Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 367
- 368
- 369
- 370
- 371
- …
- 679
- chevron_right

satikta Agita 

Nu, kaut kā uz darbu ir jātiek...rvars rakstīja:Katru rītu pēdējās dienās uz Piedrujas ielas redzu Marux. Man sanāk griezties pa kreisi no Pildas ielas un kaut kas zaļš ar spilgtiem diskiem vienmēr ir pretējā virziena joslā

Es un mana kundze uz mainam. A kas?siicic rakstīja:Kas pa Siguldu braukā ar zaļu kūtiņu?

coupe 2.8

Uz nīcgales ielas pie pasta redzēta Sabīne
Laba skaņa izpūtējam

Laba skaņa izpūtējam

kurš man uzmeta Ādažos tālos pie apelsīna? sudrabota kupeja ar enģeļiem ap 16.30
bieži redzu to auto gribu zināt kurš tas ir
bieži redzu to auto gribu zināt kurš tas ir

uz zirņu ielas korķī sēdēja Skudraa un uz brīvībenes vēlāk redzēts Gekons 

pabiju adazos. aiz manis ari brauca sudrabains ar engeliem 

Pie Rigas hesa uz Salaspils pusi jau otro dienu ceļa malā stāv 735,vakar vel bija ar diskiem,šodien jau bez,vējstikls lupatās.
Mana teroija : nozagts un bēgot izbeidzies vai degviela beidzās un nācās grābt ko var.
Tik bedīgs skats. :(
Vienīgi skatos ka skate drīz beidzas,varbūt kāds kaut ko shēmo ar apdrošināšanu čakarēt.
Mana teroija : nozagts un bēgot izbeidzies vai degviela beidzās un nācās grābt ko var.
Tik bedīgs skats. :(
Vienīgi skatos ka skate drīz beidzas,varbūt kāds kaut ko shēmo ar apdrošināšanu čakarēt.

Sodien pirms 17 pie dreilinu apla redzeta balta kupeja , kurs?

turbomen rakstīja:Sodien pirms 17 pie dreilinu apla redzeta balta kupeja , kurs?
Visticamāk, ka es tā biju.

Kurš man tikko uz Biķernieku ielas ar tālajiem iedeva pretī pie struktoru krustojuma? 

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Gribēju kaut kad piestāt sasveicināties, bet domāju, ka varbūt nav no foruma un vēl padomās, ka man nav pilns rublisMartinez rakstīja:Es un mana kundze uz mainam. A kas?siicic rakstīja:Kas pa Siguldu braukā ar zaļu kūtiņu?

I don`t like bass, I love it!

Jā, no darba braucot gandrīz vienmēr tur sanāk pasēdēt sastrēgumā. Tevi gan nemanījuthekukanols rakstīja:uz zirņu ielas korķī sēdēja Skudraa un uz brīvībenes vēlāk redzēts Gekons

Es biju kājāmgājējs
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk

uz biķerniekas ielas samidžināts ar avareikām universālis, ļoti krāsains un izskatījās pēc baigā driftmobīļa
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.

tad kāds no jums arī manīts ap to laiku tajā pašā vietāsharlotii rakstīja:turbomen rakstīja:Sodien pirms 17 pie dreilinu apla redzeta balta kupeja , kurs?
Visticamāk, ka es tā biju.
Loud N' Proud

Vakar sirmais imanta 

TrakakisZinatnieks redzets lenam Slidot pa aluksnes ielam
P.S tev izputejs nemetas pie zemes uz kadam bedrem?

P.S tev izputejs nemetas pie zemes uz kadam bedrem?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 367
- 368
- 369
- 370
- 371
- …
- 679