Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 365
- 366
- 367
- 368
- 369
- …
- 2228
- chevron_right
reāli visādām aizķeršanām, bet esmu beidzot mājās no eksotikas.
iepazīti šodien daudzi!
+ nebaidaties nāk klāt un iepazīties! Mēs nekožam
Rītdien būs tā īstā eksotikas apmeklētāju diena.
iepazīti šodien daudzi!
+ nebaidaties nāk klāt un iepazīties! Mēs nekožam
Rītdien būs tā īstā eksotikas apmeklētāju diena.
varbūt rīt vēl aizbraukt uz exotiku? 
droši!
rīt jau daudz forumieši būs un kā arī auto īpašnieki!
rīt jau daudz forumieši būs un kā arī auto īpašnieki!
tas laikam būs jāaizbrauc 
atkal pele čakarējas un taisa divus vienādus postus

Jāpaēd, šur tur jāaizbrauc, un tad uz Exoticu
Jāredz e36, dēļ cita pat nebrauktu
Jāredz e36, dēļ cita pat nebrauktu
P.S. esmu jau ķīpsalā 
līdz cikiem ķīpsalā viss notiek? Man darbs tik 21:00 beidzas :( Rīt arī vēl ir?
Līdz 19.00
Rīt līdz 17.00
Rīt līdz 17.00
Vai kalotkas no 325i der uz 1.8 is?
Zbis menti , labs skats!
Izbraucot no kjiipsalas uz vantinieku viens ments staav pretiim gaajeeju paarejau uz salinjas un filmee vai bildee , otrs ar raaciju staav pie uzbrauktuves uz vantinieku un staadina.. Mudaki , briizhiem man vinjus zheel ..
Vinju ideotismam robezhu vispaar nav ..
Izbraucot no kjiipsalas uz vantinieku viens ments staav pretiim gaajeeju paarejau uz salinjas un filmee vai bildee , otrs ar raaciju staav pie uzbrauktuves uz vantinieku un staadina.. Mudaki , briizhiem man vinjus zheel ..
Nu uz dienvidnieka vakar arī bija labs skats. Ments ar moci stāv uz "saliņas", starp pašu tiltu un uzbrauktuvi un ar radaru ņem ātrumu. Kā jau uz tilta būtu stulbi kādu turēt, un nezinu vai to īsti drīkst, tad tālāk nobraucot no dienvidnieka (pie Piena kombināta, kur šie vienmēr stāv) ir otra ekipāža, kura tad pārķer visus pārkāpējus.
Tā kā - braucam uzmanīgi!
Tā kā - braucam uzmanīgi!
ceturtdien biju Rīgā un menti bija krasta ielā autenes virzienā noslēpušies iebrauktuvē uz sētu. nu vispār redzami nebija pa gabalu. ka tik kaut ko iekasēt no citiem. mani tas neskar. es lamāju tos kas kaut ko pārkāpj 
Kāda ir aptuvenā cena sajūgam uz 1991gada 320 bembim?
Sajūga disks ap 35 Ls
Sajūga komplekts: 65.00 Ls
Nu tā Biedri,lūdzu iesakiet kādu riepu servisu kur man uzspridzinās/uzpumpēs 195/45 uz 9j diska,pašam nekādi nesanāk uzspridzināt 
Eksotika ok,tik kapēc nebija kompakti ?? un gribējas vispār vēl kaut ko no auto ! 
Intersanti, ko viņš tur varēja bildēt? Arī novērojām šo skatuBuKTOP rakstīja:Zbis menti , labs skats!
Izbraucot no kjiipsalas uz vantinieku viens ments staav pretiim gaajeeju paarejau uz salinjas un filmee vai bildee , otrs ar raaciju staav pie uzbrauktuves uz vantinieku un staadina.. Mudaki , briizhiem man vinjus zheel ..![]()
Dikti lēti! Kāds ražotājs?ervvis rakstīja:Sajūga disks ap 35 Ls
Gribēju tik pateikt lielu paldiesiņu Prelūdes klubam par palīdzību exotikā. Īstenībā baigi labie čomiņi 
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 365
- 366
- 367
- 368