Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 539
- chevron_right
bij man a tāds aparāts! ak es nebij man tad vēl prātaoshels638 rakstīja:Ideāls aparāts, vienmēr patikušimadarsv rakstīja: Ne sarkanais e36 ne nākošais auto man nav un nebūs ikdienas,nekāds e46,es visu laiku kaut kā pērku vecākus, nevis jaunākus
Ja auto tiks novērtēts par labu esam,tad iespējams jau 6dien vakarā pie manis no evakuatora nobrauks šāds te
http://wp1016621.wp027.webpack.hosteuro ... 201/02.jpg
coupe 2.8
ta brīžiem žokli var izmežģīt,kad interesantu aparātus var ieraudzīt! visvairāk iespārda jauniešu volvo kults! vecie 740,vēders pa zemi diski nu nez 17 vai 18 collu un truba,ka japānim,skaņa lielāka,kā jēga,bet ir uz ko paskatīties! savs stils
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
coupe 2.8
Lieldienu snaps ar Rukukū
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Pēdējais labojis erda - 15 Apr 2012, 17:20, kopā labots 1 reizi.
poketbike rulle! gribu a tādau aparātu šovasar,pagājušās divas vasaras normāli devu ručkā un tauta a atskatās nesaprašānā!
Lai nebūtu oftopica, šodien pavazājos pa pilsētiņu
coupe 2.8
Laikam tad neesmu vienīgais kam šitas aparāts iepaticies, labi var nervus nomierināt
Plāksteri
NU kamer var pabraukāt tad jau var, bet kad viņš jāskrūvē tad ganoshels638 rakstīja:Laikam tad neesmu vienīgais kam šitas aparāts iepaticies, labi var nervus nomierināt
kritiens toreiz bija labs..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …