Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 366
- 367
- 368
- 369
- 370
- …
- 1297
- chevron_right
Cik aptuveni izmaksā gāzes uzstādīšana 4cyl autiņam,konkrēti 1,8 žurkai,sāku apsvērt domu,visiem sāk parādīties,laikam vairs miljonu nemaksā
un kur to labāk darīt?
Kā man savā laikā teica, ap 100 eiro uz cilindru!
100Ls/cilindrs +50Ls. Tas ir ar normālam iekārtām nevis Poļu mēsliem.Ģirts rakstīja:Cik aptuveni izmaksā gāzes uzstādīšana 4cyl autiņam,konkrēti 1,8 žurkai,sāku apsvērt domu,visiem sāk parādīties,laikam vairs miljonu nemaksāun kur to labāk darīt?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Cik īsti reduktoriem ir to korpusu? 3 vai 2? Ar to domāju mazo vai lielo, vai arī mazo, vidējo vai lielo..cik viņu īsti ir un kāda starpība starp vidējo un lielo, ja ir tāds vidējais? 
3 korpusi.. mazais 316-320, vidējais 323-328, lielais 3.0-3.2 m3
Kkā tā laikam bija. Bet tautā tik iegājies lielais un mazais, jo m3 reduktori jau tik bieži neapgrozās.
Kkā tā laikam bija. Bet tautā tik iegājies lielais un mazais, jo m3 reduktori jau tik bieži neapgrozās.
Beautiful Mechanical Wonder
Skaidrs. Tādā gadījumā ar ko viņi atšķiras, lielais no vidējā? Atbildi atradu.. 
Ja nemaldos tad lielais nāca tikai 3.2Laurix rakstīja:3 korpusi.. mazais 316-320, vidējais 323-328, lielais 3.0-3.2 m3
lielais naak tikai m3 evo 3.2l
m3 3.0l ari videjais bet pats elements ir ar lielakiem eljosanas caurumiem.
reali ir taa ka jo lielaks reduktors jo vairak jaudas vins var parverst uz ritenjiem
mazais 168mm paredzets lidz 280nm (reali taa ir 328i jauda, bet ir kas braucs un nesudzas)
videjais 188mm lidz 350nm (kas ir evo standarta jauda, ari ir kas brauc un nesudas)
lielais 210mm diametraa varot izturet 500nm jaudu (atkal ir kas brauc ar vairak bet cik biezi vinji maina sazobi, es nezinu
)
m3 3.0l ari videjais bet pats elements ir ar lielakiem eljosanas caurumiem.
reali ir taa ka jo lielaks reduktors jo vairak jaudas vins var parverst uz ritenjiem
mazais 168mm paredzets lidz 280nm (reali taa ir 328i jauda, bet ir kas braucs un nesudzas)
videjais 188mm lidz 350nm (kas ir evo standarta jauda, ari ir kas brauc un nesudas)
lielais 210mm diametraa varot izturet 500nm jaudu (atkal ir kas brauc ar vairak bet cik biezi vinji maina sazobi, es nezinu
...
+ lielajam reduktoram ir jāņem savs aizmugurējais tilts
+ man liekas arī kardāns bija savs
+ man liekas arī kardāns bija savs
jaa evo reduktoru neielikt mazaa/videjaa reduktora vietaa, bez tilta parveidosanas, vai ari janjem viss tilts no evo (daaaaaaargi)
kaa ari jaa kardans ir cits, ar tadu pasu setupu kaa pusasim, nevi krustinju kaa parastam kardanam, bet parasto kardanu ari varetu pielagot , nomainot reduktora ienakosho flanci uz parasto 4 skruvju ne 6 skruvju. un paspelejoties ar kardana garumu
kaa ari jaa kardans ir cits, ar tadu pasu setupu kaa pusasim, nevi krustinju kaa parastam kardanam, bet parasto kardanu ari varetu pielagot , nomainot reduktora ienakosho flanci uz parasto 4 skruvju ne 6 skruvju. un paspelejoties ar kardana garumu
...
karoche chakars....dārgs čakars...
OBC vienmēr atgādina pārbaudīt antifrīza līmeni?
Nezinu vai katru reizi. bet man viņš biež pielaižot mašīnu uzbļauj Check coolant level, un es visu laiku lecu un skatos, a tur viss okej.

Nezinu kā e36, bet e46 laikam bija, ka šādā veida rāda, ka vajag papildināt antifrīzu vai arī, kad dačiks ir beigts.reinissp rakstīja:OBC vienmēr atgādina pārbaudīt antifrīza līmeni?Nezinu vai katru reizi. bet man viņš biež pielaižot mašīnu uzbļauj Check coolant level, un es visu laiku lecu un skatos, a tur viss okej.
![]()
Iztiri kontaktus pie tā devējā.reinissp rakstīja:OBC vienmēr atgādina pārbaudīt antifrīza līmeni?Nezinu vai katru reizi. bet man viņš biež pielaižot mašīnu uzbļauj Check coolant level, un es visu laiku lecu un skatos, a tur viss okej.
![]()
Apskaties te: http://bmwfans.info/parts-catalog/
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 366
- 367
- 368
- 369
- 370
- …
- 1297