Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 363
- 364
- 365
- 366
- 367
- …
- 679
- chevron_right

ivoka1981 rakstīja:Sorit satiko MAIZE ar savu smuko kupeju

JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.

šodien redzēts zirdziņš ar savu zeļonku, kupeja vienkārši
bet tā arī līdz protuning netika, atbrauca, apstājās un aizbrauca 

JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.

sodien pabraukts no juglas rimi lidz bikernieku rimi aiz bmw ar naklenem un krasainaiem diskiem. nr JB-3056 ( kads no foruma?)

Nepamaniju tevi tur, biji ar e36?MAIZE rakstīja:šodien redzēts zirdziņš ar savu zeļonku, kupeja vienkāršibet tā arī līdz protuning netika, atbrauca, apstājās un aizbrauca
man vecais tur toneejalogus, bet bija jau aizbraucis...

Dzeltena kupeja ar KA sērijas vnz (ja pareizi saskatīju) uz Mūkusalas apļa pirms 17iem, vietējais? 

boris737 rakstīja:sodien pabraukts no juglas rimi lidz bikernieku rimi aiz bmw ar naklenem un krasainaiem diskiem. nr JB-3056 ( kads no foruma?)

Šovakar pastaigājoties pa Jelgavu redzēts melns dīzeļtaurings ar baltiem eņģeļiem (kaut ko savāca pie Komandora/Mustanga mājas), un pēc tam sarkana kupeja Raiņa/Akadēmijas ielas krustā.. Kupejai foršs tonis izplūdei. 

gan es, gan mans e36 tur katru dienu ir :)Zirdzins rakstīja:Nepamaniju tevi tur, biji ar e36?MAIZE rakstīja:šodien redzēts zirdziņš ar savu zeļonku, kupeja vienkāršibet tā arī līdz protuning netika, atbrauca, apstājās un aizbrauca
man vecais tur toneejalogus, bet bija jau aizbraucis...

Šodien satikts Driftaelks, labs darījums 

Tika forši parunāts.Modžīna rakstīja:Šodien satikts Driftaelks, labs darījums

par kuti bija domats pie autenes ( tur pat pie pasazas gandriz ) tad iespejams biju esDeiko rakstīja:Šovakar pastaigājoties pa Jelgavu redzēts melns dīzeļtaurings ar baltiem eņģeļiem (kaut ko savāca pie Komandora/Mustanga mājas), un pēc tam sarkana kupeja Raiņa/Akadēmijas ielas krustā.. Kupejai foršs tonis izplūdei.

Yeepp! Biji, biji tu.. Domāju pamāt, bet vai tad šoferis sapratīs, ko kājāmgājējs ar pusapēstu saldējumu šim māj pa gabalu..andrjuha37 rakstīja:par kuti bija domats pie autenes ( tur pat pie pasazas gandriz ) tad iespejams biju esDeiko rakstīja:Šovakar pastaigājoties pa Jelgavu redzēts melns dīzeļtaurings ar baltiem eņģeļiem (kaut ko savāca pie Komandora/Mustanga mājas), un pēc tam sarkana kupeja Raiņa/Akadēmijas ielas krustā.. Kupejai foršs tonis izplūdei.

Atcerējos, un vēl bija "fioleta" kūts Vivo stāvvietā, iepretim Gesburgeram.. Noparkots blakus 2 X5 bobikiem..
Tiko HAPO pie origo aizgāja šķērsām!!
Nu ellīgi zema Tev viņa ir 

Tikko satikts lietotājs PACHA
Paldies par lūpu!
Paldies par lūpu!

A tu saprastu ?Deiko rakstīja:Yeepp! Biji, biji tu.. Domāju pamāt, bet vai tad šoferis sapratīs, ko kājāmgājējs ar pusapēstu saldējumu šim māj pa gabalu..andrjuha37 rakstīja:par kuti bija domats pie autenes ( tur pat pie pasazas gandriz ) tad iespejams biju esDeiko rakstīja:Šovakar pastaigājoties pa Jelgavu redzēts melns dīzeļtaurings ar baltiem eņģeļiem (kaut ko savāca pie Komandora/Mustanga mājas), un pēc tam sarkana kupeja Raiņa/Akadēmijas ielas krustā.. Kupejai foršs tonis izplūdei.![]()
Atcerējos, un vēl bija "fioleta" kūts Vivo stāvvietā, iepretim Gesburgeram.. Noparkots blakus 2 X5 bobikiem..

Kurš man kaimiņos ievācies ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Plots izbraucot no Madonas maximas. 

pirms kkādas stundas manuprāt A_C ar krabi slīdēja pa kantora ielu Mārupē.
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 363
- 364
- 365
- 366
- 367
- …