Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 62
- chevron_right
Smilšpapīrs+ attaukotājs+ grunts+ krāsa= svaigāki moldingi!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vareji atrak un vienkarsak izmantot turtle melno plastmasas atjaunotaju
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Plastmasas atjaunotājs bedrītes/skrāpējumus atjaunina?!KLAVINS rakstīja:Vareji atrak un vienkarsak izmantot turtle melno plastmasas atjaunotaju
Kādā šiem st.5 diskiem būs centru krāsa?
neko nekrāsošu!
Paliks OEM.
Paliks OEM.
kaut kur redzēju, ka kāds laikam nocēla toni kādā tu gribēji krāsot.
ir, ir tā
bet nu ar oem pelēko toni arī varēs izcelties, jo visi būs sakrāsojuši citās krāsās
bet nu ar oem pelēko toni arī varēs izcelties, jo visi būs sakrāsojuši citās krāsās
Visur saskati pozitīvo!
Domājams, ka es tik nomainīšu uzlīmīti vāciņam, kādā savādākā krāsā!
Vispār, tik daudz ar tiem diskiem esmu noņēmies un ar autiņu vispār pa ziemas sezonu, ka gribas vienkārši uztutēt virsū riepas uz diskiem, diskus uz auto, nomazgā mašīnu un ievilkt elpu, braukājot pie vaļēja loga uz 50km/h!
Jāpaņem pauzīte neliela no darbiem!
Kaut kā tā!
Vispār, tik daudz ar tiem diskiem esmu noņēmies un ar autiņu vispār pa ziemas sezonu, ka gribas vienkārši uztutēt virsū riepas uz diskiem, diskus uz auto, nomazgā mašīnu un ievilkt elpu, braukājot pie vaļēja loga uz 50km/h!
Jāpaņem pauzīte neliela no darbiem!
Kaut kā tā!
Jāām, manējam vajag daudz darba lai būtū vismaz tuvu tava E36 līmenim, bet nu vasara priekšā gara. :)
Ir uz ko tiekties.
Gribu redzēt kāds ar diskiem būs skats.
Ir uz ko tiekties.
Gribu redzēt kāds ar diskiem būs skats.
Ja tavs zemais līmenis ir saistīts ar rūsu, tad man tāda arī ir, varu nomierināt!
Pabūts Mriepu servisā! Viens no sadarbības partneriem http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=37&t=1875
Viss uzmontēts un sabīdīts (riepas/savirze)!
Paziņoju, kas esmu (ka no kluba/foruma), cenas saldas un vēl šādi tādi bonusiņi!
Viss uzmontēts un sabīdīts (riepas/savirze)!
Paziņoju, kas esmu (ka no kluba/foruma), cenas saldas un vēl šādi tādi bonusiņi!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Cik tad maksāja savērsuma stends?
vajadzetu but 10Ls
skaidrs, vnk intresēja cik rīgā skaitas salda cena
možais rakstīja:vajadzetu but 10Ls
Shodien speciala aizbraucu talak,lai paskatities uz tavu auto Nu ljoti smuks e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 62