Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 374
- 375
- 376
- 377
- 378
- …
- 2228
- chevron_right
es šodien varbūt uz nepareizajiem topikim trāpos, bet man kaut kā visur kaut kāds bērnudārzs krīt acī wtf e36.lv sāk sierraclub.lv atsist. kaut gan dažkārt liekas ka dāži niki ir redzeti tur 
+1AgnisB rakstīja:mriepas.lv, 10ls
Cik izmaksa 4 diskiem ievilkt ventilus pie reizes, jo diski sakrasoti?AgnisB rakstīja:mriepas.lv, 10ls
liels +, šodien darbā arī to pārrunājāmLeopards rakstīja:Nesaprotu vienīgais to,kā šie krievu tautības cilvēki,kuri ir tādi Krievijas patrioti,ko tad viņi visi tagat pērk vācu mašīnas un brauka ar viņām,vācieši tak karā tik daudz sakapāja šos...ritīgi ienaidnieki...ja jau viņi ir tādi patrioti,tad lai pērk un braukā ar Krievu patriotiem,vai Kaļinām....
10ls - montēšna, ventīli, gaiss, balansēšana, uzstutēšana!oscar rakstīja:Cik izmaksa 4 diskiem ievilkt ventilus pie reizes, jo diski sakrasoti?AgnisB rakstīja:mriepas.lv, 10ls
Gumijas ventīli laikam 1ls gab. (moš lētāk, papļāpā uz vietas)
pareizi jau pateici tās cenas. ja servisam laba diena, tad var iedod atlaidi. vismaz tā ir kur pats devos riepas mainīt.
Un ka tur, uz pieraktsa vai braukt pa taisno? :p
blā nu te ar sākas. vēl par riepu montāžu atlaides diedelēt 
skatoties kadi bet parastie bija 1ls/gab un ievilkt tu vinus pats vari bez problemamoscar rakstīja:Cik izmaksa 4 diskiem ievilkt ventilus pie reizes, jo diski sakrasoti?AgnisB rakstīja:mriepas.lv, 10ls
riepu montāža ir bez pieraksta. aizbrauc un stājies rindā. 
labāk zvani un pieraksties, saki : "gribu pierakstīties uz tikiem un tikeim! ", citādi tur mēdz veodties dzīvās rindas!oscar rakstīja:Un ka tur, uz pieraktsa vai braukt pa taisno? :p
Tad vari iesēsties uz kādu h!
Un ko, pie velna, Tu meklē Sierraklubā?yanks rakstīja:es šodien varbūt uz nepareizajiem topikim trāpos, bet man kaut kā visur kaut kāds bērnudārzs krīt acī wtf e36.lv sāk sierraclub.lv atsist. kaut gan dažkārt liekas ka dāži niki ir redzeti tur
to pašu ko te. kādu nodirst. 
es tur sen neko nemeklēju un manis tur vairs nav, bet vispār ir bijušas 2 ford sierra un šobrid kā mūžigais projekts ir Merkur xr4Ti http://en.wikipedia.org/wiki/Merkur_XR4Ti. nezinu kurā gadā man izdosies ar to auto kaut 5 metrus atkal izbrauktNixon rakstīja:Un ko, pie velna, Tu meklē Sierraklubā?yanks rakstīja:es šodien varbūt uz nepareizajiem topikim trāpos, bet man kaut kā visur kaut kāds bērnudārzs krīt acī wtf e36.lv sāk sierraclub.lv atsist. kaut gan dažkārt liekas ka dāži niki ir redzeti tur
Bļā, šitā Sierras virsbūve ir sex.
Šito sataisīt, iegūt vēsturisko statusu, pucēt un pa brīvdienām paripināties. 
Nu pēc jūsu loģikakas, tad latviešiem jābraukā ar šo te:thekukanols rakstīja:liels +, šodien darbā arī to pārrunājāmLeopards rakstīja:Nesaprotu vienīgais to,kā šie krievu tautības cilvēki,kuri ir tādi Krievijas patrioti,ko tad viņi visi tagat pērk vācu mašīnas un brauka ar viņām,vācieši tak karā tik daudz sakapāja šos...ritīgi ienaidnieki...ja jau viņi ir tādi patrioti,tad lai pērk un braukā ar Krievu patriotiem,vai Kaļinām....
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
d[-_-]b
ja būtu ražoti, gan jau arī brauktu 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 374
- 375
- 376
- 377
- 378