Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 372
- 373
- 374
- 375
- 376
- …
- 2228
- chevron_right
"PMrews rakstīja:Vajadzigs palidziba no kada, kas njemas par kasko apdroshinashanam :)
kā ir ar tiem fk bunduļiem, ar viņiem skati var iziet, nu tie decibeli nav pa daudz?
Sabāz ko trubā un būs ok decibeli 
nu jā kautkas būs jāveido, vienkārši šobrīd viņš tiek metināts klāt un būtu stulbi uz skati ņemt nostA!gars rakstīja:Sabāz ko trubā un būs ok decibeli
Vienkārši skaisti
Vairāk tādus cilvēkus..
P.s. pierādījās šodien atkal latvieša kūtrums, stumju mašīnu sastrēguma laikā (pārkarsa motors) un NEVIENS neizkāpa no sava auto lai palīdzētu. Nieka 10 sekundes nevaram palīdzēt viens otram. skumji...
P.s. pierādījās šodien atkal latvieša kūtrums, stumju mašīnu sastrēguma laikā (pārkarsa motors) un NEVIENS neizkāpa no sava auto lai palīdzētu. Nieka 10 sekundes nevaram palīdzēt viens otram. skumji...
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Jap, tas ir ļoti labs video, lai padomātu arī paši, cik ļoti palīdzam viens otram 
lai nav ārtemats - beidzot varu teikt, ka ļoti nevaru sagaidīt savu paciņu!
lai nav ārtemats - beidzot varu teikt, ka ļoti nevaru sagaidīt savu paciņu!
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
eu palidziet atrast DIY par to ka gaisa iepludes kolektoru m52 samainit uz m50
mekleju bet nekadi nekur nevaru ieraudzit 
Kāds var pateikt to Jelgavas veikala interneta adresi kur pārdod detaļas e36 aizmirsu kā bija. kautkaads bavarien vai bimer vai kas tamlīdzīgs manuprāt
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
Jelgavā ir bbparts.lv un armandoauto.
bbparts, trāpīts
Paldies
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām
man vienīgajam forums drusku bremzē ?
Heysā.
Varbūt kādam ir kādi gali, vai kāds zin kur normāli pulē auto par labu cenu?
Ja ir, tad padalaties :)
Varbūt kādam ir kādi gali, vai kāds zin kur normāli pulē auto par labu cenu?
Ja ir, tad padalaties :)
Cienot citus Tu cieni sevi.
Jā, ar palīdzēšanu, labiem darbiem Latvijā ir pašvaki.Aduks rakstīja:Vienkārši skaistiVairāk tādus cilvēkus..
2dien pirmo reizi paņēmu stopētāju, kundzīti gados, viņa arī saka, ir maz tādu labu cilvēku
Bet ar to stopēšanu ir kā ir, tā tomēr ir riskanta lieta, no abām pusēm.
ja vajag,varu aizdot metāla švammītes 15 gab,lai nav speciāli jāpērk! Bet tikai aizdot,jo pašam vajadzēs uz skatimikelsons rakstīja:nu jā kautkas būs jāveido, vienkārši šobrīd viņš tiek metināts klāt un būtu stulbi uz skati ņemt nostA!gars rakstīja:Sabāz ko trubā un būs ok decibeli
nē pagaidām nevaig, līdz skatei vēl tālu, tikai interesējos, bet nu paldies, zināšu pie kā vēlāk griezties-HAPO- rakstīja:ja vajag,varu aizdot metāla švammītes 15 gab,lai nav speciāli jāpērk! Bet tikai aizdot,jo pašam vajadzēs uz skatimikelsons rakstīja:nu jā kautkas būs jāveido, vienkārši šobrīd viņš tiek metināts klāt un būtu stulbi uz skati ņemt nostA!gars rakstīja:Sabāz ko trubā un būs ok decibeli
Kurš var uzpidīt kondišku Volvo v70 ?
Šito karstumu vairs nevaru izture braucot bez kondiškas
Ar cenam pm
Šito karstumu vairs nevaru izture braucot bez kondiškas
Ar cenam pm
Un kautkad velāk ar man e36 vaidzēs 
Ir kāds, kas taisa diagnostiku par demokrātiskām cenàm? Tuvāk Ogrei, nu var arī Rīgā vai Rīgas apkaimè.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 372
- 373
- 374
- 375
- 376
- …
- 2228