Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 361
- 362
- 363
- 364
- 365
- …
- 2228
- chevron_right
Dod man vietā baltos ar kāda lata piemaksu un es Tev došu Valmierā rižos 
Divi auto, un bija kaut kaads vel virzbuvju detalu tirgotajs bet neatceros nosaukumu, kaut kads renoks laikam vai kaut kaa tamliidziigiNixon rakstīja:Par cik jautājumu topiku, šķiet, ka reti lasa, pajautāšu šeit - kur Rīgā uz vietas varētu nopirkt sedana ''rižos'' pagriezienus?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Varam arī tā sarunāt, tik kādā Tev stāvoklī viņi? Man ir jauni baltie.uteo rakstīja:Dod man vietā baltos ar kāda lata piemaksu un es Tev došu Valmierā rižos
Jau braucu uz ķīpsalu 
Tikko gardi paēdu un arī lidoju uz Ķīpsalu 
Kas labs kiipsalaa notiek ?
Gan jau gatavojas rītdienas izstādei 
šodien unikāls gadījums Jelgavas MC statoilā. piebraucu uzpumpēt riepas un drusku jāpagaida rindā bija. no maķīša iznāk kaut kāds sprukstiņš un iesēžas savā šķūrētajā lauku e36 drapakā. tad lēnām kā gansteris ar iznīcinošu skatienu pēta mani un gāzē līdz redlainam. es ar drusku uzgāzēju līdz 4k, reāli sāku ņirgt un čalis ātri aizbrauca 
numurs tam tjūnerim bija UK-25
numurs tam tjūnerim bija UK-25
speciāli priekš klavins un evaness2.evaness2 rakstīja:
bla bla bla, ļer ļer ļer
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ron, tu gadījumā neesi drunk lizard no boot.lv?
kas ir boot.lv ?evaness2 rakstīja:Ron, tu gadījumā neesi drunk lizard no boot.lv?
tāds wannabe hakeru forums 
kads zina buss kada bilde no šodienas stenda exsotika 
Erdam fotoaparaats toch bija liidzi
Meetaajaas manaa auto ,tapeec zinu 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
skaidrs tie laikam ka vel berz musu mašinas

Berž berž, pa Rīgas ielām vizinās 
cerams k ieliks kadu bildi
es izdomaju ka aizvazasos rita 2 diena uz izstadi 
Tagad maucam prom no ķīpsalas
bildes uztaisijat kadas? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 361