Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 103
- chevron_right
izlasīju visu topicu no sākuma līdz bigām- viss ko varu pateikt ir - SPECĪGI! respect
Hidrauliskās rokas bremzes, sporta stūres, stūres pārejas u.t.t
Dexters Drift Lab
http://sanel.lv/?l=1&c=1410
Dexters Drift Lab
http://sanel.lv/?l=1&c=1410
cepums tev no armando es ar reiz nopelnīju
kaa jau kolegjis mineja, cepums tev par toSilvīgais rakstīja:izlasīju visu topicu no sākuma līdz bigām- viss ko varu pateikt ir - SPECĪGI! respect
ne visi var izlasit visu
...
Es gribu tavu reduktoruArmando rakstīja:plaksnites...
izgrieztas patika labak par iegravetajam
man vins izmaksaja ja pareizi atceros 350 eiro (ap 250ls)
reduktors nekur neies...
reduktors nekur neies...
...
atgadinot ka auto vel dzivs.
nomainiti vadi bagazniekaa
nomainiti vadi bagazniekaa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
kaa ari sadarbibaa ar dogmu sadabutas jaunas piipites paldies Maari
liekot tas virsuu piereizes velreiz parbaudita kompresija profilakses pec. parliecinajos ka viss ir identiski tiesi tapat kaa iepriesejo reizi respektivi- perfekti preks 20g veca dzinaja, sveces smukas, neapdegushas un viss notiek taa ka tam janotiek dzineja degkameraas
liekot tas virsuu piereizes velreiz parbaudita kompresija profilakses pec. parliecinajos ka viss ir identiski tiesi tapat kaa iepriesejo reizi respektivi- perfekti preks 20g veca dzinaja, sveces smukas, neapdegushas un viss notiek taa ka tam janotiek dzineja degkameraas
...
Vadus cerams ka lodēji?
Tev jau tur vārstu vāka blīve jāmaina lai pīpes nav eļļā.
to pašu iedomājos ieraugot eļļu uz pīpītēmyanks rakstīja:Vadus cerams ka lodēji?
Zirdzins rakstīja:Viss notiek ar šo e36,prieks skatīties
jap lodeju gan, bilde ja ieskatas var redzet. soreiz viss izdarits kaa naakas bez shortcutiemyanks rakstīja:Vadus cerams ka lodēji?
bliive gan nau jamaina, tur nedaudz elja bija no veca varstu vaaka, kas jau nesen nomainits. elja cik vien vareta izsukta araa, un parejaa pirms kompresijas merishanas salieta cilindros lai izdeg. jaunas pipites ieliktas tuksas tiraas shahtaas.
dzeki, tiesam domajat ka liktu jaunas pipites merceties elja?
...
negribējās jau tam ticēt
atbildot uz jautājumu - neko nedomāju. vnk alvu neieraudzīju un pīpes bija eļļā. tas arī vis
sen nekas nau rakstits...
tad nu taa nedaudz atskaitishos.
jasak ar to ka neapmierinaja mani kantainaa diffa plaksnite un tad nu uztaisiju citu lidzigaku oem plaksnitei kaa ari sakrasotas,sapuletas jaunas durvis autinjam. jasagaida siltaks laiks un jaliek virsuu saku kustinat aizmugurejo m tiltu ari. izvilktas pilnigi pilnigi visas buksites araa, tiks mainitas vinjas visas, ari acper turetaja un pasha blokja, utt, uz poli buksem.
saku vilkt araa bukses talak tika iekerti mayle peldoshas un iespiestas ieksaa arii kads kadrs ar intresantu instrumentu
tad nu taa nedaudz atskaitishos.
jasak ar to ka neapmierinaja mani kantainaa diffa plaksnite un tad nu uztaisiju citu lidzigaku oem plaksnitei kaa ari sakrasotas,sapuletas jaunas durvis autinjam. jasagaida siltaks laiks un jaliek virsuu saku kustinat aizmugurejo m tiltu ari. izvilktas pilnigi pilnigi visas buksites araa, tiks mainitas vinjas visas, ari acper turetaja un pasha blokja, utt, uz poli buksem.
saku vilkt araa bukses talak tika iekerti mayle peldoshas un iespiestas ieksaa arii kads kadrs ar intresantu instrumentu
...
tika nocinkots stabilizatora stienis un taa piederoshie kronsteini, kaa ari bremzu trubinju/trosishu dazhi kronsteini, kaa ari aizm plauktu prieksejo buksu maajinjas. itkaa jau stabilizators gatavs virsuu liksanai bet nu jasagaida aimugurejam plauktam regulejamo buksi un jaliek virsuu kopaa ar to.
vel pa so laiku sadabuts shortshifters un sagatavots liksanai ieksaa, tik atkal jasagaida poly buksite no wuraidera. un vel sodien tika atvesti mani jaunie sparni, jasaka gan ka beigas sparnus dabuju gandriz pa velti ( 2stundinjas pametinaju detaljas preks cuvaka) rusas varteikt vispar NAU tik sparna ieksamaa bik sarunojies tas ari viss To be continued...
seit gaidam uz wuraideri uz bukseem. regulejamaa bukse vel jaieliek un tad sis detaljas kopaa ar dzeltenajam bremzem beidzot vares tikt uzliktas
kad sis detaljas tiks uzliktas tad jakjeras klat pasam tiltam, bet par to velak.vel pa so laiku sadabuts shortshifters un sagatavots liksanai ieksaa, tik atkal jasagaida poly buksite no wuraidera. un vel sodien tika atvesti mani jaunie sparni, jasaka gan ka beigas sparnus dabuju gandriz pa velti ( 2stundinjas pametinaju detaljas preks cuvaka) rusas varteikt vispar NAU tik sparna ieksamaa bik sarunojies tas ari viss To be continued...
...
Smuki , te kaa jau mineeju viss notiek,auto visu laiku tiek pieskatits un papildinats, malacis
bez vaardiem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tur uz vietas nav kur bukses izvirpot? vai arī uzticies tikai LV māsteriem šajā jomā?
Vis jau ir baigi labi , bet vareeji jau tos plauktus smuki nostruuklot un nokraasot ar pulverkraasu !!!
Zirdzins rakstīja:Smuki , te kaa jau mineeju viss notiek,auto visu laiku tiek pieskatits un papildinats, malacis
Orkaans rakstīja:bez vaardiem
Ridlihs rakstīja:Tur uz vietas nav kur bukses izvirpot? vai arī uzticies tikai LV māsteriem šajā jomā?
par vareshanu jau var, pats ari varu. mums ar wuraideri ir sis tas padomaa tapec ir jaredz pasha acim vinja produkcija
bija jau tada doma, bet tad pardomaju, netikas njemt pusasis nost, lai labi daudzmaz gludi izstitos detalja pec pulverkrasoshanas vinjai jabut gludai. nevis grubuljainai. es to plauktu nekad nebutu dabujis gludu, tapec ari nokrasoju ar hamerite krasu. un nau nekada vaina bildes tik katru grumbu redz, del zibspuldzes.BuKTOP rakstīja:Vis jau ir baigi labi , bet vareeji jau tos plauktus smuki nostruuklot un nokraasot ar pulverkraasu !!!
ps gaidiju jau kko pa tiem plauktiem, tik likas ka marux varetu par vinjiem man uzbrukt
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …