Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 363
- 364
- 365
- 366
- 367
- …
- 1297
- chevron_right
Pirmkārt, ezis atrodas nevis bardačoka pusē, bet gan vadītāja pusē. Otrkārt, šadai te pečkai nav nekāda eža, ezis ir digitālajai klimai. Treškārt, Tavā gadījumā beigtas būs ventilātora pretestības.
Par digitālo klimu runājot..Amish rakstīja:Tur ir tāds iespraužams mazs ezītis kurš nomirst un pārstāj rukāt kādi ātrumi. Jāizņem laukā bardačoks un tur sānos var izņemt. Nezinu kā pareizi viņš saucas - relejs ?
A ja nefunkcionē neviens no ātrumiem, arī ezis pie vainas? Kā var nodiagnosticēt vai ezis beigts vai vesels? es negribu jaukt arā paneli
ka pareizi iznem apmizejus no brilles? Protams neko nesalauzot.
Digitālajai dažādi tie simptomi var būt. Mēdz būt tā, ka brīžiem pūš kā vajag, brīžiem vispār neko nepūš. Mēdz būt, ka pūš vājāk, nekā vajadzētu. Ja neko vispār nepūš, tik pat labi varētu būt pečkas ventilātors izbeidzies. Jāskatās uz vietas, viennozīmīgu atbilžu nav.kars rakstīja:Par digitālo klimu runājot..Amish rakstīja:Tur ir tāds iespraužams mazs ezītis kurš nomirst un pārstāj rukāt kādi ātrumi. Jāizņem laukā bardačoks un tur sānos var izņemt. Nezinu kā pareizi viņš saucas - relejs ?
A ja nefunkcionē neviens no ātrumiem, arī ezis pie vainas? Kā var nodiagnosticēt vai ezis beigts vai vesels? es negribu jaukt arā paneli
P.S. Panelis ārā jājauc nav.
Norauj eža štepseli un saliec resnos vadus pa tiešo(ar vadu), ja griežas- ezis beigts.kars rakstīja:Par digitālo klimu runājot..Amish rakstīja:Tur ir tāds iespraužams mazs ezītis kurš nomirst un pārstāj rukāt kādi ātrumi. Jāizņem laukā bardačoks un tur sānos var izņemt. Nezinu kā pareizi viņš saucas - relejs ?
oligarhu variants = pieslēgt pie PC.
tikai, kas tā par digitālo klimu ar ātrumiem
Tu kaut vienu E36 esi dzīvē redzējis? 
Manuprāt ar grozāmajiem neskaitās digitālā.inferno-ex rakstīja:Tu kaut vienu E36 esi dzīvē redzējis?
man pašam arī ir šāda, tikai nekad šos neiedomājos saukt par ātrumiem.
ja ir šāda- tad es atbildi autoram minēju jau augstāk.
Lieta tāda , kad mašīnas motors kaut cik uzsilis tad apgriezieni tukšgaitā peld , un ja atvieno tukšgaitas regulatoru , tad motors darbojas kā viņam jādarbojas... Varētu būt ka viņš ir metams? un kāda starpība , vai man viņš ir atvienots? + bendzīns tek pa izpūtēju laukā
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
nepieciešams pāršūt stūri.. kāds šeit ar ko tādu nodarbojas? vai var ieteikt, kur to var izdarīt un +/- cik tas izmaksā?
Rīgā, protams.
Rīgā, protams.
Joprojaam par stikla regulaaciju. Kaa iisti tam stiklam ir? Vinjsh apstaajas tad kad atduras pret kko, teiksim kaadu koka kluci iebaaztu? Saaku jaukt un mekleeju kaa reguleet, viens variants itkaa ir, tur pie sliedeem malaa ir vertikaala skruuve kas itkaa pilniigi neko nedara, savukaart pashaam durviim no iekshpuses ir pieskruuveeti kluciishi tieshi pret taam skruuveem, tachu atstarpe starp taam skruuveem un kluciishiem ir apmeeram 2cm. Un tagad ir bail griest to skruuvi aaraa liidz atdurei pret to durvju kluciiti, ka tik man tur kautko nenorauj. Gaidu kaadu kursh ir to dariijis, lai padalaas pieredzee
Cabooom
Tajā brīdī kad tukšgairas regulators ir atvienots,sistēma automātiski dod arā maksimālo degvielas spiedienu ko vien var dabūt. Nomaini regulātoru un vajadzētu visam aiziet normāli.raudzha rakstīja:Lieta tāda , kad mašīnas motors kaut cik uzsilis tad apgriezieni tukšgaitā peld , un ja atvieno tukšgaitas regulatoru , tad motors darbojas kā viņam jādarbojas... Varētu būt ka viņš ir metams? un kāda starpība , vai man viņš ir atvienots? + bendzīns tek pa izpūtēju laukā
cik klipsi ir sliekšņu uzlikai (M-pakas)(vienā pusē) uz touringa un vai pēc virzbūvēm atšķirās to skaits? Paldies 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Iegādājos 7obc un rodas jautājums, kur pieslēdz šito lietiņu det. nr- 61318357632 tā viņa funkcionē?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
zem ieplūdes kolektoraunider rakstīja:Pastaastiet kur atrodas tukshgaitas regulators?
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
raksti šim lietotājam http://www.bmwpower.lv/user.php?u=suvejsvbe36 rakstīja:nepieciešams pāršūt stūri.. kāds šeit ar ko tādu nodarbojas? vai var ieteikt, kur to var izdarīt un +/- cik tas izmaksā?
Rīgā, protams.
50e
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Skriemelis, Ventilators, termomufta un ūdens sūknis m52 un m50 dzinējiem ir atšķirīgi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 363
- 364
- 365
- 366
- 367
- …
- 1297