Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 362
- 363
- 364
- 365
- 366
- …
- 679
- chevron_right

Rīgā samājāmies ar Sabinchiks [emoji12]
Un Siguldā pamanīts šāds jauks krabīts bez aizmugurējā stikla tikai manējais fonā nobāl [emoji6]
Un Siguldā pamanīts šāds jauks krabīts bez aizmugurējā stikla tikai manējais fonā nobāl [emoji6]
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī

Āp 20:00 melns kabris ar melniem diskiem Sarkandaugavā, no šejienes? 

Drošvien es... Braucu pakaļ stiklam... Redzeji normali mani braucot vai jau saspiedušos ar stiklu pa visu salonu? [emoji12]ElvijsR rakstīja:Āp 20:00 melns kabris ar melniem diskiem Sarkandaugavā, no šejienes?
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī

Gan, ganpalsed rakstīja:Drošvien es... Braucu pakaļ stiklam... Redzeji normali mani braucot vai jau saspiedušos ar stiklu pa visu salonu? [emoji12]ElvijsR rakstīja:Āp 20:00 melns kabris ar melniem diskiem Sarkandaugavā, no šejienes?

Vakar vakarā redzēts Pacha Carwashā, krāsa izskatās 

skrv rakstīja:pacha jugla 1 skraapeeja cellu un peectam carwashaa
Yes.. kur pats biji?

Ja visi tad visi
Vakar pa dienu pacha uz brivibenes,godīgi sakot bildēs krāsa likās garām bet dzīvē izskatas

Vakar pa dienu pacha uz brivibenes,godīgi sakot bildēs krāsa likās garām bet dzīvē izskatas

Kur pats biji noslepies?Beerzins rakstīja:Ja visi tad visi![]()
Heh, ja ta ir, bildes neparak, bet dzive cita lieta :)

Pastaigājos ar draudzeni,biju pretī maximai...Pacha rakstīja:Kur pats biji noslepies?Beerzins rakstīja:Ja visi tad visi![]()
Heh, ja ta ir, bildes neparak, bet dzive cita lieta :)

Agnis pie RVT cītīgi ar kasti cilpoja

ādažos pie statoil viadukta apelsīna pusē pie apļa manīts sudrabots e36 ar enģeļiem un uzlīmēm..

Kurš ar gaiši pelēkizilizaļu kupeju jau otro dienu uz Saharova ielas? BBS diski, ja nemaldos virsū
krāsa tāda interesanta

no rīta ap 10:30 uz gaujas ielas, pie Jāņa poruka skolas samidžināts ar avareikām (laikam universālis) ar uzlīmēm
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.

Vakar paskriets aiz ramyrez piecīša. Kvēp labi 

Tas es biju :)MAIZE rakstīja:no rīta ap 10:30 uz gaujas ielas, pie Jāņa poruka skolas samidžināts ar avareikām (laikam universālis) ar uzlīmēm

Sent from my iPhone using Tapatalk

ivars_e36 rakstīja:Tas es biju :)MAIZE rakstīja:no rīta ap 10:30 uz gaujas ielas, pie Jāņa poruka skolas samidžināts ar avareikām (laikam universālis) ar uzlīmēm
Sent from my iPhone using Tapatalk

JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Sorit satiko MAIZE ar savu smuko kupeju 

megatrona tourings uz skanstes iela...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 362
- 363
- 364
- 365
- 366