Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 366
- 367
- 368
- 369
- 370
- …
- 2228
- chevron_right
biju exoticā uz brīdi,es ceru,ka kabris nebūs nospeķots no visiem sāniem
Tur pa 5min redzēju kādus 3-4 cilvēkus,kuriem vajag autiņu pačamdīt
tu cikos nemsi auto
braucam 18 uz olimpijas moiku uzpipot

hvz,cikos mums vispār jāsavāc autiņi? 
Podziņa rakstīja:Gribēju tik pateikt lielu paldiesiņu Prelūdes klubam par palīdzību exotikā. Īstenībā baigi labie čomiņi
tu nopietni??
Podzinai labs garīgais!
Orkāns ar savu gāzēšanu tā piedūmoja visu halli 
man teica ka varu savakt 17marihuans rakstīja:hvz,cikos mums vispār jāsavāc autiņi?
Es jau smējos - tavu krabi apčamda kā kailu sievietimarihuans rakstīja:biju exoticā uz brīdi,es ceru,ka kabris nebūs nospeķots no visiem sāniem![]()
![]()
Rīdien kads dosies uz Ekzotiku? PM.
Diemžēl nevarēju pieiet klāt un iepazīties, bijāt pārāk aizņemti savā bariņā 
Vietā aiz maisiem bez maz vai tāda zona, kur neviens nedrīkst ieiet
Vietā aiz maisiem bez maz vai tāda zona, kur neviens nedrīkst ieiet
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vakar bija balsošana par izstādes auto.
Somu žurija teica ka marihuana kabris ir top10 auto izstādes laikā pēc viņu domām.
Piesaistīja tieši tas ka auto ir ielikts dīzelis.
Redzēs kāds būs žūrijas kopèjais vērtējums.
Somu žurija teica ka marihuana kabris ir top10 auto izstādes laikā pēc viņu domām.
Piesaistīja tieši tas ka auto ir ielikts dīzelis.
Redzēs kāds būs žūrijas kopèjais vērtējums.
Es te skatos ka daži pa ielām braukā ar sametinātajiem reduktoriem 100%
jautājums - ar sametinātu vispār var normāli arī ikdienā pabraukāt? noparkoties var? un līkumos priekšu nenes ārā?
jautājums - ar sametinātu vispār var normāli arī ikdienā pabraukāt? noparkoties var? un līkumos priekšu nenes ārā?
pabraukat jau var !!! atceros ka man bij sametinats nolauzu nedelas laika 2 pusasis un beigas tiltu izlauzu !!!
:D:D
neiesaku ar tadu bloki aizrauties ikdiena!!!
neiesaku ar tadu bloki aizrauties ikdiena!!!
+ riepas dilst nenormala ātrā tempā.
mathias rakstīja:Podziņa rakstīja:Gribēju tik pateikt lielu paldiesiņu Prelūdes klubam par palīdzību exotikā. Īstenībā baigi labie čomiņi
tu nopietni??
Japiiii
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Arī redzējām, mūs ar draudzeni viens BMW nepalaida paŗ pāreju un ments uz saliņas lika otrai ekipāžai viņu paņemtJany rakstīja:Intersanti, ko viņš tur varēja bildēt? Arī novērojām šo skatuBuKTOP rakstīja:Zbis menti , labs skats!
Izbraucot no kjiipsalas uz vantinieku viens ments staav pretiim gaajeeju paarejau uz salinjas un filmee vai bildee , otrs ar raaciju staav pie uzbrauktuves uz vantinieku un staadina.. Mudaki , briizhiem man vinjus zheel ..![]()
Vinju ideotismam robezhu vispaar nav ..
Tas tiesa, kad gāju gar Psih-arno auto, Kļaviņš ar lupatiņu pucēja saspeķotos stiklusPodziņa rakstīja: Japiiiiun marihuaan, neuztraucies, kā ieraugam kādu porkstu nospiedumu, momentā tīram
aaaa menti panema
un saraja
lai neslidinoties likumos 
Kads seit nodarbojas ar datorlietam? Interese nokomplektet jaudigu stacionaro datoru, lai bez problemam vilktu jauno autocadu, photoshopu, renderesanas programmas. ar kadu cenu rekinaties?
Cik ideaali peec saspringtajaam trim dienaam ,nolait tvaiku un izveedinaat galvu pa 333

KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Redzēju Tevi ap kādiem 19.00 Dreliņu Statoilà 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 366
- 367
- 368