Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 292
- chevron_right
sodien parbaudīts eļļas un tosola limenis
eļļa līmenī
tosols drusku pa maz
eļļa līmenī
tosols drusku pa maz
šodien nomainiju eļļu motorā
Ar siikā palīdzibu tika nomainīti stūres pirksti
Un kā tagad? Kaut cik trāpīja savirzi?
Mašīna tgd peld,stūre nav taisna,vadāmība dīvaina šodien braukšu regulēt :)
Uzinstalēti renovētie aizmugures lukturi, saremontēts ģenerators (kkur lādēšana bija pazudusi, tā ka pagaidām jaunu aķīti tomēr nevajadzēs) un izlemts, ka beidzot jātaisa spoileris bagāžniekam
Taisi vnk stīpiņu, neliec neko vairāk virsū
sapirku paklajinjiem knibuljus, ar ko fikseet kaa pienakas,
LED numura zimes apgaismojumi bez kljuudas,
abshifkai klipshi jauni iepirkti,
stikliem "sliders" iepirkti - bus japieregulee logu mehanismus un shitos janomaina...
Paldies bimmershop.lv veikalam par atlaidi
LED numura zimes apgaismojumi bez kljuudas,
abshifkai klipshi jauni iepirkti,
stikliem "sliders" iepirkti - bus japieregulee logu mehanismus un shitos janomaina...
Paldies bimmershop.lv veikalam par atlaidi
ieinstelēts ārējās temperatūras devējs! Tik negribas ticēt,ka tgd ārā ir 18 grādi
coupe 2.8
sodien sasledzu beidzot pa visiem laikiem savu subuferi,un tagad priecajos ka klausoties man prieksha kresla no bassiem mase muguru
uj jā...man ar šitais joks patīk...vismaz vienmēr izmasēta mugura
Beidzot izieta TA
Nomainīta caur DogMa'u dabūtā ieplūdes gofra
nomainīts gāzes pedālis, pieslēgti miglinieki
Mļēē, šodien gan bija dieniņa Tuvojoties vakaram pieteicās kardāna mufta (dempferis) un braukšana vairs nebija īpaši patīkama LIELAIS paldies siikajam, ka izlīdzēja līdz plskt. 3.30, lai nomainītu to
es a drīz dabūšu atpakaļ savu pastūzi un tad tik salikt visu atpakaļ iekšā un arī varēšu masēt sev muguru!Sharpay rakstīja:sodien sasledzu beidzot pa visiem laikiem savu subuferi,un tagad priecajos ka klausoties man prieksha kresla no bassiem mase muguru
coupe 2.8
Saveejam arii shoon dabuuju samainiit muftu ,jo no vecaas izraadaas karaajaas jau diegidogMa rakstīja:Mļēē, šodien gan bija dieniņa Tuvojoties vakaram pieteicās kardāna mufta (dempferis) un braukšana vairs nebija īpaši patīkama LIELAIS paldies siikajam, ka izlīdzēja līdz plskt. 3.30, lai nomainītu to
Panjeemu lemforderi par 22ls
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pēdējais labojis kuRRmis - 08 Okt 2011, 20:59, kopā labots 1 reizi.
shodien nopiķēta rūpīgi autiņa apakša un arkas... samainītas aizm. atsperes... diena ķēpīga, bet gan jau kāds labums ir.. izskatās jau ļoti ok
p.s. tagad melns kā velns ar to mastiku...
p.s. tagad melns kā velns ar to mastiku...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 292