Pašmasa 12(1200kg) 1,2/12=0,1
Efektivitātes koificentam jābūt 0,15min. Manā uzrakstītajā gadijumā ir 0,1, vērtējums 2( nepietiekama efektivitāte)
Rocenei par jebkādu nevinmērību liek 1, izņemot gadijumus, kad vienā pusē nenem vispār.
Pats strādāju TA
Efektivitātes koificentam jābūt 0,15min. Manā uzrakstītajā gadijumā ir 0,1, vērtējums 2( nepietiekama efektivitāte)
Rocenei par jebkādu nevinmērību liek 1, izņemot gadijumus, kad vienā pusē nenem vispār.
Pats strādāju TA
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
kaut kā neticu ka skates vīri kaut ko tādu rēķina
Bet kaut kādām normām jābūt, šitās liekas ticami. Noteikti nav tā, ka uz savu galvu katrs pats tur kaut ko izgudro.
Ilgi gaidīju atbildi no kāda, kurš strādā TA, nevarēja tak` būt, ka viņi neviens nav forumos.
Ilgi gaidīju atbildi no kāda, kurš strādā TA, nevarēja tak` būt, ka viņi neviens nav forumos.
Alnitos,negribi draudzēties ?
Ja sūdīgas bremzes,tad vajag ar pamīkstām riepām iet TA
Ja sūdīgas bremzes,tad vajag ar pamīkstām riepām iet TA
Mūžigais jautājums- ja sieva/draudzene vakarā neiedod, tad rīt visi TA izkrītot? Mīts vai patiesība.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 68