Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 370
- 371
- 372
- 373
- 374
- …
- 2228
- chevron_right
kāds nav darbinājis savu e36 bez bākas, t.i., šļauka kannā. Intresē, kura no visām sūc degvielu no bākas un kura būtu jāmērcē iekšā kannā 
2 nedēļas kartigi nostradātas gandriz bez atputas( no 9 rita lidz 23 vakara,gandriz katru dienu sakot ar pagasho nedelu) nu jalaiz atpusties padancot uz balli 
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Biški nesapratu - ja Tu gribi lukturus ar balto augšu un sarkano apakšu, tad Tev jāmeklē šīs lampas, nevis laka/plēve.
Tikko uz 13 janvaara ielas maniita e30.lv salidojuma kolonna apmeram 30 mashiinas!
3xe30 marakeshas kraasaa

3xe30 marakeshas kraasaa
Tik daudz bija tikai kolonnā. Kopā cik zinu ir kādi 6 vai 7 marakešāBuKTOP rakstīja:Tikko uz 13 janvaara ielas maniita e30.lv salidojuma kolonna apmeram 30 mashiinas!
3xe30 marakeshas kraasaa![]()
rekur RDS posma tiešraide ja kādam interesē http://vefire.ru/channel/HDeXtreme/
p.s. nu tādas peļķes, ārprāc...
haha tas drifts ir tik lēns...
p.s. nu tādas peļķes, ārprāc...
haha tas drifts ir tik lēns...
Sarkanā laka @ Depo, pa 3.50 laikam bij.V1Beta rakstīja:Man ir viscaur balti lukturi. Un nevis es galvu esmu atsitis, bet sitie gudrie dirseji. Un tu slim kluse. Gan jau tavs braucamais ir tada lamata, ka pat baidies atradit.
Ražīga diena: e30.lv sezonas atklāšana plazā, pēcpusdienā stipro skrējiens.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
piedod es negribeju tevi aizvainotV1Beta rakstīja:man prieks, ka vismaz tev tas braucamais tik izcils, lai eksotikā novietotuDj_Zii rakstīja:tev tak nav mieraV1Beta rakstīja:Kur Jelgavā vai Rīgā varētu nopirkt sarkanu plēvi/laku, lai var notonēt aizmugures lukturus ? gribās sarkanus ar balto augšu.ar zelta diskiem nepietika
varetu but depina
nesaprotu kur ir cepiens
Ps: un es nelepojos ka mans e36 bija eksotika tas nav nekads etalos
šodien manā pusē stiprs vējš :( Vakar gan bija silta saulīte. :)
šovakar ap pieciem dodos no Alūksnes uz Rīgu pēc tam uz Jelgavu. Cerams paspēšu vēl hoķi redzēt :)
šovakar ap pieciem dodos no Alūksnes uz Rīgu pēc tam uz Jelgavu. Cerams paspēšu vēl hoķi redzēt :)
Vispirms nopeerc un tad lielies!!! Citaadi taa taisoties var smagi aptaisiities 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+ daudz 
Kukurūzas čipši un daži Bauskas tumšie aliņi, gaida labu šī vakara spēli. 
man gan cola + rubenu vistas sparnini
rita vel apelsins auto javergo
starpsiena jabuve ofisam 
Kāds jaunedēļ no Madonas vai saules kalna nevar pa ķert mani uz Rīgu 7 lidz 10 datumam aktuāli.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ātrais jautājums. Bimmershopā piedāvātā m3 bampera reste derēs oem bamperim? 
Neder!zibsnis rakstīja:M priekšējam bamperim der parastā bampera moldingi ?????
Vajadzētu derētToTo rakstīja:Ātrais jautājums. Bimmershopā piedāvātā m3 bampera reste derēs oem bamperim?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 370
- 371
- 372
- 373
- 374
- …
- 2228